Kwartierstaat van Elly van Andel

Generatie 1 (proband)

elly_van_andel.jpg
1 Elly van Andel
1 Elly van Andel (afb. 1), geboren op woensdag 30 juni 1948 om 16:50 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 1 juli 1948 [bron: Gemeente Arnhem].
Notitie bij de geboorte van Elly: Aktenr. 1385
Elly is geboren aan de Beukenlaan 156 in Arnhem en was de 100.000-ste inwoner van Arnhem.
De buren hadden de woning versierd en tamboer en pijperkorps Oost Arnhem trok door de straten van de wijk Geitenkamp en gaf een serenade voor de woning. Er kwamen veel gelukwensen en geschenken van bedrijven uit de stad en onbekenden. Maar ook brieven van mensen die graag een "graantje wilde mee pikken"van de babyartikelen.
Elly is overleden op donderdag 15 augustus 2013 om 05:40 in Andelst (Overbetuwe)), 65 jaar oud [bron: Uittreksel overlijdensakte]. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 16 augustus 2013 [bron: Gemeente Overbetuwe]. Zij is gecremeerd op maandag 19 augustus 2013 in Crematorium Slingerbos te Ede [bron: Monuta Uitvaartzorg].
Notitie bij overlijden van Elly: Aktenr. 200117 : Akteplaats: Overbetuwe
Opm.: de grootste wens van Elly haar lichaam ter beschikking te stellen van de wetenschap en donatie is door Hans gerespecteerd en de crematie vond in stilte plaats.
Beroep:
Huishoudelijke hulp in internaat, kinderverzorgster
Diversen:
In 1965 raakte Elly in verwachting van haar vriend Wim en dat gaf de nodige problemen. De ouders van Elly en Wim konden het niet eens worden over de opvoeding van dit kind. Hierdoor ging de vriendschap tussen Elly en Wim uit en werd Elly naar familie in Rotterdam gestuurd. In de tijd voor de geboorte werd door de ouders besloten om het kind af te staan voor adoptie. Na de geboorte in Arnhem werd Elly door haar ouders verteld dat haar kind was overleden bij de geboorte. Dit heeft zij nooit geloofd en is later ook op zoek gegaan en inderdaad bleek haar zoon geleefd te hebben en op 5 jarige leeftijd te zijn overleden aan leukemie.

Bij het overlijden van haar moeder in 1994 heeft zij haar enkel verstuikt en dat is niet goed behandeld. In 1996 werd in haar linkerbeen hierdoor PTD geconstateerd. Dit was volgens de professor niet meer te behandelen. Deze PTD werd steeds erger waardoor ze eerst met een rollator moest lopen en kort daarna kwam de duwrolstoel. Na het huwelijk met Hans kwam zij terecht in een electrische rolstoel in 2012 werd deze vervangen door een nieuwe en kwam Hans in aanmerking van een scootmobiel. Hiermee hebben zij de laatste maanden vele mooie tochtjes gemaakt.
Dat bleek de laatste tijd de mooiste oplossing. Jammer dat Elly hier niet zo lang van heeft kunnen genieten, maar voor Hans zijn de ritjes met de scootmobiel en de electrische rolstoel een hele mooie herinnering.
Elly:
(1) trouwde met Dirk Jan van Oosterom.
(2) trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 29 juni 1972 in Rozendaal (Gld) [bron: Trouwboekje] met Cornelis Antonie Peters, 42 jaar oud. De scheiding werd geregistreerd op donderdag 18 april 1996 in Rozendaal (Gld) (Echtscheiding). Cornelis is geboren op donderdag 13 maart 1930 in Arnhem, zoon van Wilhelmus Evert Gerardus Peters en Christina Louisa Lenglet. Cornelis is overleden op woensdag 12 mei 1999 in Arnhem, 69 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Trouwboekje].
Beroep:
Bakker, bouwvakker in Duitsland, fabrieksarbeider bij de Luxan, suppoost Openlucht Museum
(3) trouwde met Johan Michiel (Hans) van Otterlo. Hans is een zoon van Jan Bertus (Jan) van Otterlo en Geertruida (Truus) Brinkhuis. Hans trouwde voorheen met Marianne (Marian) Welage. Hans is weduwnaar van Evertje (Edith) Rijksen (1946-2011).
Kind van Elly uit onbekende relatie:
herbert_van_andel.jpg
2 Herbert van Andel
I. Herbert van Andel (afb. 2), geboren op zondag 7 november 1965 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 8 november 1965 [bron: Gemeente Arnhem]. Bij de geboorteaangifte van Herbert was de volgende getuige aanwezig: Tonia Johanna van Zeijts.
Notitie bij de geboorte van Herbert: Geboren in het Diaconessenziekenhuis aan de Lawick van Pabststraat 72 te Arnhem
Aktenr. 1843
Blijkens heden ingeschreven akte, is het hiernaast vermelde kind op 11 augustus 1970 geadopteerd door Huiskens, Gesinus en Sanders, Johanna.
Arnhem, 4 september 1970. De ambtenaar van de burgelijke stand.

In 1965 raakte Elly in verwachting van haar vriend Wim en dat gaf de nodige problemen. De ouders van Elly en Wim konden het niet eens worden over de opvoeding van dit kind. Hierdoor ging de vriendschap tussen Elly en Wim uit en werd Elly naar familie in Rotterdam gestuurd. In de tijd voor de geboorte werd door de ouders besloten om het kind af te staan voor adoptie. Na de geboorte in Arnhem werd Elly door haar ouders verteld dat haar kind was overleden bij de geboorte. Dit heeft zij nooit geloofd en is later ook op zoek gegaan en inderdaad bleek haar zoon geleefd te hebben en op 5 jarige leeftijd te zijn overleden aan leukemie.
Herbert is overleden op woensdag 25 augustus 1971 in Nijmegen, 5 jaar oud (oorzaak: Leukemie).
Notitie bij overlijden van Herbert: Overleden in het ziekenhuis
Kind van Elly en Cornelis:
II. Heidi Peters.

Generatie 2 (ouders)

jan_van_andel_12_april_1966.jpg
3 Jan van Andel 12 april 1966
2 Jan Willem Nicolaas (Jan) van Andel (afb. 3), geboren op maandag 1 juli 1912 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 2 juli 1912 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 791 : Reg.nr. 11018 : Akteplaats: Arnhem
Jan is overleden op vrijdag 2 januari 2004 om 05:40 in Arnhem, 91 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 5 januari 2004 [bron: Gelders Archief]. Hij is gecremeerd op dinsdag 6 januari 2004 in Arnhem [bron: Rouwkaart].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 200015 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: de crematie vond plaats in het crematorium Moscowa te Arnhem
Beroep:
Kabelmonteur en electricien bij PTT. technisch ambtenaar bij de PTT district Arnhem
Diversen:
Jan was van beroep elektricien. Voor de Tweede Wereldoorlog was hij werkzaam bij de firma Van Swaay en legde kabels voor aansluiting radiodistributie in de regio Amsterdam. Tijdens de Tweede Wereldoorlog diende Jan als militair bij het regiment verbindingstroepen op de Grebbenberg in Rhenen.
Sinds 1929 zijn particulieren ondernemers in Noord en Zuid Holland bezig met het doorgeven van radiosignalen via de kabel. In 1945 nam het Staatsbedrijf der Posterijen Telegrafie & telefonie (PTT) de radiodistributie over en heet dan draadomroep. Via aparte aders in detelefoonkabel werden de radiosignalen doorgegeven vanuit de studio’s in Hilversum. Men kon vier radioprogramma’s ontvangen.
Ook Jan ging over naar de PTT, waar hij bleef werken tot zijn pensionering in 1977. In eerste instantie bij de draadomroep en later bij de dienst Warmte Licht en Kracht (WLK) district Arnhem. Deze dienst zorgde voor een bedrijfszekere werking van de PTT telefooncentrales. In elk dorp of buurtschap stond een telefoon-eindcentrale; een huisje waarin kiescollectoren zaten. De abonnees waren hierop aangesloten. De apparatuur moest op de juiste temperatuur en vochtigheid blijven. Hiervoor stond een instalatie in de desbetreffende gebouwen. De werkingwerd door Jan gecontroleerd. Hij reed daarvoor door Gelderland en een deel van Noord Brabant. Verder hield de dienst toezicht op verbouwingen van postkantoren en het werken van de goederenliften.
In die tijd werd de post verzameld in het plaatselijke postkantoor, gesorteerd en in postzakken met de posttrein, maar ook met personentreinen, naar andere plaatsen verzonden. Daarom stonden de postkantoren dicht bij het NS station. Het gebeurde vrij regelmatig dat er te veel in de lift werd gedaan, te zwaar, waardoor deze blokkeerde. Als Jan storingsdienst had, moest hij naar de betreffende lift om deze handmatig te laten zakken en weer in bedrijf stellen.

Naast zijn werk was Jan actief in de Partij van de Arbeid. Jaren lang als penningmeester van de afdeling Arnhem. De contributie werd bij de leden opgehaald, die dan een zegeltje kregen om in het lidmaatschapboekje te plakken. Arnhem was in wijken verdeeld met een eigen wijkpenningmeester en inners. De inners haalden bij de leden de contributie op en rekende af bij de wijkpenningmeester, die vervolgens weer afrekende bij Jan van Andel.
Hij trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 27 september 1939 in Amsterdam met de 27-jarige
dien.jpg
4 Dien
3 Berendina Johanna (Dien) Goedhart (afb. 4), geboren op vrijdag 20 september 1912 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 20 september 1912 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Dien: Aktenr. 1176 : Reg.nr. 11018 : Akteplaats: Arnhem
Dien is overleden op maandag 28 maart 1994 in Arnhem, 81 jaar oud. Zij is begraven op donderdag 31 maart 1994 in Arnhem [bron: Rouwkaart].
Notitie bij overlijden van Dien: De crematie vond plaats in het Crematorium Moscowa te Arnhem
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Pieter Johannes (Hans) van Andel. Hans trouwde met Willemina Clasina (Wil) Arends. Wil is een dochter van Theodorus Hendricus Arends en Geertruida de Jong.
rob_van_andel_op_ziekenbezoek_bij_zijn_moeder.jpg
5 Rob van Andel op ziekenbezoek bij zijn moeder
II. Robert (Rob) van Andel (afb. 5), geboren op donderdag 30 november 1944 in Rheden.
Notitie bij de geboorte van Rob: Geboren aan de Mastweg te Rheden

Hoewel hij een administratieve opleiding had gevolgd, maakte hij tijdens zijn militairendienstplicht kennis met het vak van kok en bleef in de horeca werken.
Rob is overleden op donderdag 27 maart 2008 in ’s-Hertogenbosch, 63 jaar oud. Rob:
(1) trouwde met Tineke Radt. Tineke is geboren op woensdag 10 maart 1937 in Cuijk. Tineke is overleden op maandag 15 maart 1993 in ’s-Hertogenbosch, 56 jaar oud.
(2) trouwde, ongeveer 26 jaar oud, omstreeks 1970 met Mieke Kruijsen.
Notitie bij het huwelijk van Rob en Mieke: Rob weduwnaar van Tineke Radt
Mieke is overleden omstreeks 1996.
III. Elly van Andel, geboren op woensdag 30 juni 1948 in Arnhem (zie 1).
IV. Ren van Andel. Ren:
(1) trouwde met Hilde Meijer. Hilde is een dochter van Herman Karel Meijer en Catharina Wilhelmina Goedhart (zie 12,VIII).
(2) trouwde met Janny Pietersen.
(3) ging samenwonen met Nieske Heres.

Generatie 3 (grootouders)

jan_van_andel_1_maart_1938.jpg
6 Jan van Andel 1 maart 1938
4 Jan van Andel (afb. 6), geboren op maandag 29 januari 1877 om 04:00 in Schoten (Haarlemmermeer). Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 30 januari 1877 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Jan waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Jan Eggink (geb. ±1844).
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 60 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Jan is overleden op zaterdag 27 januari 1945 in Amsterdam, 67 jaar oud.
Beroep:
Wagenbestuurder (van 1906 t/m 1911 te Utrecht bij de GTU)
Diversen:
Jan van Andel groeide op in Schoten (gem. Haarlemmermeer en later gem. Haarlem), in een tijd dat het vervoer per boot en met paard en wagen wordt vervangen door de vrachtauto. De voerman wordt vrachtrijder/chauffeur.
Ook het personenvervoer gaat met haar tijd mee. Vanaf 1881 rijdt tussen Den Haag, Haarlem en Amsterdam de tram van de Noord Zuid Hollandse Vervoer Maatschappij (NZHVM), later NZH.
Of Jan buschauffeur of trambestuurder was bij de NZHVM of Gemeente Vervoerbedrijf Amsterdam (GVB) is niet bekend. In ieder geval was hij wagen(tram)bestuurder vanaf 1906 tot 1936 in Utrecht en Arnhem.
Op 11 juni 1906 verhuisde het gezin van de Bakkerstraat 15 in Schoten naar Utrecht en wonen aan de Lange Smeestraat 31, Lombokstraat 100 (vernummerd tot 92) en 75. Op 21 juni verhuisde het gezin van Utrecht naar Arnhem en gaan wonen aan de Klarendalscheweg 398 en Hertenlaan 21. Na zijn pensionering vertrekken Jan en Geertruida naar Amsterdam en gaan op 21 oktober 1937 wonen Granaatstraat 30 twee hoog en verhuizen op 28 december 1938 naar de Crijnssenstraat 56 n hoog waar Jan op 27-01-1945 overlijd.
Hij trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 4 december 1901 in Heemstede [bron: Noord Hollands Archief] met de 20-jarige Geertruida Klugt.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Geertruida: Aktenr. 35 : Akteplaats: Heemstede
5 Geertruida Klugt, geboren op zaterdag 8 januari 1881 in Alkmaar. Geertruida is overleden op dinsdag 1 juni 1954 in Amsterdam, 73 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. van Andel, levenloos geboren dochter, geboren op maandag 12 januari 1903 om 14:00 in Schoten (Haarlemmermeer) [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 14 januari 1903 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden: Aktenr. 39 : Akteplaats: Haarlem
Opm.: levenloos geboren in de Bakkerstraat 15
II. Geertruida Antoinetta van Andel, geboren op maandag 12 januari 1903 om 14:00 in Schoten (Haarlemmermeer). Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 13 januari 1903 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Geertruida: Aktenr. 64 : Akteplaats: Haarlem
Opm.: geboren in de Bakkerstrraat 15
Geertruida is overleden op dinsdag 20 januari 1903 om 09:00 in Schoten (Haarlemmermeer), 8 dagen oud [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 22 januari 1903 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Geertruida waren de volgende getuigen aanwezig: Wilhelmus Johannes Hommes (geb. ±1831) en Dirk Philip Immer (geb. ±1853).
Notitie bij overlijden van Geertruida: Aktenr. 65 : Akteplaats: Haarlem
Opm.: overleden in de Bakkerstraat 15
III. Geertruida Antoinetta (Truus) van Andel, geboren op zaterdag 2 januari 1904 in Schoten (Haarlemmermeer). Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 2 januari 1904 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Truus: Aktenr. 1 : Akteplaats: Schoten
Truus is overleden op dinsdag 23 maart 1982 in Amsterdam, 78 jaar oud.
Beroep:
Adm. medewerkster bij verzekeringsmaatschappij Het Hooge Huis in Alkmaar
Diversen:
Truus bracht haar jeugd door in Arnhem waar zij ondermeer bestuurslid van de Arbeiders Jeugd Centrale (AJC) afdeling Arnhem was.
Zij verhuisde 27 maart 1926 naar Amsterdam waar ze in 1929 voorzitter werd van de Algemene Nederlandse Bond van Huispersoneel.
Deze bond werd opgericht op initiatief van de AJC. Het Nederlandse Verbond van Vakverenigingen (NVV) bestond uit een mannenbolwerken signaleerde niet de problemen bij het huispersoneel. Dat veranderde in 1930, toen het NVV het initiatief overnam en Truus bezoldigdbestuurder werd. Zij was als secretaris/penningmeester de drijvende kracht achter de bond.
Tijdens de Duitse bezetting ha Truus belangstelling voor de Natioanale Socialistische Beweging (NSB) en kon zich vinden in de nieuwe verordeningen van de bezetter. Dit werd haar niet in dank afgenomen binnen de familie, maar ook niet binnen het NVV.
Na de oorlog 1940 - 1945 was zij administratief medewerkster bij de verzekeringsmaatschappij Het Hooge Huis in Alkmaar.
nicolaas_van_andel.jpg stien.jpg
7 Nicolaas van Andel
8 Stien
IV. Nicolaas Willem (Niek) van Andel (afb. 7), geboren op vrijdag 3 maart 1905 in Schoten (Haarlemmermeer). Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 4 maart 1903 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Niek: Aktenr. 39 : Akteplaats: Schoten
Niek is overleden op zondag 31 mei 1981 in Amsterdam, 76 jaar oud.
Notitie bij Niek: Niek bracht zijn jeugd door in Arnhem en verhuisde op 21 oktober 1937 naar Amsterdam.
Beroep:
Koopman en portier bij de Amstel bierbrouwerij in Amsterdam
Diversen:
Niek bracht zijn jeugd door in Arnhem.
Niek trouwde, 38 jaar oud, op woensdag 4 augustus 1943 in Amsterdam met Christina (Stien) van Vlaardingen (afb. 8), 37 jaar oud. Stien is geboren op zaterdag 17 februari 1906 in Gouderak, dochter van Cornelis Marinus van Vlaardingen en Bastiaantje Slegt. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 19 februari 1906 [bron: Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland)].
Notitie bij de geboorte van Stien: Aktenr. 9 : Akteplaats: Gouderak
V. Antoinetta Geertruida van Andel, geboren op maandag 22 juni 1908 in Utrecht. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 22 juni 1908 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Antoinetta: Aktenr. 1630 : Reg.nr. 147 : Akteplaats: Utrecht
Antoinetta is overleden op zaterdag 1 augustus 1908 in Utrecht, 1 maand oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 3 augustus 1908 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij overlijden van Antoinetta: Aktenr. 1213 : Reg.nr. 534 : Akteplaats: Utrecht
VI. Willem Nicolaas van Andel, geboren op zondag 16 april 1911 in Utrecht. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 19 april 1911 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 972 : Reg.nr. 151 : Akteplaats: Utrecht
Willem is overleden op dinsdag 22 augustus 1911 in Arnhem, 4 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 23 augustus 1911 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 688 : Reg.nr. 8069 : Akteplaats: Arnhem
VII. Jan Willem Nicolaas (Jan) van Andel, geboren op maandag 1 juli 1912 in Arnhem (zie 2).
6 Pieter Johannes (Piet) Goedhart, geboren op donderdag 8 februari 1883 om 09:30 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 8 februari 1883 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Piet waren de volgende getuigen aanwezig: Hendricus Cornelis Theodorus Hagelen (1837-1920) en Wilhelmus Johannes Franciscus Buijink (geb. ±1860).
Notitie bij de geboorte van Piet: Aktenr. 191 : Reg.nr. 83 : Akteplaats: Arnhem
Piet is overleden op maandag 15 april 1940 in Arnhem, 57 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 17 april 1940 [bron: Gelders Archief]. Hij is begraven op vrijdag 19 april 1940 in Arnhem [bron: familieberichten].
Notitie bij overlijden van Piet: Aktenr. 393 : Reg.nr. 9711 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: Begraven op de Algemen Begraafplaats "Moscowa" te Arnhem
Notitie bij Piet: De Persoonskaart van Piet is verloren gegaan en niet in het archief aanwezig. Bron: CBG
Beroep:
Letterzetter
Hij trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 30 november 1910 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 27-jarige Johanna Wilhelmina Neijenesch.
Notitie bij het huwelijk van Piet en Johanna: Aktenr. 443 : Reg.nr. 7994 : Akteplaats: Arnhem
7 Johanna Wilhelmina Neijenesch, geboren op vrijdag 5 oktober 1883 om 09:30 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 5 oktober 1883 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Johanna waren de volgende getuigen aanwezig: Willem Bruens (geb. 1841) en Hendrikus Neijenesch (1860-1924) [zie 28,VII] [oom vaderszijde].
Notitie bij de geboorte van Johanna: Aktenr. 1241 : Reg.nr. 83 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren in de Patersgang te Arnhem
Johanna is overleden op dinsdag 13 oktober 1953 in Rozendaal (Gld), 70 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
ome_piet.jpg tante_nel.jpg
9 Ome Piet
10 Tante Nel
I. Pieter Johannes (Piet) Goedhart (afb. 9), geboren op zondag 9 juli 1911 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 10 juli 1911 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Piet: Aktenr. 839 : Reg.nr. 11017 : Akteplaats: Arnhem
Piet is overleden op dinsdag 17 maart 1992 in Breda, 80 jaar oud.
Beroep:
Letterzetter bij o.a. Het Vrije Volk aan het Gele Rijdersplein te Arnhem
Piet trouwde, 34 jaar oud, op donderdag 11 oktober 1945 in Rotterdam met Neeltje (Nel) Monteban (afb. 10), 32 jaar oud. Nel is geboren op maandag 13 januari 1913 in Dordrecht, dochter van Johannes Monteban en Neeltje Candel. Nel is overleden op vrijdag 6 juni 1980 in Rotterdam, 67 jaar oud.
II. Berendina Johanna (Dien) Goedhart, geboren op vrijdag 20 september 1912 in Arnhem (zie 3).
III. Wouter Derk (Wout) Goedhart, geboren op vrijdag 19 mei 1916 in Arnhem. Wout is overleden in 2000 in Hellendoorn, 83 of 84 jaar oud. Wout trouwde, 25 jaar oud, op vrijdag 15 mei 1942 [bron: Hans van Andel] met Hendrika Hermina Cornelisse, 31 jaar oud. Hendrika is geboren op vrijdag 30 december 1910 om 03:00 in Arnhem, dochter van Nicolaas Jan Cornelisse en Johanna Aleida van Rheenen. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 31 december 1910 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Hendrika waren de volgende getuigen aanwezig: Arie Geerhof (geb. ±1878) en Jan Jansen (geb. ±1887).
Notitie bij de geboorte van Hendrika: Aktenr. 1613 : Reg.nr. 11016 : Akteplaats: 11016
Hendrika is overleden in 1994 in Arnhem, 83 of 84 jaar oud.
tante_christien.jpg
11 Tante Christien
IV. George Goedhart, geboren op maandag 24 maart 1919 in Arnhem. George is overleden op donderdag 18 juli 1968 in Arnhem, 49 jaar oud. Hij is begraven in Arnhem.
Notitie bij overlijden van George: Begraven op de begraafplaats Moscowa
George trouwde, 25 of 26 jaar oud, in 1945 met Marie Christine (Christien) Weidenbach (afb. 11), 29 of 30 jaar oud. Christien is geboren op zondag 4 juli 1915 in Keulen (Duitsland). Christien is overleden op woensdag 13 oktober 1999 in Amersfoort, 84 jaar oud. Zij is begraven in Arnhem [bron: Begraafplaats Moscowa].
Notitie bij overlijden van Christien: Familiegraf op de begraafplaats Moscowa

Generatie 4 (overgrootouders)

8 Nicolaas van Andel, geboren op zaterdag 20 februari 1847 in Emmikhoven. Nicolaas is overleden op zaterdag 8 februari 1930 om 00:30 in Haarlemmermeer, 82 jaar oud [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 10 februari 1930 [bron: Noord-Hollands Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Nicolaas waren de volgende getuigen aanwezig: Frederik Jan Koopman (geb. 1883) en Hendrik Jansen (geb. 1896).
Notitie bij overlijden van Nicolaas: Aktenr. 27
Beroep:
Arbeider, koopman, brandstoffenhandelaar
Getuige bij:
12-07-1876     overlijdensaangifte Jan Wassenaar (±1840-1876) [zie 16,III]    [broer echtgenote]   [bron: Noord-Hollands Archief]
Hij trouwde, 21 jaar oud, op donderdag 13 augustus 1868 in Haarlemmermeer [bron: Rijksarchief in Noord-Holland] met de 20-jarige Antoinetta Reep.
Notitie bij het huwelijk van Nicolaas en Antoinetta: Aktenr. 60 : Akteplaats: Haarlemmermeer
9 Antoinetta Reep, geboren op woensdag 23 februari 1848 in Moerkapelle. Antoinetta is overleden op maandag 3 februari 1941 om 11:30 in Haarlemmermeer, 92 jaar oud [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 4 februari 1941 [bron: Noord-Hollands Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Antoinetta was de volgende getuige aanwezig: Hendrik Jansen (geb. 1896).
Notitie bij overlijden van Antoinetta: Aktenr. 24 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Alida van Andel, geboren op donderdag 31 december 1868 om 01:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 31 december 1868 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Alida waren de volgende getuigen aanwezig: Joost Kamerling (geb. ±1825) en Cornelis Freek (geb. ±1829).
Notitie bij de geboorte van Alida: Aktenr. 575 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Alida is overleden op maandag 8 januari 1883 in Haarlemmermeer, 14 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 9 januari 1883 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Alida: Aktenr. 7 : Akteplaats: Haarlemmermeer
II. Jan van Andel, geboren op dinsdag 11 april 1871 om 15:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 12 april 1871 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Jan waren de volgende getuigen aanwezig: Gerrit Grooteman (geb. ±1831) en Willem de Graaf (geb. ±1832).
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 191 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Jan is overleden op woensdag 7 juni 1871 om 03:00 in Haarlemmermeer, 1 maand oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 7 juni 1871 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 178 : Akteplaats: Haarlemmermeer
overleden in huisnr. 4
III. van Andel, levenloos geboren dochter, geboren op dinsdag 22 oktober 1872 in Haarlemmermeer. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 23 oktober 1872 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden: Aktenr. 397 : Akteplaats: Haarlemmermeer
IV. Gijsbert van Andel, geboren op zaterdag 27 december 1873 om 21:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]. Bij de geboorteaangifte van Gijsbert waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Roelof Thomas (geb. ±1835).
Notitie bij de geboorte van Gijsbert: Aktenr. 592 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Gijsbert is overleden op vrijdag 26 september 1947 in Haarlem, 73 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 30 december 1873 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Gijsbert: Aktenr. 592 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Beroep:
Arbeider, opperman
Gijsbert trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 31 januari 1900 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Maartje Kooijman, 20 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gijsbert en Maartje: Aktenr. 8 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Maartje is geboren op vrijdag 21 februari 1879 in Haarlemmermeer, dochter van Jan Kooijman en Margaretha Kemp. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 21 februari 1879 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Maartje: Aktenr. 97 : Akteplaats: Haarlemmermeer
V. Jan van Andel, geboren op maandag 29 januari 1877 in Schoten (Haarlemmermeer) (zie 4).
VI. Pieternella van Andel, geboren op maandag 14 april 1879 om 15:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 15 april 1879 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Pieternella waren de volgende getuigen aanwezig: Pieter Flipsen (geb. ±1827) en Jan Eggink (geb. ±1844).
Notitie bij de geboorte van Pieternella: Aktenr. 228 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Pieternella is overleden op dinsdag 14 maart 1916 in Haarlemmermeer, 36 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 15 maart 1916 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieternella: Aktenr. 89
Pieternella trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 23 april 1902 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollans Archief] met Jacob van Leeuwen, ongeveer 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Pieternella en Jacob: Aktenr. 35 : Akteplaats: Haarrlemmermeer
Jacob is geboren omstreeks 1872 in Wissenkerke, zoon van Pieternella van Leeuwen. Jacob is overleden op zaterdag 26 april 1947 in Haarlem, ongeveer 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jacob: Elders overleden
Registratiedatum 19-05-1947 van de gemeente Haarlemmermeer
Jacob trouwde later op woensdag 10 juni 1925 in Haarlemmermeer [bron: Noord Hollands Archief] met Geertrui van Maasdam (geb. 1885).
Beroep:
Arbeider
VII. Cornelia Huiberdina van Andel, geboren op vrijdag 28 april 1882 om 22:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 1 mei 1882 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Cornelia waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Jacobus de Vos (geb. ±1858).
Notitie bij de geboorte van Cornelia: Aktenr. 246 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Cornelia is overleden op vrijdag 24 augustus 1883 in Haarlemmermeer, 1 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 24 augustus 1883 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Cornelia: Aktenr. 228 : Akteplaats: Haarlemmermeer
VIII. Christiaan Jacob van Andel, geboren op maandag 21 juli 1884 om 20:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 22 juli 1884 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Christiaan waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Jan Eggink (geb. ±1844).
Notitie bij de geboorte van Christiaan: Aktenr. 363 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Beroep:
Melkrijder
Christiaan trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 14 mei 1913 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Antje Lena Verhulst, 20 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Christiaan en Antje: Aktenr. 55
Antje is geboren op zaterdag 11 februari 1893 in Haarlemmermeer, dochter van Leendert Verhulst en Ida Ligthart. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Digitale Stamboom Kennemerland].
Notitie bij de geboorte van Antje: Aktenr. 70
Antje is overleden op donderdag 16 december 1954 in Utrecht, 61 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 18 december 1954 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij overlijden van Antje: Aktenr. 2507 : Reg.nr. 1983 : Akteplaats: Utrecht
IX. Alida Cornelia van Andel, geboren op zaterdag 17 december 1887 om 23:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 19 december 1887 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Alida waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Jan Eggink (geb. ±1844).
Notitie bij de geboorte van Alida: Aktenr. 610 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Alida trouwde, 19 jaar oud, op woensdag 27 maart 1907 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Leendert Kooijman, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Alida en Leendert: Aktenr. 24
Leendert is geboren op maandag 3 september 1883 in Haarlemmerliede, zoon van Dirk Kooijman en Trijntje Slikker. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Digitale Stamboom Kennemerland].
Notitie bij de geboorte van Leendert: Aktenr. 83
Beroep:
Kruidenier
X. Jacob Christiaan van Andel, geboren op zondag 30 november 1890 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 1 december 1890 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Jacob: Aktenr. 586 : Akteplaats: Haarlemmermeer
10 Willem Klugt, geboren omstreeks 1840 in Alkmaar. Willem is overleden op donderdag 27 januari 1921 in Alkmaar, ongeveer 81 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 28 januari 1921 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 33 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Werkman, arbeider
Willem is weduwnaar van Antje ten Wolde (±1840-1869), met wie hij trouwde (1), ongeveer 25 jaar oud, op zondag 19 maart 1865 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief].
Hij trouwde (2), ongeveer 30 jaar oud, op zondag 13 februari 1870 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met de ongeveer 31-jarige Geertruida Blokdijk (zie 11 hieronder).
Notitie bij het huwelijk van Willem en Geertruida: Aktenr. 8 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: Willem weduwnaar van Antje ten Wolde
11 Geertruida Blokdijk, geboren omstreeks 1839 in Alkmaar. Geertruida is overleden op dinsdag 25 oktober 1904 in Alkmaar, ongeveer 65 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 26 oktober 1904 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Geertruida: Aktenr. 254 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Dienstbode
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Pieter Nicolaas Klugt, geboren omstreeks 1871 in Alkmaar. Pieter is overleden op donderdag 4 januari 1872 in Alkmaar, ongeveer 1 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 4 januari 1872 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieter: Aktenr. 17 : Akteplaats: Alkmaar
II. Alida Geertruida Klugt, geboren omstreeks 1873 in Alkmaar. Alida is overleden op zondag 5 mei 1878 in Alkmaar, ongeveer 5 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 6 mei 1878 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Alida: Aktenr. 130 : Akteplaats: Alkmaar
III. Trijntje Klugt, geboren omstreeks 1877 in Alkmaar. Trijntje is overleden op maandag 4 februari 1878 in Alkmaar, ongeveer 1 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 4 februari 1878 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Trijntje: Aktenr. 44 : Akteplaats: Alkmaar
IV. Geertruida Klugt, geboren op zaterdag 8 januari 1881 in Alkmaar (zie 5).
12 Pieter Johannes Goedhart, geboren op dinsdag 27 november 1849 om 13:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 28 november 1849 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Pieter waren de volgende getuigen aanwezig: Gerardus Coeleman (geb. ±1802) en Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [oom vaderszijde].
Notitie bij de geboorte van Pieter: Aktenr. 639 : Reg.nr. 65 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Steenstraat te Arnhem
Pieter is overleden op maandag 19 december 1927 in Arnhem, 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 20 december 1927 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Pieter: Aktenr. 903 : Reg.nr. 8061 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Arbeider, brievenbesteller, tramconducteur bij AhTM / GETA
Hij trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 16 augustus 1876 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 25-jarige Maria Anthonia Gouw.
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Maria: Aktenr. 224 : Reg.nr. 167 : Akteplaats: Arnhem
13 Maria Anthonia Gouw, geboren op dinsdag 14 januari 1851 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 14 januari 1851 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Maria: Aktenr. 23 : Reg.nr. 66 : Akteplaats: Arnhem
Maria is overleden op maandag 5 december 1927 in Arnhem, 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 6 december 1927 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 870 : Reg.nr. 8061 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Dienstbode
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Diederik Hendrik Goedhart, geboren op donderdag 26 juli 1877 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 26 juli 1877 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Diederik: Aktenr. 799 : Reg.nr. 79 : Akteplaats: Arnhem
Diederik is overleden op vrijdag 6 mei 1927 in Rotterdam, 49 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 6 mei 1927 [bron: Stadsarchief Rotterdam].
Notitie bij overlijden van Diederik: Aktenr. 2276 : Pagina: d021v : Akteplaats: Rotterdam
Beroep:
Spoorwegconducteur, arbeider
Diederik trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 9 mei 1906 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Geziena Aleida Ruisink, 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Diederik en Geziena: Aktenr. 135 : Reg.nr. 7990 : Akteplaats: Arnhem
Geziena is geboren op zondag 26 december 1875 in Avereest (Dedemsvaart), dochter van Jacob Ruisink en Anna Gerritsen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 27 december 1875 [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Notitie bij de geboorte van Geziena: Aktenr. 196 : Reg.nr. 615 : Akteplaats: Avereest
Geziena is overleden op zaterdag 31 oktober 1936 in Rotterdam, 60 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Stadsarchief Rotterdam].
Notitie bij overlijden van Geziena: Reg.datum 1936 : Pagina d166v : Akteplaats: Rotterdam
II. Jacobus Johannes Goedhart, geboren op vrijdag 13 juni 1879 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 13 juni 1879 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jacobus: Aktenr. 651 : Reg.nr. 80 : Akteplaats: Arnhem
Jacobus is overleden op woensdag 14 mei 1947 in Arnhem, 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 16 mei 1947 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jacobus: Aktenr. 487 : Reg.nr. 32351 : Akteplaats: Arnhem
Jacobus bleef ongehuwd.
III. Alida Cornelia Goedhart, geboren op donderdag 23 juni 1881 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 23 juni 1881 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Alida: Aktenr. 740 : Reg.nr. 82 : Akteplaats: Arnhem
Alida is overleden op woensdag 4 augustus 1948 in Arnhem, 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 5 augustus 1948 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Alida: Aktenr. 693 : Reg.nr. 32354 : Akteplaats: Arnhem
Alida trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 9 augustus 1911 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Wessel Veenhuizen, 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Alida en Wessel: Aktenr. 259 : Reg.nr. 7995 : Akteplaats: Arnhem
Wessel is geboren op donderdag 2 december 1880 in Arnhem, zoon van Hendrik Veenhuizen en Christina Schut. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 2 december 1880 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Wessel: Aktenr. 1424 : Reg.nr. 81 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Kruideniersbediende
IV. Pieter Johannes (Piet) Goedhart, geboren op donderdag 8 februari 1883 in Arnhem (zie 6).
V. Janna Antonia Maria Goedhart, geboren op maandag 25 augustus 1884 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 25 augustus 1884 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Janna: Aktenr. 1042 : Reg.nr. 84 : Akteplaats: Arnhem
Janna is overleden op zaterdag 27 november 1937 in Velp (Rheden), 53 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 29 november 1937 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Janna: reg.nr. 9776
Aktenr. 223
Janna trouwde, 28 jaar oud, op vrijdag 27 december 1912 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Evert Inklaar, 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Janna en Evert: Aktenr. 500 : Reg.nr. 7996 : Akteplaats: Arnhem
Evert is geboren op dinsdag 11 december 1888 in Arnhem, zoon van Willem Marie Inklaar en Maria Louisa Kreckmann (Kreekmann). Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 11 december 1888 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Evert: Aktenr. 1538 : Reg.nr. 87 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Machinebankwerker
VI. Arend Willem Goedhart, geboren op woensdag 6 april 1887 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 6 april 1887 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Arend: Aktenr. 445 : Reg.nr. 86 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Machinebankwerker
Arend trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 29 september 1909 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Hendrika Wilhelmina van Schaik, 20 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Arend en Hendrika: Aktenr. 316 : Reg.nr. 7993 : Akteplaats: Arnhem
Hendrika is geboren op donderdag 22 november 1888 in Renkum, dochter van Lambert van Schaik en Elisabeth van der Meij. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 22 november 1888 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrika: Aktenr. 222 : Reg.nr. 7904 : Akteplaats: Renkum
VII. Johannes Jacobus Goedhart, geboren op maandag 19 augustus 1889 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 19 augustus 1889 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 1113 : Reg.nr. 88 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is overleden op dinsdag 11 maart 1941 in Heerlen, 51 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 12 maart 1941 [bron: Regionaal Histrorisch Centrum Limburg].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 148 : Reg.nr. 133 : Akteplaats: Heerlen
Beroep:
Spoorwegbeambte
Johannes trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 17 september 1919 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Gesina Elisabeth Christina Kling, 32 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Gesina: Aktenr. 459 : Reg.nr. 9021 : Akteplaats: Arnhem
Gesina is geboren op vrijdag 26 augustus 1887 in Arnhem, dochter van Theodorus Johannes Kling en Everdina Wielheesen. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 26 augustus 1887 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gesina: Aktenr. 1066 : Reg.nr. 86 : Akteplaats: Arnhem
Gesina is overleden op dinsdag 8 maart 1949 in Nijmegen, 61 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 8 maart 1949 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gesina: Elders overleden
Aktenr. 0271 gemeente Nijmegen reg.nr. 33011
Aktenr. 23 A van de gemeente Arnhem reg.nr. 32356
VIII. Catharina Wilhelmina Goedhart, geboren op zaterdag 1 juni 1895 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 1 juni 1895 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Catharina: Aktenr. 785 : Reg.nr. 91 : Akteplaats: Arnhem
Catharina trouwde, 26 jaar oud, op vrijdag 12 mei 1922 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Herman Karel Meijer, 25 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Catharina en Herman: Aktenr. 220 : Reg.nr. 9024 : Akteplaats: Arnhem
Herman is geboren op zaterdag 11 juli 1896 in Arnhem, zoon van Herman Karel Meijer en Geertruida de Winkel. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 11 juli 1896 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Herman: Aktenr. 982 : Reg.nr. 92 Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Timmerman
14 Wouter Johan Neijenesch, geboren op zaterdag 17 februari 1855 om 21:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 19 februari 1855 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Wouter waren de volgende getuigen aanwezig: Coenraad Stephanus Berghege (geb. ±1815) en Johannes Frederik Grundlehner (geb. ±1823).
Notitie bij de geboorte van Wouter: Aktenr. 88 : Reg.nr. 68 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren aan de Amsterdamschen Straatweg te Arnhem
Wouter is overleden op zondag 9 november 1930 in Arnhem, 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 11 november 1930 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wouter: Aktenr. 799 : Reg.nr. 8060 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Behanger, huisknecht
Hij trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 3 november 1880 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 28-jarige Berendina Johanna Klumpert.
Notitie bij het huwelijk van Wouter en Berendina: Aktenr. 336 : Reg.nr. 170 : Akteplaats: Arnhem
15 Berendina Johanna Klumpert, geboren op vrijdag 6 augustus 1852 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 7 augustus 1852 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Berendina: Aktenr. 432 : Reg.nr. 67 : Akteplaats: Arnhem
Berendina is overleden op maandag 7 februari 1927 in Arnhem, 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 8 februari 1927 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Berendina: Aktenr. 132 : Reg.nr. 8061 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Dienstbode
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Derk Willem Neijenesch, geboren op zondag 14 augustus 1881 om 05:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 15 augustus 1881 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Derk waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrikus Johannes Diks (geb. ±1856) en Johannes Arnoldus Diks (geb. ±1857).
Notitie bij de geboorte van Derk: Aktenr. 946 : Reg.nr. 82 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren in de Boekhorsterstraat
Derk is overleden op zondag 8 november 1942 in Arnhem, 61 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 11 november 1942 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Derk: Aktenr. 1000 : Reg.nr. 9712 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Kantoorbediende, journalist
Derk trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 22 augustus 1906 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Gerarda Aleida Okhuijsen, 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Derk en Gerarda: Aktenr. 310 : Reg.nr. 7990 : Akteplaats: Arnhem
Gerarda is geboren op donderdag 4 maart 1880 in Arnhem, dochter van Dirk Okhuijsen en Gerarda Lansing. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 5 maart 1880 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gerarda: Aktenr. 304 : Reg.nr. 81 : Akteplaats: Arnhem
Gerarda is overleden op dinsdag 6 juli 1937 in Arnhem, 57 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 7 juli 1937 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerarda: Aktenr. 559 : Reg.nr. 9709 : Akteplaats: Arnhem
II. Johanna Wilhelmina Neijenesch, geboren op vrijdag 5 oktober 1883 in Arnhem (zie 7).
III. Hendrik Adriaan Neijenesch, geboren op zondag 12 september 1886 om 03:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 13 september 1886 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Hendrik waren de volgende getuigen aanwezig: Derk Jan Neijenesch (1822-1907) [zie 28] [grootvader vaderszijde] en Meerten Steemers (geb. ±1835).
Notitie bij de geboorte van Hendrik: Aktenr.1164 : Reg.nr. 85 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Hommelschenweg te Arnhem
Beroep:
Winkelbediende
Hendrik trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 15 mei 1912 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Dirkje Groot, ongeveer 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hendrik en Dirkje: Aktenr. 186
Dirkje is geboren omstreeks 1888 in Arnhem, dochter van Jan Groot en Aafje Zuiderberg. Dirkje is overleden op zaterdag 31 mei 1941 in Arnhem, ongeveer 53 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 3 juni 1941 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Dirkje: Aktenr. 645
IV. Wouter Johan Neijenesch, geboren op zondag 13 januari 1889 om 08:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 13 januari 1889 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Wouter waren de volgende getuigen aanwezig: Derk Jan Neijenesch (1822-1907) [zie 28] [grootvader vaderszijde] en Meerten Steemers (geb. ±1835).
Notitie bij de geboorte van Wouter: Aktenr. 61 : Reg.nr. 87 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Hommelschenweg te Arnhem
Beroep:
Magazijnbediende
Wouter trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 23 augustus 1916 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Berendina Margje Wierda, ongeveer 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Wouter en Berendina: Aktenr. 342
Berendina is geboren omstreeks 1890 in Arnhem, dochter van Hielke Wierda en Berendina Berghuis.
V. Willem Johan Neijenesch, geboren op vrijdag 16 maart 1894 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 16 maart 1894 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Willem waren de volgende getuigen aanwezig: Derk Jan Neijenesch (1822-1907) [zie 28] [grootvader vaderszijde] en Johannes Hubertus Henricus Schepers (geb. ±1847).
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 379 : Reg.nr. 91 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Hommelschenweg te Arnhem
Willem is overleden op dinsdag 13 november 1945 in Eindhoven, 51 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 13 november 1945 [bron: Regionaal Archief Eindhoven].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 1324
Reg.nr. 47y
Beroep:
Musicus

Generatie 5 (betovergrootouders)

16 Gijsbert van Andel, geboren op donderdag 3 juli 1817 in Dussen. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 4 juli 1817 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij de geboorte van Gijsbert: Aktenr. 28 : Reg.nr. 2087 : Akteplaats: Dussen
Gijsbert is overleden op maandag 24 februari 1902 in Schoten (Haarlemmermeer), 84 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Gijsbert: Reg.nr. 1902
Doc.nr. 194
Doc.nr. Schoten 3
Notitie bij Gijsbert: Voor 1927 behoorde Schoten tot de gemeente Haarlemmermeer, na 1927 tot de gemeente Haarlem
Beroep:
Arbeider, werkman, voerman, vrachtrijder
Hij trouwde, 28 jaar oud, op vrijdag 22 mei 1846 in Dussen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de 22-jarige Alida (Aaltje) Koekkoek.
Notitie bij het huwelijk van Gijsbert en Alida: Aktenr. 8 : Reg.nr. 2103 : Akteplaats: Dussen
17 Alida (Aaltje) Koekkoek, geboren op zondag 8 februari 1824 in Dussen. Alida is overleden op dinsdag 10 januari 1893 in Schoten (Haarlemmermeer), 68 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Alida: Doc.nr. 40
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Nicolaas van Andel, geboren op zaterdag 20 februari 1847 in Emmikhoven (zie 8).
II. Adriana Christina van Andel, geboren omstreeks 1849 in Emmikhoven. Adriana is overleden op dinsdag 25 mei 1886 in Haarlem, ongeveer 37 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 25 mei 1886 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Adriana: Aktenr. 432 : Akteplaats: Haarlem
Adriana:
(1) trouwde, ongeveer 24 jaar oud, op woensdag 12 november 1873 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Geerit (Gerrit) Kats, ongeveer 40 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Adriana en Gerrit: Aktenr. 96 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Gerrit is geboren omstreeks 1833 in Nieuwe-Tonge, zoon van Jacob Kats en Annetje Snijder. Gerrit is overleden op zaterdag 2 juni 1883 in Haarlemmermeer, ongeveer 50 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 2 juni 1883 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 140 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Beroep:
Bouwman, landbouwer
(2) trouwde, ongeveer 35 jaar oud, op woensdag 28 mei 1884 in Haarlem [bron: Noord Hollands Archief] met Hermanus Sombeek, 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Adriana en Hermanus: Aktenr. 139 : Akteplaats: Haarlem
Opm.: Adriana Christina weduwe van Gerrit Kats
Hermanus is geboren op maandag 22 maart 1858 om 18:00 in Beverwijk, zoon van Nicolaas (Klaas) Sombeek en Elisabeth van Veen. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 23 maart 1858 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Hermanus waren de volgende getuigen aanwezig: Hermanus Sombeek (geb. ±1813) en Jan Steunland (geb. ±1814).
Notitie bij de geboorte van Hermanus: Aktenr. 26 : Akteplaats: Beverwijk
Hermanus trouwde later op woensdag 9 mei 1888 in Haarlem [bron: Noord Hollands Archief] met Alida Temme (geb. ±1862).
Beroep:
Wagenmaker, spoorwegwerker
III. Maria van Andel, geboren omstreeks 1851 in Emmikhoven. Maria is overleden op vrijdag 5 januari 1894 om 01:00 in Haarlem, ongeveer 43 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 6 januari 1894 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 33 : Akteplaats: Haarlem
Opm. Overleden op de Korte Houtstraat 7 te Haarlem
Maria trouwde, ongeveer 19 jaar oud, op donderdag 5 mei 1870 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Jan Wassenaar, ongeveer 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Maria en Jan: Aktenr. 29 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Jan is geboren omstreeks 1840 in Katwijk, zoon van Jacob Wassenaar en Barbera Nedervelt. Jan is overleden op dinsdag 11 juli 1876 om 08:30 in Haarlemmermeer, ongeveer 36 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 12 juli 1876 [bron: Noord-Hollands Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Jan waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Nicolaas van Andel (1847-1930) [zie 8] [broer echtgenote].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 214 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Opm.: Overleden in huisnummer 5 F
Beroep:
Arbeider
IV. Cornelia Huiberdina van Andel, geboren omstreeks 1852 in Emmikhoven. Cornelia is overleden op dinsdag 30 november 1880 in Haarlemmermeer, ongeveer 28 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 30 november 1880 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Cornelia: Aktenr. 381 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Cornelia trouwde, ongeveer 20 jaar oud, op woensdag 8 mei 1872 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Leendert van der Vlugt, 38 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Cornelia en Leendert: Aktenr. 25 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Leendert is geboren op donderdag 24 oktober 1833 in Ruiven (Pijnacker), zoon van Izak van der Vlugt en Catharina Jacoba Kleijn. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 24 oktober 1833 [bron: Centraal Bureau voor Genealogie].
Notitie bij de geboorte van Leendert: Aktenr. 2
Leendert is overleden op vrijdag 5 november 1909 in Haarlemmermeer, 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 6 november 1909 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Leendert: Aktenr. 263
Leendert trouwde later op woensdag 7 december 1881 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Johanna van Andel (1857-1885), zie 16,VI.
Beroep:
Landbouwer
V. Petronella van Andel, geboren op vrijdag 9 maart 1855 in Spaarnwoude. Petronella trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 9 mei 1877 in Haarlemmermeer [bron: Noord Hollands Archief] met Cornelis Jacobus Gerritsen, 22 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Petronella en Cornelis: Doc.nr. 44
Cornelis is geboren op zondag 1 oktober 1854 in Houtrijk en Polanen, zoon van Willem Gerritsen en Aaltje Gaasbeek.
Beroep:
Arbeider
VI. Johanna van Andel, geboren op vrijdag 22 mei 1857 om 23:30 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 23 mei 1857 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Johanna waren de volgende getuigen aanwezig: Dirk van Zijl (geb. ±1804) en Hendrik Marinus van Buijten (geb. ±1822).
Notitie bij de geboorte van Johanna: Aktenr. 162 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Johanna is overleden op woensdag 16 september 1885 in Haarlemmermeer, 28 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 17 september 1885 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Johanna: Aktenr. 258
Johanna trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 7 december 1881 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Leendert van der Vlugt, 48 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johanna en Leendert: Aktenr. 96
Leendert weduwnaar van Cornelia Huiberdina van Andel
Dispensatieart. 88,1 BW KB 04-11-1881 nr. 28
Leendert is geboren op donderdag 24 oktober 1833 in Ruiven (Pijnacker), zoon van Izak van der Vlugt en Catharina Jacoba Kleijn. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 24 oktober 1833 [bron: Centraal Bureau voor Genealogie].
Notitie bij de geboorte van Leendert: Aktenr. 2
Leendert is overleden op vrijdag 5 november 1909 in Haarlemmermeer, 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 6 november 1909 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Leendert: Aktenr. 263
Leendert is weduwnaar van Cornelia Huiberdina van Andel (±1852-1880), met wie hij trouwde op woensdag 8 mei 1872 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief], zie 16,IV.
Beroep:
Landbouwer
VII. Christiaan van Andel, geboren op maandag 25 oktober 1858 om 21:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 26 oktober 1858 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Christiaan waren de volgende getuigen aanwezig: Arie Sluijter (geb. ±1816) en Hendrik Goudriaan (geb. ±1822).
Notitie bij de geboorte van Christiaan: Aktenr. 215 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Christiaan is overleden vr 1936, ten hoogste 78 jaar oud.
Beroep:
Smid
Christiaan trouwde, 24 jaar oud, op donderdag 23 november 1882 in Amsterdam [bron: Noord Hollands Archief] met Elisabeth Kort, ongeveer 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Christiaan en Elisabeth: Doc.nr. Reg.26 fol. 40v
Elisabeth is geboren omstreeks 1858 in Haarlem, dochter van Jan Kort en Johanna Wilhelmina van Dam. Elisabeth is overleden op donderdag 12 maart 1936 in Haarlem, ongeveer 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Elisabeth: Doc.nr. 313
Beroep:
Naaister
VIII. Gijsbert van Andel, geboren op maandag 22 juli 1861 om 20:00 in Haarlemmermmeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 23 juli 1861 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Gijsbert waren de volgende getuigen aanwezig: Paulus de Vos (geb. ±1816) en Hendrik Marinus van Buijten (geb. ±1822).
Notitie bij de geboorte van Gijsbert: Aktenr. 307 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Gijsbert is overleden op donderdag 12 december 1861 in Haarlemmermeer, 4 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 12 december 1861 [bron: Noord-Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Gijsbert: Aktenr. 315 : Akteplaats: Haarlemmermeer
IX. Aaltje van Andel, geboren op maandag 18 mei 1863 om 12:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 19 mei 1863 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Aaltje waren de volgende getuigen aanwezig: Paulus de Vos (geb. ±1816) en Cornelis Peters (geb. ±1832).
Notitie bij de geboorte van Aaltje: Akten. 217 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Aaltje is overleden op dinsdag 10 oktober 1893 in Haarlem, 30 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Aaltje: Doc.nr. 900
Beroep:
Dienstbode
Aaltje trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 11 mei 1892 in Haarlem [bron: Noord Hollands Archief] met Hendrik van der Pligt, 33 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Aaltje en Hendrik: Doc.nr. 124
Hendrik is geboren op vrijdag 25 februari 1859 in Haarlemmermeer, zoon van Pieter van der Pligt en Trijntje Vreeken. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrik: Doc.nr. 72
Beroep:
Poelier
X. Wilhelmina Gijsberdina van Andel, geboren op maandag 25 april 1864 om 12:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 27 april 1864 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Wilhelmina waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrik Godefridus Danens (geb. ±1823) en Johannnes Baptist D’Hane (geb. ±1825).
Notitie bij de geboorte van Wilhelmina: Aktenr. 189 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Wilhelmina is overleden op zondag 26 januari 1890 in Haarlem, 25 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Wilhelmina: Doc.nr. 115
XI. Gijsberdina van Andel, geboren op dinsdag 20 maart 1866 om 19:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 21 maart 1866 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Gijsberdina waren de volgende getuigen aanwezig: Jan de Vries (geb. ±1830) en Jan Westbroek (geb. ±1830).
Notitie bij de geboorte van Gijsberdina: Aktenr. 138 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Gijsberdina trouwde, 33 jaar oud, op donderdag 20 juli 1899 in Haarlem [bron: Noord Hollands Archief] met Arend Cornelis Mulders, ongeveer 31 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gijsberdina en Arend: Doc.nr. 257
Arend is geboren omstreeks 1868 in Dordrecht, zoon van Anthonie Mulders en Maria Johanna de Visser.
Beroep:
Barbier
XII. Elisabeth van Andel, geboren op zondag 20 april 1873 om 16:00 in Haarlemmermeer. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 21 april 1873 [bron: Noord Hollands Archief]. Bij de geboorteaangifte van Elisabeth waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Godfried Legel (geb. ±1822) en Jan Eggink (geb. ±1844).
Notitie bij de geboorte van Elisabeth: Aktenr. 199 : Akteplaats: Haarlemmermeer
Elisabeth is overleden op dinsdag 18 juli 1944 in Haarlem, 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Elisabeth: Doc.nr. 199
Elisabeth trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 6 mei 1896 in Haarlem [bron: Noord Hollands Archief] met Tames Heeris, ongeveer 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Elisabeth en Tames: Doc.nr.144
Tames is geboren omstreeks 1873 in Hensbroek, zoon van Jan Heeris en Jannetje Fok. Tames is overleden op dinsdag 25 november 1930 in Haarlem, ongeveer 57 jaar oud.
Beroep:
Meubelmaker
Getuige bij:
16-11-1899     huwelijk Gerardus Hermanus van Zanten (±1869-1935) en Barbera Wassenaar (geb. 1870)    [aangetrouwde oom moederszijde bruid]   [bron: Noord Hollands Archief]
26-09-1900     huwelijk Hendrik Vrugt (±1871-1902) en Alida Wassenaar (1871-1946)    [aangetrouwde oom moederszijde bruid]   [bron: Digitale Stamboom Kennemerland]
18 Jan Reep, geboren op zondag 11 maart 1821 in Zevenhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 11 maart 182 [bron: Erfgoed Leiden en Omstreken].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 11 : Reg.nr. 1 : Akteplaats: Zevenhoven
Beroep:
Arbeider
Hij trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 18 maart 1847 in Moerkapelle [bron: Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland)] met de ongeveer 27-jarige Pieternella van Helden.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Pieternella: Aktenr. 1 : Akteplaats: Moerkapelle
19 Pieternella van Helden, geboren omstreeks 1820 in Emmikhoven. Pieternella is overleden op dinsdag 28 december 1897 in Nieuwer-Amstel, ongeveer 77 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 28 december 1897 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieternella: Aktenr. 132 : Akteplaats: Nieuwer-Amstel
Kind uit dit huwelijk:
I. Antoinetta Reep, geboren op woensdag 23 februari 1848 in Moerkapelle (zie 9).
20 Klaas Klugt, geboren op dinsdag 29 mei 1810 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zondag 1 juli 1810 in Alkmaar [bron: Regionaal Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Klaas: Doopakte : Pagina: 20962 : Inventaris nr. 18 : Doopplaats: Alkmaar
Opm.: gedoopt in de Grote Kerk
Klaas is overleden op woensdag 25 juli 1849 in Alkmaar, 39 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 26 juli 1849 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Klaas: Aktenr. 292 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Opperman
Religie:
Gereformeerd
Hij trouwde, 27 jaar oud, op zondag 13 mei 1838 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met de 26-jarige Lena (Leentje) Henskes.
Notitie bij het huwelijk van Klaas en Lena: Aktenr. 33 : Akteplaats: Alkmaar
21 Lena (Leentje) Henskes, geboren op zondag 17 november 1811 in Alkmaar. Lena is overleden op maandag 2 oktober 1882 in Alkmaar, 70 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 3 oktober 1882 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Lena: Aktenr. 253 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Dienstbode
Lena trouwde (2), 40 jaar oud, op zondag 5 september 1852 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met Cornelis Kluft (eigenlijk genaamd Klugt) (geb. 1823), 28 of 29 jaar oud, zie 40,VII.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Willem Klugt, geboren omstreeks 1840 in Alkmaar (zie 10).
II. Doortje Klugt, geboren omstreeks 1844 in Alkmaar. Doortje trouwde, ongeveer 20 jaar oud, op zondag 6 november 1864 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met Johannes Cornelis van Doorn, ongeveer 25 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Doortje en Johannes: Aktenr. 81 : Akteplaats: Alkmaar
Johannes is geboren omstreeks 1839 in Hoek (Z), zoon van Johannes Cornelis van Doorn en Haltje Leijs.
Beroep:
Werkman
III. Antje Klugt, geboren omstreeks 1847 in Alkmaar. Antje is overleden op zondag 19 november 1871 in Alkmaar, ongeveer 24 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 20 november 1871 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Antje: Aktenr. 347 : Akteplaats: Alkmaar
IV. Jaantje Klugt, geboren omstreeks 1849 in Alkmaar. Jaantje is overleden op dinsdag 7 juni 1853 in Alkmaar, ongeveer 4 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 8 juni 1853 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jaantje: Aktenr. 189 : Akteplaats: Alkmaar
22 Pieter Blokdijk, geboren op maandag 14 april 1800 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Archief Alkmaar]. Hij is gedoopt op maandag 14 april 1800 in Alkmaar [bron: Regionaal Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Pieter: DTB Dopen: Pagina: 3468 : Reg.nr. 17 Doopplaats: Alkmaar
Pieter is overleden op zondag 16 april 1848 in Alkmaar, 48 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 18 april 1848 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieter: Aktenr. 204 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Kleermaker
Religie:
Gereformeerd
Hij trouwde, 19 jaar oud, op donderdag 3 juni 1819 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met de 19-jarige Aaltje Rietvink.
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Aaltje: Aktenr. 35 : Akteplaats: Alkmaar
23 Aaltje Rietvink, geboren op zondag 10 november 1799 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Zij is gedoopt op zondag 10 november 1799 in Alkmaar [bron: DTB Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Aaltje: dopen Grote Kerk
Inventarisnr. 17
Aaltje is overleden op zondag 19 november 1871 in Alkmaar, 72 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 20 november 1871 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Aaltje: Aktenr. 348 : Akteplaats: Alkmaar
Religie:
Gereformeerd
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Dirk Blokdijk, geboren op woensdag 28 juli 1819 in Alkmaar. Dirk is overleden op woensdag 11 augustus 1819 in Alkmaar, 14 dagen oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 12 augustus 1819 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Dirk: Aktenr. 141 : Akteplaats: Alkmaar
II. Dirk Blokdijk, geboren in 1820 in Alkmaar. Dirk is overleden op donderdag 7 mei 1891 in Haarlem, 70 of 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Dirk: Aktenr. 486
Beroep:
Leerlooiersknecht, leerlooier
Dirk trouwde, 22 of 23 jaar oud, op zondag 5 november 1843 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Metje de Raat, 26 of 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Dirk en Metje: Aktenr. 69 : Akteplaats: Alkmaar
Metje is geboren in 1816, dochter van Arie de Raat en Anna Catharina Pork.
III. Nicolaas Blokdijk, geboren in 1822 in Alkmaar. Nicolaas is overleden op vrijdag 5 maart 1858 in Alkmaar, 35 of 36 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 6 maart 1858 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Nicolaas: Aktenr. 155 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Kleermaker
Nicolaas trouwde, 25 of 26 jaar oud, op zondag 5 november 1848 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Anna Margaretha Oijkaas, 28 of 29 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Nicolaas en Anna: Aktenr. 84 : Akteplaats: Alkmaar
Anna is geboren in 1819 in Alkmaar.
IV. Jan Blokdijk, geboren in 1825 in Alkmaar. Jan is overleden op donderdag 16 januari 1840 in Alkmaar, 14 of 15 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 17 januari 1840 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 14 : Akteplaats: Alkmaar
V. Antje Blokdijk, geboren omstreeks 1828 in Alkmaar. Antje is overleden op zaterdag 7 april 1838 in Alkmaar, ongeveer 10 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 8 april 1838 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Antje: Aktenr. 86 : Akteplaats: Alkmaar
VI. Hedde Blokdijk, geboren op zondag 11 april 1830 in Alkmaar. Hedde is overleden op zaterdag 27 december 1902 in Alkmaar, 72 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 27 december 1902 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Hedde: Aktenr. 286 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Kuipersknecht
Hedde trouwde, 26 jaar oud, op zondag 4 mei 1856 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Jannetje Kuiper, 31 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hedde en Jannetje: Aktenr. 36 : Akteplaats: Alkmaar
Jannetje is geboren op donderdag 12 augustus 1824 in De Rijp. Jannetje is overleden op donderdag 2 mei 1867 in Alkmaar, 42 jaar oud.
VII. Jacob Blokdijk, geboren in 1833 in Alkmaar. Jacob is overleden op vrijdag 3 september 1858 in Alkmaar, 24 of 25 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 3 september 1858 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jacob: Aktenr. 388 : Akteplaats: Alkmaar
VIII. Maartje Blokdijk, geboren in januari 1835 in Alkmaar. Maartje is overleden op donderdag 5 november 1835 in Alkmaar, 10 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 6 november 1835 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Maartje: Aktenr. 361 : Akteplaats: Alkmaar
IX. Maartje Blokdijk, geboren in 1837 in Alkmaar. Maartje is overleden op woensdag 15 september 1858 in Alkmaar, 20 of 21 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 16 september 1858 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Maartje: Aktenr. 401 : Akteplaats: Alkmaar
X. Geertruida Blokdijk, geboren omstreeks 1839 in Alkmaar (zie 11).
XI. Jan Blokdijk, geboren omstreeks 1839 in Alkmaar. Jan is overleden op woensdag 19 december 1860 in Doesburg, ongeveer 21 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 20 december 1860 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Elders overleden
Aktenr. 87 : Reg.nr. 5638 : Akteplaats: Doesburg dd 20-12-1860
Aktenr. 3 : Akteplaats: Alkmaar dd 02-01-1861
Beroep:
Milicien
XII. Cornelis Blokdijk, geboren in januari 1842 in Alkmaar. Cornelis is overleden op maandag 14 maart 1842 in Alkmaar, 2 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 15 maart 1842 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Cornelis: Aktenr. 65 : Akteplaats: Alkmaar
24 Arend Willem Goedhart, geboren op dinsdag 6 oktober 1818 om 16:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 8 oktober 1818 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Arend waren de volgende getuigen aanwezig: Teuntje van den Berg (geb. 1768) en Jan van Slooten (geb. 1770).
Notitie bij de geboorte van Arend: Aktenr. 276 : Reg.nr. 53 : Akteplaats: Arnhem
Arend is overleden op maandag 11 maart 1878 in Arnhem, 59 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 12 maart 1878 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Arend: Aktenr. 195 : Reg.nr. 400 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Ambtenaar, schrijnwwerker, rijksambtenaar
Getuige bij:
24-11-1847     overlijdensaangifte Diederik Hendrik Goedhart (1814-1847) [zie 48,V]    [broer]   [bron: Gelders Archief]
24-01-1848     overlijdensaangifte Petronella Johanna van Wij (1779-1848) [zie 49]    [zoon]   [bron: Gelders Archief]
Hij trouwde, 24 jaar oud, op woensdag 29 maart 1843 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 21-jarige Alida van Rijn.
Notitie bij het huwelijk van Arend en Alida: Aktenr. 25 : Reg.nr. 151 : Akteplaats: Arnhem
25 Alida van Rijn, geboren op woensdag 31 oktober 1821 in Apeldoorn. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 2 november 1821 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Alida: Aktenr. 198 : Reg.nr. 6628 : Akteplaats: Apeldoorn
Alida is overleden op maandag 10 februari 1896 in Arnhem, 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 11 februari 1896 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Alida: Aktenr. 137
Notitie bij Alida: Opm.: voogd van Alida : Lambert Willem Slijkhuis en de toeziend voogd van Alida : Jan van Brummen
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Arend Willem Goedhart, geboren op maandag 22 januari 1844 om 16:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 23 januari 1844 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Arend waren de volgende getuigen aanwezig: Peter Cappetti (geb. ±1783) en Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [oom vaderszijde].
Notitie bij de geboorte van Arend: Aktenr. 56 : Reg.nr. 62 : Akteplaats: Arnhem
Arend is overleden op vrijdag 30 mei 1919 in Arnhem, 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 2 juni 1919 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Arend: Aktenr. 560
Notitie bij Arend: Arend Willem had een slagerij in de Wielakkersteeg, (later Wielakkerstraat) in Arnhem.
De stukken uit 1864 betreffende de oprichting van een slagerij in de Wielakkerstraat zijn verloren gegaan. Bron: GA
Beroep:
Slager
Arend trouwde, 31 jaar oud, op woensdag 12 mei 1875 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Catharina Wilhelmina Berendsen, 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Arend en Catharina: Aktenr. 128 : Reg.nr. 167 : Akteplaats: Arnhem
Catharina is geboren op maandag 2 september 1844 in Apeldoorn, dochter van Roelof Berends en Elisabeth Gerrits van Heelsum. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 2 september 1844 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Catharina: Aktenr. 211 : Reg.nr. 6623 : Akteplaats: Apeldoorn
Catharina is overleden op maandag 12 april 1897 in Arnhem, 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 12 april 1897 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Catharina: Aktenr. 314 : Reg.nr. 410 : Akteplaats: Arnhem
II. Lucia Maria Goedhart, geboren op vrijdag 8 mei 1846 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 9 mei 1846 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Lucia waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrik Willem ter Haar (geb. 1817) en Derk Jan Rijsewijk (geb. ±1820).
Notitie bij de geboorte van Lucia: Aktenr. 243 : Reg.nr. 64 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: Geboren in de Klarestraat te Arnhem
Lucia is overleden op zaterdag 9 maart 1907 in Arnhem, 60 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 11 maart 1907 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Lucia: Aktenr. 245 : Reg.nr. 8071 : Akteplaats: Arnhem
Notitie bij Lucia: ook Lucia Maria Goethart
Lucia trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 9 december 1868 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Weijert Jan Bakker, 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Lucia en Weijert: Aktenr. 241 : Reg.nr. 163 : Akteplaats: Arnhem
Weijert is geboren op vrijdag 4 oktober 1844 in Medemblik, zoon van Hendrik Bakker en Susanna Lindeloo. Weijert is overleden op maandag 2 oktober 1882 in Arnhem, 37 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 2 oktober 1882 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Weijert: Aktenr. 753 : Reg.nr. 403 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Telegrafist, spoorwegbeambte, klerk, kantoorbediende
Getuige bij:
08-02-1879     geboorteaangifte Elisabeth Aleida Goedhart (1879-1944)    [aangetrouwde oom vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
III. Pieter Johannes Goedhart, geboren op dinsdag 27 november 1849 in Arnhem (zie 12).
IV. Cornelia Alida Goedhart, geboren op woensdag 30 juni 1852 om 08:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 1 juli 1852 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Cornelia waren de volgende getuigen aanwezig: Jan Sanders (geb. ±1796) en Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [oom vaderszijde].
Notitie bij de geboorte van Cornelia: Aktenr. 354 : Reg.nr. 67 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Velperbuitensingel te Arnhem
Cornelia is overleden op zaterdag 10 juni 1911 om 04:30 in Arnhem, 58 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 12 juni 1911 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Cornelia waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrik Michiel van der Burg (geb. ±1875) en Willem Kramer (geb. ±1885).
Notitie bij overlijden van Cornelia: Aktenr. 488 : Reg.nr. 8069 : Akteplaats: Arnhem
Cornelia bleef ongehuwd.
26 Jacobus Gouw, geboren op zondag 24 juli 1825 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 24 juli 1824 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jacobus: Aktenr. 284 : Reg.nr. 55 : Akteplaats: Arnhem
Jacobus is overleden op vrijdag 24 januari 1908 in Arnhem, 82 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 25 januari 1908 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jacobus: Aktenr. 73
Reg.nr. 8070
Beroep:
Schoenmakersknecht, schoenmaker
Hij trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 30 oktober 1850 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 23-jarige Janna Hoendervanger.
Notitie bij het huwelijk van Jacobus en Janna: Aktenr. 180 : Reg.nr. 154 : Akteplaats: Arnhem
27 Janna Hoendervanger, geboren op zondag 17 december 1826 in Druten. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 17 december 1826 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Janna: Aktenr. 101 : Reg.nr. 5430 : Akteplaats: Druten
Janna is overleden op vrijdag 24 mei 1907 in Arnhem, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 25 mei 1907 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Janna: Aktenr. 465 : Reg.nr. 8071 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Dienstbode
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Maria Anthonia Gouw, geboren op dinsdag 14 januari 1851 in Arnhem (zie 13).
II. Johannes Jacobus Gouw, geboren op zaterdag 12 november 1853 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 14 november 1853 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 617 : Reg.nr. 67 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is overleden op zaterdag 13 december 1879 in Arnhem, 26 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 15 december 1879 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 956 : Reg.nr. 401 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Pakhuisknecht
III. Jan Gouw, geboren op vrijdag 29 mei 1857 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 30 mei 1857 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 371 : Reg.nr. 69 : Akteplaats: Arnhem
Jan is overleden op maandag 8 april 1861 in Arnhem, 3 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 9 april 1861 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 215 : Reg.nr. 393 : Akteplaats: Arnhem
IV. Janna Antonia Gouw, geboren op donderdag 11 augustus 1864 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 12 augustus 1864 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Janna: Aktenr. 647 : Reg.nr. 73 : Akteplaats: Arnhem
Janna is overleden op vrijdag 22 februari 1935 in Ede, 70 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 25 februari 1935 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Janna: Aktenr. 45 : Reg.nr. 9728 : Akteplaats: Ede
Janna trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 15 juni 1887 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Gerrit Meijer, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Janna en Gerrit: Aktenr. 175 : Reg.nr. 174 : Akteplaats: Arnhem
Gerrit is geboren op vrijdag 20 mei 1864 in Arnhem, zoon van Jan Willem Meijer en Derkje Everdina Onck. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 20 mei 1864 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gerrit: Aktenr. 428 : Reg.nr. 73 : Akteplaats: Arnhem
Gerrit is overleden op zondag 20 juni 1948 in Ede, 84 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 21 juni 1948 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 32590
Beroep:
Loodgieter
28 Derk Jan Neijenesch, geboren op dinsdag 9 april 1822 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 9 april 1822 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Derk: Aktenr. 136 : Reg.nr. 54 : Akteplaats: Arnhem
Derk is overleden op zaterdag 21 september 1907 in Arnhem, 85 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 23 september 1907 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Derk: Aktenr. 768 : Reg.nr. 8071 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Tuinman, kantoorknecht
Getuige bij:
13-09-1886     geboorteaangifte Hendrik Adriaan Neijenesch (geb. 1886) [zie 14,III]    [grootvader vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
13-01-1889     geboorteaangifte Wouter Johan Neijenesch (geb. 1889) [zie 14,IV]    [grootvader vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
16-03-1894     geboorteaangifte Willem Johan Neijenesch (1894-1945) [zie 14,V]    [grootvader vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
Hij trouwde, 28 jaar oud, op vrijdag 13 december 1850 in Ubbergen [bron: Gelders Archief] met de 29-jarige Wilhelmina Helena van Haalen.
Notitie bij het huwelijk van Derk en Wilhelmina: Aktenr. 22 : Reg.nr. 2996 : Akteplaats: Ubbergen
29 Wilhelmina Helena van Haalen, geboren op zondag 19 augustus 1821 in Ubbergen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 20 augustus 1821 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Wilhelmina: Aktenr. 27 : Reg.nr. 3002 : Akteplaats: Ubbergen
Wilhelmina is overleden op vrijdag 13 oktober 1893 in Arnhem, 72 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 14 oktober 1893 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wilhelmina: Aktenr. 929 : Reg.nr. 409 : Akteplaats: Arnhem
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hendrika Neijenesch, geboren op vrijdag 22 augustus 1851 in Velp (Rheden). Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 23 augustus 1851 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrika: Aktenr. 145 : Reg.nr. 3254 : Akteplaats: Rheden
II. Adriana Neijenesch, geboren op maandag 27 september 1852 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 28 september 1852 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Adriana waren de volgende getuigen aanwezig: Coenraad Stephanus Berghege (geb. ±1815) en Johannes Frederik Grundlehner (geb. ±1823).
Notitie bij de geboorte van Adriana: Aktenr. 540 : Reg.nr. 67 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Amsterdamscheweg te Arnhem
Adriana is overleden op vrijdag 12 april 1940 in Arnhem, 87 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 13 april 1940 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Adriana: Aktenr. 382 : Reg.nr. 9711 : Akteplaats: Arnhem
Adriana trouwde, minstens 74 jaar oud, na 1926 met Johan Hendrik Jacob Groenbos, minstens 80 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Adriana en Johan: Johan Hendrik Jacob weduwnaar van Adriana Pulle
Johan is geboren op zondag 23 augustus 1846 in Arnhem, zoon van Johan Peter Groenbos en Johanna Anna Pik. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 25 augustus 1846 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johan: Aktenr. 393 : Reg.nr. 64 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren als Johan Hendrik Jacob Pik en erkend en gewettigd bij huwelijk op 07-06-1848 door Johan Peter Groenbos en Johanna Anna Pik
Johan is overleden op zaterdag 31 oktober 1936 in Arnhem, 90 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 2 november 1936 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johan: Aktenr. 783 : Reg.nr. 9709 : Akteplaats: Arnhem
Johan trouwde voorheen op woensdag 6 mei 1874 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Adriana Augusta Ernestina Pulle (1848-1926).
Beroep:
Touwslager
III. Gesina Geertruida Neijenesch, geboren op dinsdag 8 november 1853 om 08:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 9 november 1853 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Gesina waren de volgende getuigen aanwezig: Coenraad Stephanus Berghege (geb. ±1815) en Johannes Frederik Grundlehner (geb. ±1823).
Notitie bij de geboorte van Gesina: Aktenr. 603 : Reg.nr. 67 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Amsterdamschen Straatweg te Arnhem
Gesina is overleden op vrijdag 24 juli 1857 om 15:00 in Arnhem, 3 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 25 juli 1857 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Gesina was de volgende getuige aanwezig: Coenraad Stephanus Berghege (geb. ±1815).
Notitie bij overlijden van Gesina: Aktenr. 341 : Reg.nr. 392 : Akteplaats: Arnhem
IV. Wouter Johan Neijenesch, geboren op zaterdag 17 februari 1855 in Arnhem (zie 14).
V. Johan Hendrikus Neijenesch, geboren op woensdag 16 april 1856 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 17 april 1856 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johan: Aktenr. 259 : Reg.nr. 69 : Akteplaats: Arnhem
Johan is overleden op donderdag 17 februari 1916 in Arnhem, 59 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 18 februari 1916 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johan: Aktenr. 134 : Reg.nr. 8067 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Schilder
Johan trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 12 juli 1882 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Jannigje de Jong, 28 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johan en Jannigje: Aktenr. 165 Reg.nr. 171 : Akteplaats: Arnhem
Jannigje is geboren op donderdag 11 mei 1854 in Schoonrewoerd, dochter van Cornelis de Jong en Johanna den Hartog. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 11 mei 1854 [bron: Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland)].
Notitie bij de geboorte van Jannigje: Aktenr. 17 : Akteplaats: Schoonrewoerd
Jannigje is overleden op zondag 14 februari 1915 in Arnhem, 60 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 15 februari 1915 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jannigje: Aktenr. 116 : Reg.nr. 8067 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Dienstbode
VI. Gesina Geertruida Neijenesch, geboren op vrijdag 30 juli 1858 om 07:30 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 31 juli 1858 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Gesina waren de volgende getuigen aanwezig: Johannes Frederik Grundlehner (geb. ±1823) en Jacobus Carolus Flipse (geb. ±1833).
Notitie bij de geboorte van Gesina: Aktenr. 464 : Reg.nr. 70 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren op de Amsterdamschenweg te Arnhem
Gesina is overleden op vrijdag 18 juli 1930 om 22:45 in Arnhem, 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 21 juli 1930 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Gesina was de volgende getuige aanwezig: Albertus van Tricht (geb. ±1878).
Notitie bij overlijden van Gesina: Aktenr. 535 : Reg.nr. 8060 : Akteplaats: Arnhem
Gesina bleef ongehuwd.
VII. Hendrikus Neijenesch, geboren op zondag 26 februari 1860 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 27 februari 1860 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrikus: Aktenr. 149 : Reg.nr. 71 : Akteplaats: Arnhem
Hendrikus is overleden op donderdag 11 september 1924 in Arnhem, 64 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 13 september 1924 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrikus: Aktenr. 636
Beroep:
Koetsier, voerman
Getuige bij:
05-10-1883     geboorteaangifte Johanna Wilhelmina Neijenesch (1883-1953) [zie 7]    [oom vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
Hendrikus trouwde, 32 jaar oud, op woensdag 9 november 1892 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Everdina Alberta Jansen, ongeveer 33 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hendrikus en Everdina: Aktenr. 317
Everdina is geboren omstreeks 1859 in Rozendaal (Gld), dochter van Lammert Jansen en Maria Wielheesen. Everdina is overleden op vrijdag 26 maart 1937 in Arnhem, ongeveer 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 27 maart 1937 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Everdina: Aktenr. 299
Beroep:
Dienstbode
VIII. Wilhelmina Johanna Neijenesch, geboren op zaterdag 8 februari 1862 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 10 februari 1862 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Wilhelmina: Aktenr. 131 : Reg.nr. 72 : Akteplaats: Arnhem
Wilhelmina is overleden op zaterdag 23 april 1938 in Arnhem, 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 25 april 1938 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wilhelmina: Aktenr. 310 Reg.nr. 9710 : Akteplaats: Arnhem
Wilhelmina trouwde, 48 jaar oud, op woensdag 19 oktober 1910 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Willem Vliem, 50 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Wilhelmina en Willem: Aktenr. 376 : Reg.nr. 7994 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: Willem weduwnaar van Johanna Frederika Willemina Scheidt
Willem is geboren op maandag 5 december 1859 in Harderwijk, zoon van Rende Vliem en Beertjen Dekker. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 6 december 1859 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 199 : Reg.nr. 4463 : Akteplaats: Harderwijk
Willem is overleden op maandag 13 maart 1939 in Renkum, 79 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 14 maart 1939 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Elders overleden
Aktenr. 68 : Reg.nr. 7877 Akteplaats: Renkum
Aktenr. 250 : Reg.nr. 9710 : Akteplaats: Arnhem d.d. 18-03-1939
Willem is weduwnaar van Johanna Frederika Willemina Scheidt (±1859-1908), met wie hij trouwde op woensdag 3 december 1884 in Arnhem [bron: Gelders Archief].
Beroep:
Schilder, huisschilder
30 Willem Klumpert, geboren op maandag 2 augustus 1824 in Hall (Brummen). Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 4 april 1824 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 108 : Reg.nr. 6056 : Akteplaats: Brummen
Willem is overleden op maandag 12 oktober 1903 in Arnhem, 79 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 13 oktober 1903 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 788 : Reg.nr. 8073 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Timmermansknecht, timmerman
Hij trouwde, 25 jaar oud, op woensdag 26 juni 1850 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 27-jarige Hanneke Minkman.
Notitie bij het huwelijk van Willem en Hanneke: Aktenr. 108 : Reg.nr. 154 : Akteplaats: Arnhem
31 Hanneke Minkman, geboren op donderdag 3 oktober 1822 in Worth (Rheden). Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 3 oktober 1822 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hanneke: Aktenr. 118 : Reg.nr. 3258 : Akteplaats: Rheden
Hanneke is overleden op dinsdag 14 april 1903 in Arnhem, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 15 april 1903 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hanneke: Aktenr. 300 : Reg.nr. 8073 : Akteplaats: Arnhem
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Wilhelmina Woltrina Klumpert, geboren op donderdag 27 maart 1851 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 27 maart 1851 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Wilhelmina: Aktenr. 176 : Reg.nr. 66 : Akteplaats: Arnhem
Wilhelmina is overleden op woensdag 5 januari 1927 in Arnhem, 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 6 januari 1927 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wilhelmina: Aktenr. 11 : Reg.nr. 8061 : Akteplaats: Arnhem
Wilhelmina trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 23 januari 1878 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johannes de Ruijter, ongeveer 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Wilhelmina en Johannes: Aktenr. 9 : Reg.nr. 168 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is geboren omstreeks 1851 in Amsterdam, zoon van Abraham de Ruijter en Sara van Paddenburg. Johannes is overleden op zaterdag 14 februari 1925 in Arnhem, ongeveer 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 16 februari 1925 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 119
Beroep:
Timmerman, aannemer
II. Berendina Johanna Klumpert, geboren op vrijdag 6 augustus 1852 in Arnhem (zie 15).
III. Willem Matthijs Klumpert, geboren op zaterdag 20 december 1856 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 20 december 1856 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 765 : Reg.nr. 69 : Akteplaats: Arnhem
Willem is overleden op dinsdag 6 oktober 1857 in Arnhem, 9 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 6 oktober 1857 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 522 : Reg.nr. 392 : Akteplaats: Arnhem
IV. Johanna Engelina Klumpert, geboren op dinsdag 8 februari 1859 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 9 februari 1859 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johanna: Aktenr. 124 : Reg.nr. 70 : Akteplaats: Arnhem
Johanna is overleden op dinsdag 27 september 1859 in Arnhem, 7 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 27 september 1859 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johanna: Aktenr. 513 : Reg.nr. 393 : Akteplaats: Arnhem
V. Willem Matthijs Klumpert, geboren op zondag 30 september 1860 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 1 oktober 1860 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 644 : Reg.nr. 71 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Schilder
Willem trouwde, 23 jaar oud, op woensdag 19 december 1883 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Jacoba Johanna Lacet, 21 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Willem en Jacoba: Aktenr. 332 : Reg.nr. 172 : Akteplaats: Arnhem
Jacoba is geboren op dinsdag 14 oktober 1862 in Arnhem, dochter van Hendrik Lacet en Geurtje van der Pol. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 14 oktober 1862 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jacoba: Aktenr. 711
Reg.nr. 72
VI. Anna Wendelina Klumpert, geboren op woensdag 24 juni 1863 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 25 juni 1863 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Anna: Aktenr. 500 : Reg.nr. 72 : Akteplaats: Arnhem
Anna is overleden op dinsdag 2 januari 1866 in Arnhem, 2 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 2 januari 1866 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Anna: Aktenr. 7 : Reg.nr. 396 : Akteplaats: Arnhem

Generatie 6 (oudouders)

32 Nicolaas Gijsbertsz (Klaas) van Andel, geboren op zaterdag 8 oktober 1791 in Emmikhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 16 oktober 1791 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Hij is gedoopt op zondag 16 oktober 1791 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Bij de doop van Klaas was de volgende getuige aanwezig: Gijsbert van Andel (±1756-1833) [zie 64] [vader].
Notitie bij de geboorte van Klaas: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Opm.: getuige bij de doop de vader selve
Klaas is overleden op dinsdag 29 januari 1833 in Dussen, 41 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 29 januari 1833 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Klaas: Documentnr. 12
Registratienr. 2137
Akte van memorie: nr. 112
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Hij trouwde, 24 jaar oud, op zaterdag 1 juni 1816 in Emmikhoven en Waardhuizen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de 20-jarige Maria Corstiaans Alblas.
Notitie bij het huwelijk van Klaas en Maria: BS Huwelijk : Aktenr. 6 : reg.nr. 2277 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
33 Maria Corstiaans Alblas, geboren op zaterdag 30 januari 1796 in Emmikhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 31 januari 1796 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Zij is gedoopt op zondag 31 januari 1796 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Bij de doop van Maria was de volgende getuige aanwezig: Willemke van Boxel.
Notitie bij de geboorte van Maria: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Maria is overleden op woensdag 7 september 1859 in Schoten (Haarlemmermeer), 63 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 7 september 1859 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Documentnr. 285
Notitie bij Maria: ook wel Alplas en Alleblas genoemd
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Christiaan van Andel. Christiaan is overleden op maandag 21 december 1846 in Emmikhoven en Waardhuizen. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Christiaan: Documentnr. 32
Reg.nr 2292
II. Gijsbert van Andel, geboren op donderdag 3 juli 1817 in Dussen (zie 16).
III. Johanna van Andel, geboren op vrijdag 23 juli 1819 in Dussen. Johanna is overleden op vrijdag 3 december 1897 in Dussen, 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Johanna: Reg.nr. 2140
Doc.nr. 82
Johanna trouwde, 27 jaar oud, op donderdag 15 juli 1847 in Dussen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Peter Burghout van Tilborg, 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johanna en Peter: Aktenr. 4
Peter is geboren op maandag 23 augustus 1819 in Dussen, zoon van Arie van Tilborg en Manderiske Konings. Peter is overleden op zaterdag 10 februari 1872 in Dussen, 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Peter: Reg.nr. 2139
Doc.nr. 16
IV. Flora van Andel, geboren op zaterdag 8 juni 1822 in Emmikhoven en Waardhuizen. Flora is overleden op dinsdag 9 juli 1878 in Werkendam, 56 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 10 juli 1878 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Flora: Aktenr. 38 : Reg.nr. 8866 : Akteplaats: De Werken en Sleeuwijk
Flora trouwde, 23 jaar oud, op maandag 30 juni 1845 in De Werken en Sleeuwijk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Willem Kilwinger, 39 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Flora en Willem: Documentnr. 12 : Registratienr. 8832
Opm.: Willem weduwnaar van Pieternella Dekker
Willem is geboren op woensdag 4 september 1805 in De Werken en Sleeuwijk, zoon van Peter Kilwinger en Willemke Pruissen. Willem is overleden op zondag 8 juni 1884 in Uitwijk, 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Willem: Reg. nr. 140
Doc.nr. 36
Willem is weduwnaar van Pieternella Dekker (1807-1841), met wie hij trouwde op vrijdag 22 april 1831 in De Werken en Sleeuwijk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Beroep:
Landbouwer
V. Marinus van Andel, geboren op woensdag 27 april 1825 in Emmikhoven. Marinus is overleden op dinsdag 7 november 1865 in Haarlem, 40 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Marinus: Doc.nr. 8-11
Beroep:
Arbeider
Marinus trouwde, 35 jaar oud, op donderdag 4 april 1861 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Antje Wouters, 34 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Marinus en Antje: Aktenr. 17
Antje weduwe van Jan Francies Goossen
Antje is geboren op dinsdag 11 april 1826 in Hoorn, dochter van Trijntje Wouters. Antje is overleden op woensdag 15 maart 1865 in Haarlem, 38 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Antje: Doc.nr. 16-3
Antje is weduwe van Jan Francies Goossen (ovl. vr 1861).
VI. Pieternella (ook Pieteronella) van Andel, geboren op dinsdag 13 november 1827 in Emmikhoven. Pieternella is overleden op zaterdag 12 februari 1876 in Haarlemmermeer, 48 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 12 februari 1876 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieternella: Documentnr. 53
Pieternella trouwde, 34 jaar oud, op donderdag 25 september 1862 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Gerrit Kuipers, 28 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Pieternella en Gerrit: Aktenr. 47
Erkenning 1 kind
Gerrit is geboren op maandag 10 februari 1834 in Barradeel, zoon van Jan Melles Kuipers en Reimke Gerrits Wijngaarden. Gerrit is overleden op woensdag 30 december 1885 in Haarlemmermeer, 51 jaar oud. Gerrit trouwde later op woensdag 22 augustus 1877 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Gerretje Onos (geb. ±1830).
Beroep:
Landbouwer
VII. Johannes (Johannis) van Andel, geboren op zaterdag 6 augustus 1831 in Emmikhoven. Johannes is overleden op zondag 21 september 1890 in Haarlemmermeer, 59 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 22 september 1890 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Doc.nr. 250
Beroep:
Arbeider
Johannes trouwde, 39 jaar oud, op vrijdag 3 maart 1871 in Haarlemmermeer [bron: Noord-Hollands Archief] met Johanna Kardol, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Johanna: Aktenr. 10
Johanna is geboren op vrijdag 24 december 1847 in Eethen, dochter van Teunis Kardol en Maria van der Mooren. Johanna is overleden op zondag 22 mei 1898 in Haarlemmermeer, 50 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 23 mei 1898 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Johanna: Doc. nr. 113
34 Pieter Huiberts Koekkoek, geboren op zondag 12 juli 1795 in Dussen.
Notitie bij Pieter: ook Peter Huibertszn Koekkoek
Hij trouwde, 24 jaar oud, op zondag 12 december 1819 in Dongen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de 25-jarige Adriana Iersel (Eersel).
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Adriana: Aktenr. 159
35 Adriana Iersel (Eersel), geboren op zondag 18 mei 1794 in Dongen. Zij is gedoopt op zondag 25 mei 1794 in Dongen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij de geboorte van Adriana: DTB Dopen : Pagina: 77 : Reg.nr. 13 : Doopplaats: Dongen
Notitie bij Adriana: ook van Eersel
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Wilhelmina Koekkoek, geboren op donderdag 12 oktober 1820 in Dussen.
II. Alida (Aaltje) Koekkoek, geboren op zondag 8 februari 1824 in Dussen (zie 17).
III. Cornelia Koekkoek, geboren op donderdag 24 april 1828 in Dussen. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 25 april 1828 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij de geboorte van Cornelia: Aktenr. 24 : Reg.nr. 2088 : Akteplaats: Dussen
36 Boudewijn Reep, geboren in 1796 in Zoeterwoude.
Hij trouwde, 22 of 23 jaar oud, op zondag 18 april 1819 in Zevenhoven [bron: Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland)] met de 22 of 23-jarige Helena Zon.
Notitie bij het huwelijk van Boudewijn en Helena: Aktenr. 2 : Akteplaats: Zevenhoven
37 Helena Zon, geboren in 1796 in Moerkapelle.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jan Reep, geboren op zondag 11 maart 1821 in Zevenhoven (zie 18).
38 Jacob van Helden, geboren op zaterdag 25 december 1790 in Almkerk.
Hij trouwde, 25 jaar oud, op zaterdag 24 februari 1816 in Emmikhoven en Waardhuizen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de 26-jarige Antonetta Bouwman.
Notitie bij het huwelijk van Jacob en Antonetta: Aktenr. 2
39 Antonetta Bouwman, geboren op maandag 4 januari 1790 in Almkerk.
Kind uit dit huwelijk:
I. Pieternella van Helden, geboren omstreeks 1820 in Emmikhoven (zie 19).
40 Willem Klugt, geboren op donderdag 28 augustus 1783 in Alkmaar. Hij is gedoopt op donderdag 28 augustus 1783 in Alkmaar [bron: DTB Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Willem: Invoernr. 16
Beroep:
Sjouwerman, boerenarbeider, arbeider
Hij trouwde, 22 jaar oud, op zondag 30 maart 1806 in Alkmaar [bron: Regionaal Archief Alkmaar] met de ongeveer 24-jarige Antje Pietersdr Noordwest(e).
Notitie bij het huwelijk van Willem en Antje: Aktenr. 30362 : Inventarisnr. 958 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: Stadstrouw
41 Antje Pietersdr Noordwest(e), geboren omstreeks 1782 in Koedijk.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Niesje Klugt, geboren omstreeks zondag 6 juli 1806 in Alkmaar. Zij is gedoopt op zondag 6 juli 1806 in Alkmaar [bron: Regionaal Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Niesje: Doopakte : Pagina: 20960 : Inventarisnr. 17 : Doopplaats: Alkmaar
Opm.: gedoopt in de Grote Kerk
Religie:
Gereformeerd
II. Klaas Klugt, geboren op maandag 7 december 1807 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zondag 13 december 1807 in Alkmaar [bron: Regionaal Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Klaas: Doopakte : Pagina 20961 : Inventarisnr. 18 : Doopplaats: Alkmaar
Opm.: gedoopt in de Grote Kerk
Religie:
Gereformeerd
III. Klaas Klugt, geboren op dinsdag 29 mei 1810 in Alkmaar (zie 20).
IV. Agniet Klugt, geboren op woensdag 3 februari 1813 in Alkmaar. Agniet trouwde, 37 jaar oud, op donderdag 1 augustus 1850 in Nijmegen [bron: Gelders Archief] met Joseph Eppes, 38 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Agniet en Joseph: Aktenr. 104
Joseph is geboren op vrijdag 1 mei 1812 in Groningen, zoon van Berend Eppes en Gebijnna Pannebakkers.
Beroep:
Tapper
V. Pieter Klugt, geboren omstreeks 1817. Pieter is overleden op donderdag 2 december 1869 in Spanbroek, ongeveer 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 2 december 1869 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Pieter: Aktenr. 20 : Akteplaats: 20
Beroep:
Schippersknecht
Pieter trouwde, ongeveer 23 jaar oud, op zondag 16 augustus 1840 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met Helena Clasina Coster, ongeveer 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Helena: Aktenr. 54 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: erkenning 1 kind
Helena is geboren omstreeks 1816, dochter van Aagje Coster.
VI. Maartje Klugt, geboren omstreeks 1820 in Alkmaar. Maartje trouwde, ongeveer 30 jaar oud, op zondag 4 augustus 1850 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met Jacob Prijs, ongeveer 33 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Maartje en Jacob: Aktenr. 73
Wettiging 1 kind
Jacob is geboren omstreeks 1817 in Broek in Waterland.
Beroep:
Arbeider
VII. Cornelis Kluft (eigenlijk genaamd Klugt), geboren in 1823 in Alkmaar.
Beroep:
Sjouwerman
Cornelis trouwde, 28 of 29 jaar oud, op zondag 5 september 1852 in Alkmaar [bron: Noord-Hollands Archief] met Lena (Leentje) Henskes, 40 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Cornelis en Lena: Aktenr. 61 : Reg.nr. Alkmaar
Lena weduwe van Klaas Klugt
Zie 21 voor persoonsgegevens van Lena.
42 Jan Harmen Henskes, geboren in augustus 1774 in Alkmaar. Hij is gedoopt op donderdag 25 augustus 1774 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Pagina: 13700 : Reg.nr. 16 : Akteplaats: Alkmaar
Jan is overleden op maandag 3 april 1854 in Alkmaar, 79 jaar oud.
Beroep:
Doodgraver
Religie:
Gereformeerd
Hij trouwde, ongeveer 30 jaar oud, omstreeks 1804 met de ongeveer 27-jarige
43 Adriana Kamphuisen, geboren op zondag 1 juni 1777 in Rotterdam. Adriana is overleden op donderdag 31 juli 1856 in Alkmaar, 79 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Jan Henskes, geboren in mei 1804 in Alkmaar. Hij is gedoopt op woensdag 16 mei 1804 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Pagina: 13701 : Reg.nr. 17 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: dopen in Grote Kerk
Religie:
Gereformeerd
II. Pieter Henskes, geboren in september 1806 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zaterdag 7 september 1805 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Pieter: Pagina: 13702 : Reg.nr. 17 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: doppen in de Grote Kerk
Religie:
Gereformeerd
III. Evert Henskes, geboren in oktober 1809 in Alkmaar. Hij is gedoopt op dinsdag 10 oktober 1809 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij de geboorte van Evert: Pagina: 13703 : Reg.nr. 18 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: dopen in de Grote Kerk
Religie:
Gereformeerd
IV. Lena (Leentje) Henskes, geboren op zondag 17 november 1811 in Alkmaar (zie 21).
V. Adriana Henskes, geboren omstreeks 1817 in Alkmaar. Adriana is overleden op zaterdag 12 augustus 1820 in Alkmaar, ongeveer 3 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 14 augustus 1820 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Adriana: Aktenr. 230 : Akteplaats: Alkmaar
VI. Ariaantje Henskes, geboren omstreeks 1821 in Alkmaar. Ariaantje is overleden op zaterdag 17 april 1830 in Alkmaar, ongeveer 9 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 18 april 1830 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Ariaantje: Aktenr. 113 : Akteplaats: Alkmaar
44 Dirk Blokdijk, geboren in Wognum.
Hij trouwde op zondag 26 mei 1799 in Heerhugowaard [bron: Regionaal Archief Alkmaar] met Antje Jans Zwan.
Notitie bij het huwelijk van Dirk en Antje: Document DTB Trouwen Reg.nr. 02
Opm.: Dirk jongman gebooren te Wognum, en woonende in de Schermer, onder Oterleek
Opm.: Antje Jans jongedogter gebooren en woonende alhier in Heerhugowaard
45 Antje Jans Zwan, geboren in Heerhugowaard.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Pieter Blokdijk, geboren op maandag 14 april 1800 in Alkmaar (zie 22).
II. Jan Blokdijk, geboren op zondag 7 februari 1802 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zondag 7 februari 1802 in Alkmaar [bron: Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Jan: DTB Dopen reg.nr. 17 pagina 3465
Religie:
Gereformeerd
III. Jacob Blokdijk, geboren op woensdag 11 juli 1804 in Alkmaar. Hij is gedoopt op woensdag 11 juli 1804 in Grote Kerk Alkmaar [bron: Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Jacob: DTB Dopen Reg.nr 17 pagina 3466
Religie:
Gereformeerd
IV. Maartje Blokdijk, geboren op zondag 27 september 1807 in Alkmaar. Zij is gedoopt op zondag 27 september 1807 in Grote Kerk Alkmaar [bron: Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Maartje: DTB Dopen Reg.nr. 18 pagina 3464
Religie:
Gereformeerd
V. Cornelis Blokdijk, geboren op zondag 25 november 1810 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zondag 25 november 1810 in Grote Kerk Alkmaar [bron: Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Cornelis: DTB Dopen reg.nr 18 pagina 3467
Religie:
Gereformeerd
46 Hedde Rietvink.
Beroep:
Goud en zilversmid
Hij trouwde omstreeks 1796 met
47 Trijntje Honingveld.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Maartje Rietvink, geboren op zaterdag 27 februari 1796 in Nieuwe Niedorp. Zij is gedoopt op zaterdag 27 februari 1796 in Nieuwe Niedorp [bron: Regionaal Archief Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Maartje: DTB Dopen Reg.nr. 02
Maartje is overleden op zaterdag 10 januari 1824 in Alkmaar, 27 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 11 januari 1824 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Maartje: Aktenr. 9 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Dienstmeid
Maartje trouwde, 26 jaar oud, op zondag 8 september 1822 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Simon Alot, 22 of 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Maartje en Simon: Aktenr. 62 : Akteplaats: Alkmaar
Simon is geboren in 1799 in Alkmaar. Simon is overleden op maandag 10 mei 1830 in Alkmaar, 30 of 31 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 11 mei 1830 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Simon: Aktenr. 128 : Akteplaats: Alkmaar
Simon trouwde later op zondag 10 oktober 1824 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Trijntje Rietvink (1797-1865), zie 46,II.
Beroep:
Bediende, brugophaler
II. Trijntje Rietvink, geboren op woensdag 29 november 1797 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Zij is gedoopt op woensdag 29 november 1797 in Alkmaar.
Notitie bij de geboorte van Trijntje: DTB Dopen reg.nr. 17
Trijntje is overleden op zaterdag 11 maart 1865 in Alkmaar, 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 13 maart 1865 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Trijntje: Aktenr. 63 : Akteplaats: Alkmaar
Beroep:
Dienstmeid, winkelierster
Trijntje:
(1) trouwde, 26 jaar oud, op zondag 10 oktober 1824 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Simon Alot, 24 of 25 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Trijntje en Simon: Aktenr. 64 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: Simon weduwnaar van Maartje Rietvink
Simon is geboren in 1799 in Alkmaar. Simon is overleden op maandag 10 mei 1830 in Alkmaar, 30 of 31 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 11 mei 1830 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Simon: Aktenr. 128 : Akteplaats: Alkmaar
Simon is weduwnaar van Maartje Rietvink (1796-1824), met wie hij trouwde op zondag 8 september 1822 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief], zie 46,I.
Beroep:
Bediende, brugophaler
(2) trouwde, 35 jaar oud, op zondag 11 augustus 1833 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief] met Jan Noordam, 32 of 33 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Trijntje en Jan: Aktenr. 36 : Akteplaats: Alkmaar
Opm.: Jan weduwnaar van Dorothea Aletta van Leuven en Trijntje weduwe van Simon Alot
Jan is geboren in 1800 in Alkmaar. Jan is overleden op donderdag 30 december 1852 in Alkmaar, 51 of 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 31 december 1852 [bron: Noord Hollands Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 402 : Akteplaats: Alkmaar
Jan is weduwnaar van Dorothea Aletta (Doortje) van Leuven (1793-1833), met wie hij trouwde op vrijdag 11 februari 1825 in Alkmaar [bron: Noord Hollands Archief].
Beroep:
Sjouwerman
III. Aaltje Rietvink, geboren op zondag 10 november 1799 in Alkmaar (zie 23).
IV. Cornelis Rietvink, geboren op donderdag 16 december 1802 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Hij is gedoopt op donderdag 16 december 1802 in Alkmaar [bron: DTB Dopen reg.nr. 17].
Beroep:
Zilversmid
V. Geertje Rietvink, geboren op zondag 31 maart 1805 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Zij is gedoopt op zondag 31 maart 1805 in Alkmaar [bron: DTB Dopen reg.nr. 17].
VI. Pietertje Rietvink, geboren op woensdag 8 april 1807 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Zij is gedoopt op woensdag 8 april 1807 in Alkmaar [bron: DTB Dopen reg.nr. 18].
VII. Nicolaas Rietvink, geboren op woensdag 26 september 1810 in Alkmaar. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Regionaal Archief Alkmaar]. Hij is gedoopt op woensdag 26 september 1810 in Alkmaar [bron: DTB Dopen reg.nr. 18].
48 Hermen Goedhart, geboren in januari 1780 in Arnhem. Hij is gedoopt op zondag 23 januari 1780 in Arnhem. Hermen is overleden op zaterdag 14 juni 1856 om 07:00 in Arnhem, 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 14 juni 1856 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Hermen waren de volgende getuigen aanwezig: Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [zoon] en Herman Goedhart (1831-1911) [kleinzoon].
Notitie bij overlijden van Hermen: Aktenr. 346 : Reg.nr. 391 : Akteplaats: Arnhem
Notitie bij Hermen: ook Goethart
Beroep:
Commies, belastingambtenaar, ambtenaar, rijkscommies
Hij trouwde, 26 jaar oud, op dinsdag 11 februari 1806 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 26-jarige Petronella Johanna van Wij.
Notitie bij het huwelijk van Hermen en Petronella: Aktenr. 18
49 Petronella Johanna van Wij, geboren op maandag 9 augustus 1779 in Amsterdam. Petronella is overleden op zondag 23 januari 1848 om 09:00 in Arnhem, 68 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 24 januari 1848 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Petronella waren de volgende getuigen aanwezig: Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [zoon] en Arend Willem Goedhart (1818-1878) [zie 24] [zoon].
Notitie bij overlijden van Petronella: Aktenr. 79 : Reg.nr. 388 : Akteplaats: Arnhem
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart, geboren op dinsdag 10 december 1805 in Arnhem. Gerrit is overleden op dinsdag 4 februari 1873 om 10:00 in Arnhem, 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 5 februari 1873 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Gerrit waren de volgende getuigen aanwezig: Herman Goedhart (1831-1911) [zoon] en Nicolaas de Keijser (geb. ±1835).
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 73 : Reg.nr. 399 : Akteplaats: Arnhem
Notitie bij Gerrit: ook Goethart
Beroep:
Schrijnwerkersknecht, schrijnwerker, meubelmaker
Getuige bij:
23-01-1844     geboorteaangifte Arend Willem Goedhart (1844-1919) [zie 24,I]    [oom vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
24-11-1847     overlijdensaangifte Diederik Hendrik Goedhart (1814-1847) [zie 48,V]    [broer]   [bron: Gelders Archief]
24-01-1848     overlijdensaangifte Petronella Johanna van Wij (1779-1848) [zie 49]    [zoon]   [bron: Gelders Archief]
28-11-1849     geboorteaangifte Pieter Johannes Goedhart (1849-1927) [zie 12]    [oom vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
01-07-1852     geboorteaangifte Cornelia Alida Goedhart (1852-1911) [zie 24,IV]    [oom vaderszijde]   [bron: Gelders Archief]
14-06-1856     overlijdensaangifte Hermen Goedhart (1780-1856) [zie 48]    [zoon]   [bron: Gelders Archief]
Gerrit trouwde, 24 jaar oud, op maandag 21 juni 1830 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Elsje Gerritsen, ongeveer 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gerrit en Elsje: Aktenr. 62
Elsje is geboren omstreeks 1807 in Arnhem, dochter van Geertjen Gerritsen. Elsje is overleden op vrijdag 15 februari 1867 in Arnhem, ongeveer 60 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 16 februari 1867 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Elsje: Aktenr. 114
Beroep:
Dienstmeid
II. Anthonij Herman Reinier Everhard Goedhart, geboren op dinsdag 1 december 1807 in Arnhem. Anthonij is overleden op donderdag 18 juli 1878 in Arnhem, 70 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 19 juli 1878 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Anthonij: Aktenr. 512 : Reg.nr. 401 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Verwer, gemeenteambtenaar, belastingontvanger
Anthonij trouwde, 28 jaar oud, op woensdag 9 maart 1836 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Tonia van der Wart, 19 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Anthonij en Tonia: Aktenr. 18 : Reg.nr. 147 : Akteplaats: Arnhem
Tonia is geboren op donderdag 9 januari 1817 in Zutphen, dochter van Petrus Johannes van der Wart en Gijseberta Wilhelmina de Veer. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 11 januari 1817 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Tonia: Aktenr. 8 : Reg.nr. 1694 : Akteplaats: Zutphen
Tonia is overleden op vrijdag 25 augustus 1876 in Arnhem, 59 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 26 augustus 1876 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Tonia: Aktenr. 633 : Reg.nr. 400 : Akteplaats: Arnhem
Notitie bij Tonia: Voogd van Tonia : Johannes Antonius Slemkes
III. Johannes Jacobus Goedhart, geboren op donderdag 28 december 1809 in Arnhem. Hij is gedoopt in Arnhem. Johannes is overleden op zondag 8 juni 1862 in Kampen, 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 10 juni 1862 [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 158 : Reg.nr. 7945 : Akteplaats: Kampen
Notitie bij Johannes: Ook Johannes Jacobus Goethart
Beroep:
Sergeant, commies secretarie, klerk
Johannes:
(1) trouwde, 26 jaar oud, op donderdag 24 november 1836 in Deventer [bron: Historisch Centrum Overijssel] met Gerritje Bosch, 22 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Gerritje: Aktenr. 140 : Reg.2699 : Akteplaats: Deventer
Gerritje is geboren op zondag 16 januari 1814 in Terwolde (Voorst), dochter van Derk Bosch en Cornelia Gerrits. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 16 januari 1814 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gerritje: Aktenr. 2 : Reg.nr. 3584 : Akteplaats: Nijbroek
Gerritje is overleden op zaterdag 13 februari 1858 in Kampen, 44 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 13 februari 1858 [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Notitie bij overlijden van Gerritje: Aktenr. 66 : Reg.nr. 7944 : Akteplaats: Kampen
(2) trouwde, 48 jaar oud, op donderdag 24 juni 1858 in Kampen [bron: Historisch Centrum Overijssel] met Hendrikjen Bruggink, 42 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Hendrikjen: Aktenr. 47 : Reg.nr. 7477 : Akteplaats: Kampen
Opm.: Johannes Jacobus weduwnaar van Gerritje Bosch en Hendrikjen weduwe van Machiel van Dijk
Hendrikjen is geboren op zaterdag 25 mei 1816 in Kampen, dochter van Nicolaas Bruggink en Gerritdina Vlothuizen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 27 mei 1816 [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Notitie bij de geboorte van Hendrikjen: Aktenr. 111 : Reg.nr. 7379 : Akteplaats: Kampen
Hendrikjen is overleden op woensdag 17 januari 1900 in Kampen, 83 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 18 januari 1900 [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Notitie bij overlijden van Hendrikjen: reg.nr. 7958
doc.nr. 31
Hendrikjen is weduwe van Machiel van Dijk (1817-1842), met wie zij trouwde op donderdag 7 oktober 1841 in Kampen [bron: Historisch Centrum Overijssel].
Beroep:
Naaister
IV. Maria Johanna Jacoba Goedhart, geboren op donderdag 12 maart 1812 om 11:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 14 maart 1812 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Maria waren de volgende getuigen aanwezig: Jacob van Kolfschoten (geb. 1764) en Jacobus van Ginkel (geb. 1780).
Notitie bij de geboorte van Maria: Aktenr. 82 : Reg.nr. 52 : Akteplaats: Arnhem
V. Diederik Hendrik Goedhart, geboren op vrijdag 22 juli 1814 om 23:00 in Ede. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 22 juli 1814 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Diederik waren de volgende getuigen aanwezig: Antonij van der Craats (geb. 1772) en Arnoldus Cornelis Mulder (geb. ±1790).
Notitie bij de geboorte van Diederik: Aktenr. 26 : Reg.nr. 5319 : Akteplaats: Ede
Diederik is overleden op woensdag 24 november 1847 om 08:00 in Arnhem, 33 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 24 november 1847 [bron: Gelders Archief]. Bij de overlijdensaangifte van Diederik waren de volgende getuigen aanwezig: Gerrit Jan Diederik Christiaan Goedhart (1805-1873) [zie 48,I] [broer] en Arend Willem Goedhart (1818-1878) [zie 24] [broer].
Notitie bij overlijden van Diederik: Aktenr. 572 : Reg.nr. 388 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: overleden ten huize van Jonkheer Verhuijs aan de Velpschenweg te Arnhem
Diederik bleef ongehuwd.
Beroep:
Sluisknecht
VI. Hendrina Fredrica Johanna Goethart, geboren op maandag 2 september 1816 om 02:00 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 4 september 1816 [bron: Gelders Archief]. Bij de geboorteaangifte van Hendrina waren de volgende getuigen aanwezig: Peter van Zelm (geb. 1753) en Arend Goedhart (±1771-1830) [neef van vader].
Notitie bij de geboorte van Hendrina: Aktenr. 239 : Reg.nr. 53 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: geboren in de Weverstraat te Arnhem
Hendrina is overleden op zondag 8 maart 1818 in Arnhem, 1 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 9 maart 1818 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrina: Aktenr. 58 : Reg.nr. 378 : Akteplaats: Arnhem
VII. Arend Willem Goedhart, geboren op dinsdag 6 oktober 1818 in Arnhem (zie 24).
50 Cornelis van Rijn, geboren op dinsdag 28 januari 1794 in Delft. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 2 februari 1794 [bron: Gemeentearchief Delft].
Notitie bij de geboorte van Cornelis: inschrijving nr. 16
Cornelis is overleden op zaterdag 27 september 1828 in Arnhem, 34 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 27 september 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Cornelis: Aktenr. 260
Beroep:
Huisbediende, kastelijn, herbergier
Hij trouwde, 27 jaar oud, op woensdag 3 oktober 1821 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 29-jarige Lucia Maria Hering.
Notitie bij het huwelijk van Cornelis en Lucia: Aktenr. 73 : Reg.nr. 143 : Akteplaats: Arnhem
51 Lucia Maria Hering, geboren op zondag 6 november 1791 in Apeldoorn. Zij is gedoopt op zondag 13 november 1791 in Apeldoorn [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Lucia: Kerkelijke gemeente: Apeldoorn : Pagina: 81 volgnr. op pagina 6 : Reg.nr. 45 : Doopplaats: Apeldoorn
Lucia is overleden op maandag 31 maart 1834 in Arnhem, 42 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 31 maart 1834 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Lucia: Aktenr. 81 : Reg.nr. 383 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Herbergierster
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Lucia trouwde (2), 41 jaar oud, op woensdag 15 mei 1833 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Michael Henricus Jacobus Burgers (geb. 1808), 24 of 25 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Alida van Rijn, geboren op woensdag 31 oktober 1821 in Apeldoorn (zie 25).
II. Willem Cornelis van Rijn, geboren in april 1824. Willem is overleden op vrijdag 14 januari 1825 in Arnhem, 9 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 15 januari 1825 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 13 : Reg.nr. 380 : Akteplaats: Arnhem
III. Jan Cornelis Christoffel van Rijn, geboren op woensdag 23 juli 1828 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 23 juli 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 280 : Reg.nr. 56 : Akteplaats: Arnhem
Jan is overleden op woensdag 26 juni 1872 in Arnhem, 43 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 26 juni 1872 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 465 : Reg.nr. 398 : Akteplaats: Arnhem
52 Jan Gouw, geboren in september 1792 in Amersfoort. Hij is gedoopt op zondag 30 september 1792 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: DTB Dopen : Pagina: 6 : Reg.nr. 29p : Doopplaats: Amersfoort
Jan is overleden op donderdag 11 augustus 1864 in Arnhem, 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 11 augustus 1864 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 467
Beroep:
Hoedemakersknecht, hoedenmaker, pakhuisknecht
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
Hij trouwde, ongeveer 26 jaar oud, omstreeks 1818 met de ongeveer 28-jarige
53 Maria Vos, geboren in december 1790 in Driel (Heteren (Overbetuwe)). Zij is gedoopt op dinsdag 21 december 1790 in Driel (Heteren (Overbetuwe)) [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Maria: Kerkelijke gemeente: Driel : Pagina: 6 volgnr. op pagina 11 : Reg.nr. 944 : Doopplaats: Driel
Maria is overleden op donderdag 29 juni 1871 in Arnhem, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 30 juni 1871 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 442
Religie:
Rooms Katholiek
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Catharina Gouw, geboren op woensdag 25 november 1818 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 26 november 1818 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Catharina: Aktenr. 323 : Reg.nr. 53 : Akteplaats: Arnhem
Catharina is overleden op zaterdag 28 augustus 1819 in Arnhem, 9 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 30 augustus 1819 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Catharina: Aktenr. 191 : Reg.nr. 379 : Akteplaats: Arnhem
II. Maria Sophia Gouw, geboren op woensdag 21 juni 1820 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 21 juni 1820 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Maria: Aktenr. 204 : Reg.nr. 54 :Akteplaats: Arnhem
Maria is overleden op dinsdag 25 december 1900 in Apeldoorn, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 28 december 1900 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 554 : Reg.nr. 6489 : Akteplaats: Apeldoorn
Maria trouwde, 30 jaar oud, op woensdag 30 oktober 1850 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johannes Fredricus (Johannes Fredericus) Spronk, 35 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Maria en Johannes: Aktenr. 176 : Reg.nr. 154 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is geboren op zaterdag 14 oktober 1815 in Arnhem, zoon van Peter (Petrus) Spronk en Alberta Peperkamp. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 14 oktober 1815 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 297 : Reg.nr. 52 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is overleden op woensdag 7 december 1898 in Apeldoorn, 83 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 9 december 1898 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 453 : Reg.nr. 6490 : Akteplaats: Apeldoorn
Beroep:
Opzichter, fortificatie-opzichter
III. Catharina Gouw, geboren op dinsdag 21 mei 1822 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 21 mei 1822 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Catharina: Aktenr. 198 : Reg.nr. 54 : Akteplaats: Arnhem
IV. Jacobus Gouw, geboren op zondag 24 juli 1825 in Arnhem (zie 26).
V. Johannes Petrus Gouw, geboren op maandag 18 december 1826 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 19 december 1826 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 459 : Reg.nr. 55 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is overleden op dinsdag 2 oktober 1883 in Arnhem, 56 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 2 oktober 1883 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 825
Beroep:
Sigarenmaker, tabaksverwerker
Johannes trouwde, 22 jaar oud, op woensdag 1 augustus 1849 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Janna Maria Onderstal, 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Janna: Aktenr. 92 : Reg.nr. 154 : Akteplaats: Arnhem
Janna is geboren op donderdag 23 december 1824 in Wageningen, dochter van Aart Harmsen (ook Aart Hermsen) Onderstal en Petronella van Voorst. Janna is overleden op dinsdag 24 januari 1899 in Arnhem, 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 25 januari 1899 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Janna: Aktenr. 63
Beroep:
Dienstbode
VI. Lubertus Gouw, geboren op zaterdag 20 september 1828 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 20 september 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Lubertus: Aktenr. 372 : Reg.nr. 56 : Akteplaats: Arnhem
Lubertus is overleden op zondag 21 september 1828 in Arnhem, 1 dag oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 22 september 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Lubertus: Aktenr. 256 : Reg.nr. 381 : Akteplaats: Arnhem
VII. Aleida Geertruida Gouw, geboren op dinsdag 27 april 1830 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 28 april 1830 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Aleida: Aktenr. 216 : Reg.nr. 57 : Akteplaats: Arnhem
Aleida is overleden op vrijdag 13 februari 1835 in Arnhem, 4 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 14 februari 1835 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Aleida: Aktenr. 52 : Reg.nr. 383 : Akteplaats: Arnhem
54 Johannes Hermanus Hoendervanger, geboren op maandag 8 oktober 1792 in Leeuwen. Hij is gedoopt op zondag 14 oktober 1792 in Leeuwen. Johannes is overleden op zaterdag 1 juli 1854 in Arnhem, 61 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 3 juli 1854 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 260
Reg.nr. 390
Beroep:
Tuinman
Hij trouwde, 30 jaar oud, op dinsdag 6 mei 1823 in Druten [bron: Gelders Archief] met de 21-jarige Teuntje Veenendaal.
Notitie bij het huwelijk van Johannes en Teuntje: Aktenr. 11
Reg.nr. 5422
55 Teuntje Veenendaal, geboren op zondag 5 juli 1801 in Druten. Teuntje is overleden op vrijdag 7 februari 1890 in Arnhem, 88 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 8 februari 1890 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Teuntje: Aktenr. 204
Reg.nr. 407
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Johannes Hermanus Hoendervanger, geboren op zondag 18 januari 1824 in Druten. Van de geboorte is aangifte gedaan op zondag 18 januari 1824 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 3 : Reg.nr. 5430 : Akteplaats: Druten
II. Jan Hoendervanger, geboren op dinsdag 19 juli 1825 in Druten. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 19 juli 1825 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 41 : Reg.nr. 5430 : Akteplaats: Druten
Jan is overleden op maandag 6 maart 1826 in Druten, 7 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 6 maart 1826 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 13 : Reg.nr. 5391 : Akteplaats: Druten
III. Janna Hoendervanger, geboren op zondag 17 december 1826 in Druten (zie 27).
IV. Adriana Hoendervanger, geboren op maandag 24 november 1828 in Druten. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 25 november 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Adriana: Aktenr. 88 : Reg.nr. 5429 : Akteplaats: Druten
Adriana trouwde, 26 jaar oud, op zaterdag 28 juli 1855 in Renkum [bron: Gelders Archief] met Gijsbert Ditewig, 32 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Adriana en Gijsbert: Aktenr. 16
Reg.nr. 3290
Gijsbert is geboren op woensdag 4 december 1822 in Amerongen, zoon van Johan Peter Ditewig en Johanna van Schaijk.
Beroep:
Smidsknecht
V. Anthoon Hoendervanger, geboren op maandag 21 februari 1831 in Barneveld. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 21 februari 1831 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Anthoon: Aktenr. 26 : Reg.nr. 6441 : Akteplaats: Barneveld
VI. Coenraad Jan Hoendervanger, geboren op woensdag 17 oktober 1832 in De Glind (Barneveld). Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 17 oktober 1832 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Coenraad: Aktenr. 101 : Reg.nr. 6441 : Akteplaats: Barneveld
VII. Anna Alida Hoendervanger, geboren op dinsdag 28 april 1835 in De Glind (Barneveld). Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 29 april 1835 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Anna: Aktenr. 54 : Reg.nr. 6440 : Akteplaats: Barneveld
Beroep:
Dienstmeid, werkster
Anna trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 19 februari 1862 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johannes Hendricus van Tuil, 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Anna en Johannes: Aktenr. 21
Reg.nr. 160
Johannes is geboren op vrijdag 13 juni 1834 in Arnhem, zoon van Paulus van Thuijl en Hendrika van Emmerik. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 13 juni 1834 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 198
Reg.nr. 58
Beroep:
Metselaar
VIII. Herman Anthoon Hoendervanger, geboren op vrijdag 8 september 1837 in Esveld (Barneveld). Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 9 september 1837 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Herman: Aktenr. 107 : Reg.nr. 6440 : Akteplaats: Barneveld
IX. Susanna Christina Hoendervanger, geboren op zondag 14 maart 1841 in Rhenen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 15 maart 1841 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Susanna: Aktenr. 39 : Reg.nr. 667-13 : Akteplaats: Rhenen
Beroep:
Dienstmeid
Susanna trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 8 mei 1867 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johannes Cornelis Onck, 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Susanna en Johannes: Aktenr. 96
Reg.nr. 163
Johannes is geboren op dinsdag 1 november 1842 in Arnhem, zoon van Evert Onck en Johanna Willemina Robbers. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 3 november 1842 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Aktenr. 472 : Reg.nr. 61 : Akteplaats: Arnhem
Johannes is overleden op zaterdag 22 september 1877 in Arnhem, 34 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 22 september 1877 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 693
Reg.nr. 400
Beroep:
Timmerman
X. Cornelia Hoendervanger, geboren op maandag 10 april 1843 in Rhenen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 10 april 1843 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Cornelia: Aktenr. 28 : Reg.nr. 667-15 : Akteplaats: Rhenen
XI. Tonia Hoendervanger, geboren op dinsdag 13 januari 1846 in Rhenen. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 14 januari 1846 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Tonia: Aktenr. 8 : Reg. nr. 668-01 : Akteplaats: Rhenen
Tonia is overleden op zaterdag 28 februari 1931 in Velp (Rheden), 85 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 28 februari 1931 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Tonia: Aktenr. 66
Reg.nr. 8691
Beroep:
Dienstbode
Tonia trouwde, 26 jaar oud, op woensdag 6 november 1872 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Jan Willem Jansen van Galen, 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Tonia en Jan: Aktenr. 271 : Reg.nr. 165
Jan is geboren op vrijdag 3 december 1847 in Rozendaal (Gld), zoon van Pieter Jansen van Gaalen en Everdina van Laar. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 3 december 1847 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 6 : Reg.nr. 3151
Jan is overleden op zaterdag 13 februari 1915 in Velp (Rheden), 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 13 februari 1915 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 56
Reg.nr. 8688
Beroep:
Timmerman
56 Johan Nijenesch, geboren op vrijdag 18 september 1789 in Velp (Rheden). Hij is gedoopt op zondag 20 september 1789 in Velp [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Johan: Kerkelijke gemeente: Velp : Pagina: 46 volgnr. op pagina 7 : Reg.nr. 1378 : Doopplaats: Velp
Johan is overleden op woensdag 22 november 1854 in Rheden, 65 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 23 november 1854 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johan: Aktenr. 148 : Reg.nr. 3166 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Tuinman
Hij trouwde, 29 jaar oud, op donderdag 29 oktober 1818 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 35-jarige Hendrika Langenbach. Bij het burgerlijk huwelijk van Johan en Hendrika waren de volgende getuigen aanwezig: Peter van Zelm (geb. 1753), Jacobus Derksen (geb. 1768), Roetert van Erp (geb. 1771) en Derk Jan Salemink (geb. 1782).
Notitie bij het huwelijk van Johan en Hendrika: Aktenr. 54 : Reg.nr. 142 : Akteplaats: Arnhem
Opm.: getuigen allen wonenden binnen deze stad
57 Hendrika Langenbach, geboren op dinsdag 21 oktober 1783 in Beekbergen. Zij is gedoopt op zondag 26 oktober 1783 in Beekbergen [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrika: Kerkelijke gemeente: Beekbergen : Pagina: 40 volgnr. op pagina 3 : Reg.nr. 65 : Doopplaats: Beekbergen
Hendrika is overleden op maandag 19 augustus 1850 in Velp (Rheden), 66 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 20 augustus 1850 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrika: Aktenr. 84 : Reg.nr. 3167 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Linnennaaister
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Gesina Neijenesch, geboren op dinsdag 30 november 1819 in Arnhem. Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 30 november 1819 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gesina: Aktenr. 356 : Reg.nr. 53 : Akteplaats: Arnhem
Gesina is overleden op maandag 6 november 1876 in Velp (Rheden), 56 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 7 november 1876 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gesina: Aktenr. 208 : Reg.nr. 3163 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Naaister
Gesina trouwde, 40 jaar oud, op zaterdag 30 juni 1860 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Cornelis Pannekoek, 31 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gesina en Cornelis: Aktenr. 38 : Reg.nr. 3235 : Akteplaats: Rheden
Cornelis is geboren op dinsdag 12 augustus 1828 in Laag Soeren, zoon van Abraham Pannekoek en Teuntje Berends van de Wal. Van de geboorte is aangifte gedaan op donderdag 14 augustus 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Cornelis: Aktenr. 115 : Reg.nr. 3257 : Akteplaats: Rheden
Cornelis is overleden op vrijdag 7 januari 1881 in Velp (Rheden), 52 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 8 januari 1881 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Cornelis: Aktenr. 4 : Reg.nr. 3162 : Akteplaats: Rheden
Cornelis trouwde later op donderdag 31 januari 1878 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Albertje Gerritsen (±1828-1900).
Beroep:
Papiermakersknecht, koopman
II. Derk Jan Neijenesch, geboren op dinsdag 9 april 1822 in Arnhem (zie 28).
III. Jeannette Catharina Neijenesch, geboren op zondag 10 april 1825 in Velp (Rheden). Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 11 april 1825 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jeannette: Aktenr. 62 : Reg.nr. 3257 : Akteplaats: Arnhem
Jeannette is overleden op zaterdag 2 juli 1904 in Velp (Rheden), 79 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 4 juli 1904 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jeannette: Aktenr. 135
Jeannette trouwde, 21 jaar oud, op woensdag 27 januari 1847 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Derk Veenbrink, 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jeannette en Derk: Aktenr. 5
Derk is geboren op donderdag 18 mei 1820 in Oosterbeek (Renkum), zoon van Hermen Berendsen Veenbrink en Gijsbertje Jansen. Derk is overleden op woensdag 21 december 1904 in Velp (Rheden), 84 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 23 december 1904 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Derk: Aktenr. 267
Beroep:
Arbeider, wijnkopersknecht, wijnkoper
58 Wouter van Haalen (Halen), geboren op zondag 7 december 1777 in Dordrecht. Wouter is overleden op vrijdag 21 december 1866 in Ubbergen, 89 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 21 december 1866 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wouter: Aktenr. 57 : Reg.nr. 2974 : Akteplaats: Ubbergen
Beroep:
Olieslager, molenaar
Hij trouwde, ongeveer 22 jaar oud, omstreeks 1799 met de ongeveer 20-jarige
59 Adriana Bijkerke (Beijkerken), geboren op zondag 28 november 1779 in Zwijndrecht. Adriana is overleden op maandag 24 mei 1858 in Ubbergen, 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 25 mei 1858 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Adriana: Aktenr. 29 : Reg.nr. 2975 : Akteplaats: Ubbergen
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Pieter van Haalen, geboren op zaterdag 23 mei 1801 in Dordrecht. Hij is gedoopt op woensdag 27 mei 1801 in Dordrecht.
Beroep:
Olieslager
Pieter trouwde, 30 jaar oud, op zaterdag 10 december 1831 in Ubbergen [bron: Gelders Archief] met Johanna Hendrika Nieuwbakker, 34 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Johanna: Aktenr. 17 : Reg.nr. 2997 : Akteplaats: Ubbergen
Johanna is geboren op zondag 3 december 1797 in Balgoij (Wijchen), dochter van Hendrik Nieuwbakker en Judith Pijpers.
II. Wouter van Haalen, geboren in 1803 in Dordrecht. Wouter is overleden op vrijdag 24 februari 1832 in Ubbergen, 28 of 29 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 25 februari 1832 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wouter: Aktenr. 14 : Reg.nr. 2976 : Akteplaats: Ubbergen
Beroep:
Olieslager
III. Jan van Haalen, geboren op dinsdag 20 juli 1813 in Ubbergen (Beek). Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 20 juli 1813 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 14 : Reg.nr. 6360 : Akteplaats: Beek (Gld)
Jan is overleden op zondag 8 maart 1891 in Tiel, 77 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 9 maart 1891 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 42 : Reg.nr. 1490 : Akteplaats: Tiel
Beroep:
Koperslager
IV. Adrianus van Haalen, geboren op vrijdag 20 januari 1815 in Ubbergen (Beek). Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 20 januari 1815 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Adrianus: Aktenr. 2 : Reg.nr. 6360 : Akteplaats: Beek (Gld)
V. Willem van Haalen, geboren op maandag 18 maart 1816 in Ubbergen (Beek). Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 18 maart 1816 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Aktenr. 6 : Reg.nr. 6360 : Akteplaats: Beek (Gld)
Beroep:
Koperslager, deurwaarder
Willem trouwde, 32 jaar oud, op vrijdag 5 mei 1848 in Ubbergen [bron: Gelders Archief] met Louisa Charlotta Christina Prijers, 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Willem en Louisa: Aktenr. 9 : Reg.nr. 2996 : Akteplaats: Ubbergen
Louisa is geboren op dinsdag 23 mei 1820 in Nijmegen, dochter van Willem Prijers en Anna Bohij. Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 26 mei 1820 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Louisa: Aktenr. 208 : Reg.nr. 994 : Akteplaats: Nijmegen
Beroep:
Dienstmeid
VI. Petronella van Haalen, geboren op vrijdag 13 februari 1818 in Ubbergen. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 14 februari 1818 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Petronella: Aktenr. 6 : Reg.nr. 3002 : Akteplaats: Ubbergen
VII. Leendert van Haalen, geboren op zondag 27 februari 1820 in Ubbergen. Van de geboorte is aangifte gedaan op maandag 28 februari 1820 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Leendert: Aktenr. 11 : Reg.nr. 3002 : Akteplaats: Ubbergen
VIII. Wilhelmina Helena van Haalen, geboren op zondag 19 augustus 1821 in Ubbergen (zie 29).
60 Matthijs (Klaassen) Klumper(t), geboren omstreeks 1772 in Hall (Brummen). Matthijs is overleden op zaterdag 28 november 1846 in Hall (Brummen), ongeveer 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 30 november 1846 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Matthijs: Aktenr. 113
Beroep:
Dagloner, bouman, timmerman
Matthijs is weduwnaar van Hendrica van Zee (±1769-1816).
Hij trouwde (2), ongeveer 45 jaar oud, op vrijdag 4 april 1817 in Beekbergen [bron: Gelders Archief] met de ongeveer 29-jarige Wolterina Vos (zie 61 hieronder).
Notitie bij het huwelijk van Matthijs en Wolterina: Aktenr. 2 Reg.nr. 6359 : Akteplaats: 6359
Opm.: Matthijs weduwnaar van Hendrica van Zee
61 Wolterina Vos, geboren omstreeks 1788 in Spankeren. Wolterina is overleden op zaterdag 26 oktober 1839 in Brummen, ongeveer 51 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 27 oktober 1839 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Wolterina: Aktenr. 109
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Willemina Hendrika Klumpert, geboren omstreeks 1821 in Brummen.
Beroep:
Melkmeid
Willemina trouwde, ongeveer 26 jaar oud, op zaterdag 23 oktober 1847 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Willem Matser, 28 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Willemina en Willem: Aktenr. 30
Willem is geboren op dinsdag 23 februari 1819 in Worth (Rheden), zoon van Jan Matser en Johanna Polman.
Beroep:
Daghuurder
II. Willem Klumpert, geboren op maandag 2 augustus 1824 in Hall (Brummen) (zie 30).
III. Gerrit Hendrik Klumpert, geboren op woensdag 14 maart 1827 in Hall (Brummen). Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 16 maart 1827 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gerrit: Aktenr. 24 : Reg.nr. 6056 : Akteplaats: Brummen
Gerrit is overleden op zondag 12 juni 1898 in Hoven (Zutphen), 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 15 juni 1898 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 168
Beroep:
Dagloner, landbouwer
Gerrit trouwde, 26 jaar oud, op zaterdag 25 juni 1853 in Brummen [bron: Gelders Archief] met Berendina Altena, 29 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gerrit en Berendina: Aktenr. 30 : Reg.nr. 6041: Akteplaats: Brummen
Opm.: Berendina weduwe van Gerrit Barmentlo
Berendina is geboren op zondag 1 februari 1824 in Tonden (Brummen), dochter van Hermanus Altena en Hendrica Lentinck (Lentink). Van de geboorte is aangifte gedaan op dinsdag 3 februari 1824 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Berendina: Aktenr. 18 : Reg.nr. 6056 : Akteplaats: Brummen
Berendina is overleden op donderdag 3 januari 1907 in Zutphen, 82 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 4 januari 1907 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Berendina: Aktenr. 10
Berendina is weduwe van Gerrit Jan Barmentloo (1819-1852), met wie zij trouwde op zaterdag 11 november 1848 in Brummen [bron: Gelders Archief].
62 Evert Minkman, geboren op dinsdag 13 september 1791 in Worth (Rheden). Hij is gedoopt op zondag 18 september 1791 in Worth (Rheden). Evert is overleden op dinsdag 29 november 1864 in Velp (Rheden), 73 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 30 november 1864 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Evert: Aktenr. 229 : Reg.nr. 3165 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Evert: Opm.: ook Everd Minkman
Beroep:
Eigenwerk doende, daghuurder, arbeider
Religie:
Ned. Ger.
Hij trouwde, 22 jaar oud, op vrijdag 29 juli 1814 in Dieren (Rheden) [bron: Gelders Archief] met de 34-jarige Berendina Zweers.
Notitie bij het huwelijk van Evert en Berendina: Aktenr. 11 : Reg.nr. 8953 : Akteplaats: Dieren
63 Berendina Zweers, geboren op vrijdag 18 februari 1780 in Rheden. Zij is gedoopt op zondag 20 februari 1780 in Rheden. Berendina is overleden op zaterdag 12 januari 1861 in Velp (Rheden), 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 14 januari 1861 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Berendina: Aktenr. 8 : Reg.nr. 3165 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Berendina: Opm.: ook Willemijna Zweerts
Beroep:
Dienstmeid
Religie:
Ned. Ger.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Jenneke(n) Minkman, geboren op zondag 1 augustus 1813 in Rheden. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 4 augustus 1813 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jenneke(n): Akte van erkenning : Aktenr. 87 Akteplaats: Dieren
Opm.: Geboren als Jenneken Zweers
Jenneke(n) is overleden op donderdag 22 februari 1883 in Velp (Rheden), 69 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 22 februari 1883 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jenneke(n): Aktenr. 32 : Reg.nr. 3161 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Naaister
Jenneke(n):
(1) trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 18 juli 1834 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Peter van de Sande, 18 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jenneke(n) en Peter: Aktenr. 33 : Reg.nr. 3240 : Akteplaats: Rheden
Peter is geboren op vrijdag 22 september 1815 in Velp (Rheden), zoon van Reinder van de Sande en Janna van Delsen. Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 23 september 1815 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Peter: Aktenr. 48 : Reg.nr. 2906 : Akteplaats: Velp
Peter is overleden op dinsdag 9 augustus 1836 in Velp (Rheden), 20 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 10 augustus 1836 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Peter: Aktenr. 108 : Reg.nr. 3169 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Peter: Opm.: ook Peter van de Sande
Beroep:
Schoenmakersknecht, schoenmaker
(2) trouwde, 26 jaar oud, op zaterdag 14 december 1839 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Hendrik Jan Aalbers, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jenneke(n) en Hendrik: Aktenr. 42 : Reg.nr. 3239 : Akteplaats: Rheden
Opm.: Jenneken weduwe van Peter van de Zande
Hendrik is geboren op vrijdag 12 juli 1816 in Hummelo, zoon van Hendrik Aalbers en Wesselina Bulsink (Bulsing). Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 12 juli 1816 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hendrik: Aktenr. 44 : Reg.nr. 4000 : Akteplaats: Hummelo
Hendrik is overleden op maandag 26 april 1847 in Laag-Keppel (Hummelo en Keppel(Bronckhorst)), 30 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 27 april 1847 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrik: Aktenr. 26 : Reg.nr. 3956 : Akteplaats: Hummelo en Keppel
Beroep:
Milicien, dagloner
(3) trouwde, 40 jaar oud, op zaterdag 1 april 1854 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Nicolaas IJsenberg, 47 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jenneke(n) en Nicolaas: Aktenr. 19
Jenneken weduwe van Hendrik Jan Aalbers en Peter van de Sande
Nicolaas is geboren op vrijdag 26 december 1806 in Amsterdam, zoon van Hermanus IJsenberg en Jansie Tielemans. Hij is gedoopt op vrijdag 26 december 1806 in Amsterdam. Nicolaas is overleden op zondag 5 september 1858 in Zeddam (Bergh), 51 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 6 september 1858 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Nicolaas: Aktenr. 140
(4) trouwde, 47 jaar oud, op zaterdag 8 september 1860 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Gerrit Meijerink, 52 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jenneke(n) en Gerrit: Aktenr. 48
Gerrit weduwnaar van Johanna Maria Huetink
Jenneken weduwe van Peter van de Sande, Hendrik Jan Aalbers en Nicolaas IJsenberg
Gerrit is geboren op dinsdag 15 september 1807 in Zutphen, zoon van Petrus Johannes Meijrink en Jacomina Geertruid Poll. Hij is gedoopt op woensdag 23 september 1807 in Zutphen. Gerrit is overleden op donderdag 2 mei 1895 in Worth (Rheden), 87 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 2 mei 1895 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 98 : Reg.nr. 3159 : Akteplaats: Rheden
Gerrit is weduwnaar van Johanna Maria Huetink (±1801-1859), met wie hij trouwde op woensdag 17 april 1833 in Zutphen [bron: Gelders Archief].
Beroep:
Broodbakker, poelier, koopman
II. Jan Minkman, geboren op vrijdag 26 april 1816 in Dieren (Rheden). Van de geboorte is aangifte gedaan op vrijdag 26 april 1816 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Aktenr. 31 : Reg.nr. 5751 : Akteplaats: Dieren
Jan is overleden op dinsdag 10 juli 1883 in Arnhem, 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 10 juli 1883 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 564
Beroep:
Huisknecht, tuinman
Jan trouwde, 31 jaar oud, op vrijdag 5 november 1847 in Brummen [bron: Gelders Archief] met Arendina Johanna Zwern, 27 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Arendina: Aktenr. 25 : Reg.nr. 6042 : Akteplaats: Brummen
Arendina is geboren op maandag 8 november 1819 in Zutphen, dochter van Hendrik Zwern en Harmina Smies. Van de geboorte is aangifte gedaan op woensdag 10 november 1819 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Arendina: Aktenr. 242 : Reg.nr. 1694-05 : Akteplaats: Zutphen
Arendina is overleden op dinsdag 6 maart 1900 in Arnhem, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 7 maart 1900 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Arendina: Aktenr. 264
Beroep:
Dienstmeid
III. Willemina Minkman, geboren op vrijdag 19 februari 1819 in Velp (Rheden). Van de geboorte is aangifte gedaan op zaterdag 20 februari 1819 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willemina: Aktenr. 29 : Reg.nr. 3258 : Akteplaats: Velp
Willemina is overleden op donderdag 28 oktober 1869 in Arnhem, 50 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 29 oktober 1869 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willemina: Aktenr. 665
Beroep:
Dienstbode
Willemina trouwde, 26 jaar oud, op zaterdag 23 augustus 1845 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Johannes van Dort, 20 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Willemina en Johannes: Aktenr. 46
Johannes is geboren op vrijdag 1 april 1825 in Arnhem, zoon van Roelof van Dort en Everdina Dulk. Johannes is overleden op maandag 27 september 1875 in Arnhem, 50 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 28 september 1875 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannes: Aktenr. 829
Johannes trouwde later op zaterdag 1 maart 1873 in Brummen [bron: Gelders Archief] met Aaltje Nijendijk (1847-1923).
Beroep:
Timmerman
IV. Hanneke Minkman, geboren op donderdag 3 oktober 1822 in Worth (Rheden) (zie 31).

Generatie 7 (oudgrootouders)

64 Gijsbert van Andel, geboren omstreeks zondag 19 december 1756 in Giessen. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel]. Hij is gedoopt op zondag 19 december 1756 in Giessen [bron: Doop NG Giessen 1644-12799 SLHA]. Gijsbert is overleden op zaterdag 5 januari 1833 in Dussen, ongeveer 76 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Gijsbert: Reg.nr. 2137
Doc.nr. 1
Getuige bij:
14-10-1787     doop Gijsbert van Andel (geb. 1787) [zie 64,I]    [vader]   [bron: DTB Dopen]
13-12-1789     doop Johannes van Andel (geb. 1789) [zie 64,III]    [vader]   [bron: DTB Dopen]
16-10-1791     doop Klaas van Andel (1791-1833) [zie 32]    [vader]   [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]
02-02-1794     doop Neeltje van Andel (1794-1794) [zie 64,V]    [vader]   [bron: DTB Dopen]
Hij trouwde, ongeveer 28 jaar oud, op zondag 11 december 1785 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de ongeveer 31-jarige Maria Janse Vos. Gijsbert en Maria gingen op zaterdag 19 november 1785 in Almkerk in ondertrouw.
Notitie bij het huwelijk van Gijsbert en Maria: Aangifte trouwen: 17-11-1785 in Waardhuizen, pro-deo
Reg.nr. 2
bg = J.M. geboren te Giessen onlangs gewoont hebbende te ’s-Gravendeel
Maria Vos, J.D. beide wonende onder Emmichoven
65 Maria Janse Vos, geboren omstreeks zondag 19 mei 1754 in Emmikhoven. Zij is gedoopt op zondag 19 mei 1754 in Emmikhoven. Maria is overleden op zaterdag 23 november 1833 in Dussen, ongeveer 79 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 55
Registratienr. 2137
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Gijsbert van Andel, geboren op vrijdag 5 oktober 1787 in Almkerk. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Hij is gedoopt op zondag 14 oktober 1787 in Almkerk [bron: DTB Dopen]. Bij de doop van Gijsbert was de volgende getuige aanwezig: Gijsbert van Andel (±1756-1833) [zie 64] [vader].
Notitie bij de geboorte van Gijsbert: Reg.nr. 2
II. Neeltje van Andel, geboren op vrijdag 9 januari 1789 in Emmikhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Zij is gedoopt op zondag 11 januari 1789 in Almkerk [bron: DTB Dopen]. Bij de doop van Neeltje was de volgende getuige aanwezig: Lena Walraven.
Notitie bij de geboorte van Neeltje: Reg.nr. 2
Neeltje is overleden omstreeks zaterdag 17 januari 1789 in Emmikhoven, ongeveer 8 dagen oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Zij is begraven op zaterdag 17 januari 1789 in Emmikhoven.
Notitie bij overlijden van Neeltje: Neeltje is op 17-01-1789 pro-deo begraven.
III. Johannes van Andel, geboren op zaterdag 12 december 1789 in Emmikhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Hij is gedoopt op zondag 13 december 1789 in Almkerk [bron: DTB Dopen]. Bij de doop van Johannes was de volgende getuige aanwezig: Gijsbert van Andel (±1756-1833) [zie 64] [vader].
Notitie bij de geboorte van Johannes: Reg.nr. 2
IV. Nicolaas Gijsbertsz (Klaas) van Andel, geboren op zaterdag 8 oktober 1791 in Emmikhoven (zie 32).
V. Neeltje van Andel, geboren op woensdag 29 januari 1794 in Emmikhoven. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Zij is gedoopt op zondag 2 februari 1794 in Almkerk [bron: DTB Dopen]. Bij de doop van Neeltje was de volgende getuige aanwezig: Gijsbert van Andel (±1756-1833) [zie 64] [vader].
Notitie bij de geboorte van Neeltje: Reg.nr. 2
Neeltje is overleden op donderdag 24 april 1794 in Emmikhoven, 2 maanden oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel].
66 Corstiaan Teunis (Christiaan) Alblas, geboren op zondag 3 december 1758 in Almkerk. Corstiaan is overleden op donderdag 18 september 1828 in Almkerk (Emmikhoven en Waardhuizen), 69 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 18 september 1828 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Corstiaan: Aktenr. 21 : Reg.nr. 2291 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Notitie bij Corstiaan: ook wel Alplas en Alleblas genoemd
Beroep:
Schoenmaker
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Hij trouwde, 32 jaar oud, op zondag 8 mei 1791 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met de 27-jarige Flora van Andel. Corstiaan en Flora gingen op donderdag 21 april 1791 in Almkerk in ondertrouw [bron: DTB Trouwen].
Notitie bij het huwelijk van Corstiaan en Flora: DTB Trouwen : Reg.nr. 2 : Akteplaats: Almkerk
Opm. : Bruid en bruidegom wonen allebei te Emmikhoven
67 Flora van Andel, geboren op zondag 5 februari 1764 in Almkerk. Zij is gedoopt op zondag 5 februari 1764 in Almkerk. Flora is overleden op vrijdag 27 april 1827 in Almkerk (Emmikhoven en Waardhuizen), 63 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 27 april 1827 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Flora: Aktenr. 9 : Reg.nr. 2291 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Geertruij Alblas, geboren op dinsdag 6 maart 1792 in Emmikhoven. Zij is gedoopt op zondag 11 maart 1792 in Almkerk en Emmikhoven [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij de geboorte van Geertruij: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Geertruij is overleden vr 1798, ten hoogste 6 jaar oud.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
II. Teunis Alblas, geboren op zondag 11 augustus 1793 in Emmikhoven. Hij is gedoopt op zondag 18 augustus 1793 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Bij de doop van Teunis was de volgende getuige aanwezig: Pieternella Alplas.
Notitie bij de geboorte van Teunis: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Teunis is overleden op maandag 2 augustus 1858 in Emmikhoven, 64 jaar oud.
Notitie bij Teunis: ook Alplas
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Teunis trouwde, 26 jaar oud, op vrijdag 5 mei 1820 in Almkerk en Uitwijk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Adriana de Vette, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Teunis en Adriana: Aktenr. 3 : Reg.nr. 108 : Akteplaats: Almkerk en Uitwijk
Adriana is geboren op zondag 5 februari 1797 in Emmikhoven en Waardhuizen, dochter van Baltus de Vette en Pieternella Sprangers. Adriana is overleden op zondag 18 april 1875 in Emmikhoven, 78 jaar oud.
III. Maria Corstiaans Alblas, geboren op zaterdag 30 januari 1796 in Emmikhoven (zie 33).
IV. Geertruij Alblas, geboren op zondag 11 november 1798 in Almkerk. Zij is gedoopt op zondag 18 november 1798 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Bij de doop van Geertruij was de volgende getuige aanwezig: Geertruij Alplas.
Notitie bij de geboorte van Geertruij: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Geertruij is overleden op donderdag 1 december 1831 in Dussen, 33 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 1 december 1831 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Geertruij: Aktenr. 62 : Reg.nr. 2137 : Akteplaats: Dussen
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Geertruij trouwde, 27 jaar oud, op vrijdag 28 april 1826 in Emmikhoven en Waardhuizen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Johannes Josephus Nijhof, 28 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Geertruij en Johannes: Aktenr. 3 : Reg.nr. 2277 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Johannes is geboren op woensdag 28 februari 1798 in Deventer.
V. Ariaantje Alblas, geboren op maandag 26 mei 1800 in Almkerk. Zij is gedoopt op zondag 1 juni 1800 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum]. Bij de doop van Ariaantje was de volgende getuige aanwezig: Pieternella Alplas.
Notitie bij de geboorte van Ariaantje: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Ariaantje trouwde, 20 jaar oud, op zaterdag 3 maart 1821 in Emmikhoven en Waardhuizen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Everhardus Catrinus van Hoven, 22 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Ariaantje en Everhardus: Aktenr. 1 : Reg.nr. 2277 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Everhardus is geboren op woensdag 15 augustus 1798 in Uitwijk.
VI. Pietronella Allblas, geboren op maandag 24 oktober 1808 in Almkerk. Zij is gedoopt op zondag 30 oktober 1808 in Almkerk [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij de geboorte van Pietronella: DTB Dopen : Reg.nr. 2 : Doopplaats: Almkerk
Opm.: Getuige bij de doop de vader van het kind
Pietronella is overleden op zondag 18 augustus 1872 in Emmikhoven en Waardhuizen, 63 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 18 augustus 1872 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Pietronella: Aktenr. 14 : Reg.nr. 2293 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Pietronella trouwde, 19 jaar oud, op zaterdag 19 april 1828 in Emmikhoven en Waardhuizen [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum] met Gijsbert Schreuders, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Pietronella en Gijsbert: Aktenr. 4 : Reg.nr. 2277 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
Gijsbert is geboren op woensdag 23 januari 1805 in Veen, zoon van Dirk Schreuders en Maria de Boer. Gijsbert is overleden op maandag 30 november 1846 in Emmikhoven en Waardhuizen, 41 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 30 november 1846 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Gijsbert: Aktenr. 31 : Reg.nr. 2292 : Akteplaats: Emmikhoven en Waardhuizen
68 Huijbert Koekkoek. Huijbert is overleden op zondag 20 december 1846 in Almkerk en Uitwijk. Van het overlijden is aangifte gedaan op zondag 20 december 1846 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Huijbert: Aktenr. 40 : Reg.nr. 138 : Akteplaats: Almkerk en Uitwijk
Hij trouwde met
69 Anna Roubosch. Anna is overleden op zaterdag 11 juli 1829 in Dussen. Van het overlijden is aangifte gedaan in januari 1829 [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Anna: Aktenr. 24 : Akteplaats: Dussen
Kind uit dit huwelijk:
I. Pieter Huiberts Koekkoek, geboren op zondag 12 juli 1795 in Dussen (zie 34).
70 Albert Eersel.
Hij trouwde met
71 Wilhelmina van Iersel.
Kind uit dit huwelijk:
I. Adriana Iersel (Eersel), geboren op zondag 18 mei 1794 in Dongen (zie 35).
72 Jan Reep.
Hij trouwde met
73 Bordijna Schaaff.
Kind uit dit huwelijk:
I. Boudewijn Reep, geboren in 1796 in Zoeterwoude (zie 36).
74 Willem Zon.
Hij trouwde met
75 Cornelia Huizert.
Kind uit dit huwelijk:
I. Helena Zon, geboren in 1796 in Moerkapelle (zie 37).
76 Pieter van Helden.
Hij trouwde met
77 Pieternella de Waal.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jacob van Helden, geboren op zaterdag 25 december 1790 in Almkerk (zie 38).
78 Teunis Bouwman.
Hij trouwde met
79 Maria Schouten.
Kind uit dit huwelijk:
I. Antonetta Bouwman, geboren op maandag 4 januari 1790 in Almkerk (zie 39).
80 Klaas Pietersz Klugt, geboren in 1741 in Alkmaar. Klaas is overleden op vrijdag 7 mei 1784 in Alkmaar, 42 of 43 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Archief Alkmaar].
Notitie bij overlijden van Klaas: DTB Alkmaar Aktenr. 22439 Inventarisnr. 052
Bijzonderheden:
Oud recht: 647. Klasse: memorie, laat 2 minderjarige kinderen na; volgens impost Klaas Kluft
Religie:
Gerformeerd
Hij trouwde, 38 of 39 jaar oud, op zondag 5 november 1780 in Alkmaar [bron: Archief Alkmaar] met Niesje Pieters van der Bus(se).
Notitie bij het huwelijk van Klaas en Niesje: DTB Alkmaar Aktenr. 20106 Inventarisnr. 34
81 Niesje Pieters van der Bus(se).
Religie:
Gereformeerd
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Pieter Klugt, geboren op zondag 17 juni 1781 in Alkmaar. Hij is gedoopt op zondag 17 juni 1781 in Alkmaar [bron: DTB Alkmaar].
Notitie bij de geboorte van Pieter: Invoernr. 16
II. Willem Klugt, geboren op donderdag 28 augustus 1783 in Alkmaar (zie 40).
84 Jan Henskes. Jan is overleden op woensdag 18 mei 1796 in Alkmaar.
Hij trouwde op zondag 7 mei 1769 in Alkmaar met
85 Helena Janse. Helena is overleden op vrijdag 14 januari 1780 in Alkmaar. Zij is begraven op maandag 17 januari 1780 in Alkmaar.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jan Harmen Henskes, geboren in augustus 1774 in Alkmaar (zie 42).
86 Pieter Kamphuijsen.
Hij trouwde met
87 Dorthea Wiedo.
Kind uit dit huwelijk:
I. Adriana Kamphuisen, geboren op zondag 1 juni 1777 in Rotterdam (zie 43).
96 Anthonij Goedhart, geboren op donderdag 22 maart 1753 in Arnhem. Anthonij is overleden op zaterdag 21 december 1805 in Arnhem, 52 jaar oud. Hij is begraven op zaterdag 28 december 1805 in Arnhem.
Beroep:
Rijksambtenaar
Hij trouwde, 24 jaar oud, op zaterdag 17 mei 1777 in Arnhem met de 24-jarige Hendrina van Bronkhorst.
Notitie bij het huwelijk van Anthonij en Hendrina: Anthonij Goedhard(t) en Hendrina van Bronkhorst met attest van Arnhem
97 Hendrina van Bronkhorst, geboren in november 1752 in Arnhem. Zij is gedoopt op vrijdag 1 december 1752 in Arnhem. Hendrina is overleden op donderdag 3 januari 1833 in Arnhem, 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 4 januari 1833 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrina: Aktenr. 5 : Reg.nr. 382 : Akteplaats: Arnhem
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hendrik Goedhart, geboren op donderdag 2 juli 1778 in Arnhem. Hij is gedoopt op zondag 5 juli 1778 in Arnhem. Hendrik is overleden op woensdag 14 mei 1851 in Arnhem, 72 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 15 mei 1851 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrik: Aktenr. 157 : Reg.nr. 389 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Transportcommies
Hendrik trouwde, 25 jaar oud, op zondag 8 januari 1804 in Arnhem met Frederica Johanna Maria Dethmar, ongeveer 27 jaar oud. Frederica is geboren omstreeks 1777 in Berkholz Cleve (Duitsland). Frederica is overleden op maandag 9 juni 1845 in Arnhem, ongeveer 68 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 10 juni 1845 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Frederica: Aktenr. 245 : Reg.nr. 387 : Akteplaats: Arnhem
II. Hermen Goedhart, geboren in januari 1780 in Arnhem (zie 48).
III. Hendrina Goedhart, geboren omstreeks zondag 7 april 1782 in Arnhem. Zij is gedoopt op zondag 7 april 1782 in Arnhem.
IV. Reiniera Everharda Goedhart, geboren in mei 1784 in Arnhem. Zij is gedoopt op zondag 9 mei 1784 in Arnhem.
V. Steven Johannes Goedhart, geboren op donderdag 30 mei 1793 in Arnhem. Steven is overleden op woensdag 5 augustus 1829 in Arnhem, 36 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 6 augustus 1829 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Steven: Aktenr. 211 : Reg.nr. 381 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Commies
Steven trouwde, 25 jaar oud, op dinsdag 25 mei 1819 in Tiel [bron: Gelders Archief] met Maria Gijsberdina Blomhof, 21 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Steven en Maria: Aktenr. 13 : Reg.nr. 1429 : Akteplaats: Tiel
Maria is geboren op zondag 27 augustus 1797 in Tiel, dochter van Johannes Blomhof en Anna Christina Blom. Maria is overleden op dinsdag 18 mei 1875 in Tiel, 77 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 20 mei 1875 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Maria: Aktenr. 57
Maria trouwde later op woensdag 13 juli 1836 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johann Albert Sratewerth (genaamd Freihoff) (1807-1854).
98 Gerrit Jan van Wij.
Hij trouwde omstreeks 1780 in Amsterdam met
99 Diewertje Schouten.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Petronella Johanna van Wij, geboren op maandag 9 augustus 1779 in Amsterdam (zie 49).
II. Johanna Jacoba van Wij, geboren in 1796 in Arnhem. Johanna trouwde, 19 of 20 jaar oud, op maandag 23 september 1816 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Johann Friedrich Geisselbrecht, 28 of 29 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Johanna en Johann: Aktenr. 62 : Reg.nr. 142 : Akteplaats: Arnhem
Johann is geboren in 1787 in Offenbach (Duitsland).
Beroep:
Koopman
100 Machiel van Rijn.
Beroep:
Kledermaker
Hij trouwde met
101 Barta Brinkhoff.
Beroep:
Winkelierster
Kind uit dit huwelijk:
I. Cornelis van Rijn, geboren op dinsdag 28 januari 1794 in Delft (zie 50).
102 Jan Christoffel Hering.
Beroep:
Meesterknecht
Hij trouwde met
103 Aartjen Lamberts.
Notitie bij Aartjen: ook Slikhuis
Kind uit dit huwelijk:
I. Lucia Maria Hering, geboren op zondag 6 november 1791 in Apeldoorn (zie 51).
104 Jacob Gouw.
Hij trouwde met
105 Sophia (Fijtje) Busselaar.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hermannus Gouw, geboren in oktober 1781 in Amersfoort. Hij is gedoopt op zondag 21 oktober 1781 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Hermannus: DTB Dopen : Pagina: 132 : Reg.nr. 29n Doopplaats: Amersfoort
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
II. Hermannus Gouw, geboren in oktober 1783 in Amersfoort. Hij is gedoopt op zondag 12 oktober 1783 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Hermannus: DTB Dopen : Pagina: 173 : Reg.nr. 29n : Doopplaats: Amersfoort
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
III. Aaltje Gouw, geboren in december 1785 in Amersfoort. Zij is gedoopt op donderdag 29 december 1785 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Aaltje: DTB Dopen : Pagina: 36 : Reg.nr. 29o : Doopplaats: Amersfoort
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
IV. Peter Gouw, geboren in augustus 1787 in Amersfoort. Hij is gedoopt op donderdag 30 augustus 1787 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Peter: DTB Dopen : Pagina: 72 : Reg.nr. 29o : Doopplaats: Amersfoort
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
V. Geertruy Gouw, geboren in november 1788 in Amersfoort. Zij is gedoopt op donderdag 27 november 1788 in Amersfoort [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij de geboorte van Geertruy: DTB Dopen: Pagina: 101 : Reg.nr. 29o : Doopplaats: Amersfoort
Religie:
Nederduits Gereformeerd ( later Ned. Herv)
VI. Jan Gouw, geboren in september 1792 in Amersfoort (zie 52).
106 Petrus Vos.
Hij trouwde met
107 Catharina van Houten.
Notitie bij Catharina: ook Caat Polman
Kind uit dit huwelijk:
I. Maria Vos, geboren in december 1790 in Driel (Heteren (Overbetuwe)) (zie 53).
108 Johannis Hermanus Hoendervanger (Hoenderfanger), geboren op donderdag 6 januari 1757 in Euvelen Pruisen Duitsland. Johannis is overleden op donderdag 27 december 1821 in Ravenswaaij (Maurik), 64 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 27 december 1821 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johannis: Aktenr. 40 : Reg.nr. 3675 : Akteplaats: Maurik
Hij trouwde, 34 jaar oud, op dinsdag 19 juli 1791 in Leeuwen met de 26-jarige
109 Adriana van Ommeren, geboren op zondag 25 november 1764 in Leeuwen. Adriana is overleden op zaterdag 16 september 1854 in Druten, 89 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 16 september 1854 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Adriana: Aktenr. 60
Reg.nr. 5389
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Johannes Hermanus Hoendervanger, geboren op maandag 8 oktober 1792 in Leeuwen (zie 54).
II. Cornelia Hoendervanger (Hoenderfanger), geboren op vrijdag 31 oktober 1794 in Leeuwen. Zij is gedoopt op zondag 9 november 1794 in Puiflijk (Druten).
Beroep:
Dienstmaagd
Cornelia trouwde, 22 jaar oud, op dinsdag 16 september 1817 in Druten [bron: Gelders Archief] met Jan Veenendaal, ongeveer 21 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Cornelia en Jan: Aktenr. 3 : Reg.nr. 5422 : Akteplaats: Druten
Zie 110,I voor persoonsgegevens van Jan.
III. Jan Hoendervanger (Hoenderfanger), geboren op woensdag 24 januari 1798 in Leeuwen. Hij is gedoopt op zondag 4 februari 1798 in Leeuwen.
IV. Anna Alida Hoendervanger, geboren op dinsdag 30 oktober 1804 in Leeuwen. Zij is gedoopt op zondag 4 november 1804 in Leeuwen. Anna is overleden op zondag 24 februari 1811 in Leeuwen (Druten), 6 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 27 februari 1811 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Anna: Aktenr. 6
Reg.nr. 3846
110 Jan Veenendaal, geboren omstreeks 1770. Jan is overleden op donderdag 22 februari 1827 in Druten, ongeveer 57 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 22 februari 1827 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 10 : Reg.nr. 5391 : Akteplaats: Druten
Beroep:
Herbergier
Hij trouwde met
111 Teuntje Stam, geboren omstreeks 1770. Teuntje is overleden op zondag 15 oktober 1843 in Druten, ongeveer 73 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 16 oktober 1843 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Teuntje: Aktenr. 44 : Reg.nr. 5390 : Akteplaats: Druten
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Jan Veenendaal, geboren omstreeks 1796. Jan is overleden op donderdag 30 september 1875 in Druten, ongeveer 79 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 1 oktober 1875 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 81 : Reg.nr. 5387 : Akteplaats: Druten
Beroep:
Landbouwer
Jan trouwde, ongeveer 21 jaar oud, op dinsdag 16 september 1817 in Druten [bron: Gelders Archief] met Cornelia Hoendervanger (Hoenderfanger), 22 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Cornelia: Aktenr. 3 : Reg.nr. 5422 : Akteplaats: Druten
Zie 108,II voor persoonsgegevens van Cornelia.
II. Pieternella Veenendaal, geboren omstreeks 1798. Pieternella is overleden op maandag 3 februari 1873 in Rhenen, ongeveer 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 3 februari 1873 [bron: Het Utrechts Archief].
Notitie bij overlijden van Pieternella: Aktenr. 17 : Reg.nr. 1155 : Akteplaats: Rhenen
Pieternella trouwde met Johannes Carolus Landman.
III. Teuntje Veenendaal, geboren op zondag 5 juli 1801 in Druten (zie 55).
112 Jan Nijenesch, geboren omstreeks 1756 in Geesteren. Jan is overleden op woensdag 12 januari 1820 in Velp (Rheden), ongeveer 64 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 13 januari 1820 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 7 : Reg.nr. 3170 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Jan: Ook Jan Neijenesch
Beroep:
Tuinman
Jan trouwde (2), ongeveer 34 jaar oud, op vrijdag 9 april 1790 in Velp [bron: Gelders Archief] met Johanna van Meerbeek (1766-1848), 23 jaar oud.
Hij trouwde (1), ongeveer 32 jaar oud, op woensdag 19 november 1788 in Velp [bron: Gelders Archief] met Geesjen van Losser (zie 113 hieronder).
Notitie bij het huwelijk van Jan en Geesjen: Kerkelijke gemeente: Velp : Pagina: 26 volgnr. op pagina 7 : Reg.nr. 1381 : Akteplaats: Velp
113 Geesjen van Losser. Geesjen is overleden op maandag 21 september 1789 in Velp (oorzaak: Overleden in ’t kraambed). Zij is begraven op donderdag 24 september 1789 in Velp [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Geesjen: Kerkelijke gemeente: Velp : Pagina: 17 volgnr. op pagina 6 : Reg.nr. 1383 : Begraafplaats: Velp
Kind uit dit huwelijk:
I. Johan Nijenesch, geboren op vrijdag 18 september 1789 in Velp (Rheden) (zie 56).
114 Derk Langenbach, geboren omstreeks 1760 in Arnhem.
Hij trouwde, ongeveer 22 jaar oud, op zondag 6 oktober 1782 in Beekbergen [bron: Gelders Archief] met de ongeveer 22-jarige Trijntjen Jansen de Haan.
Notitie bij het huwelijk van Derk en Trijntjen: Kerkelijke gemeente: Beekbergen : Pagina: 25 volgnr. op pagina 2 : Reg.nr. 66 : Akteplaats: Beekbergen
Opm.: Bruid en bruidegom beide wonende te Beekbergen
115 Trijntjen Jansen de Haan, geboren omstreeks 1760 in Beekbergen.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hendrika Langenbach, geboren op dinsdag 21 oktober 1783 in Beekbergen (zie 57).
II. Jan Langenbach, geboren op maandag 19 september 1785 in Beekbergen. Hij is gedoopt op zondag 25 september 1785 in Beekbergen [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Kerkelijke gemeente: Beekbergen : Pagina: 44 volgnr. op pagina 9 : Reg.nr. 65 : Doopplaats: Beekbergen
III. Gerrit Jan Langenbach, geboren op zondag 30 juli 1797 in Apeldoorn. Hij is gedoopt op zondag 6 augustus 1797 in Apeldoorn [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Gerrit: Kerkelijke gemeente: Apeldoorn : Pagina: 118 volgnr. op pagina 4 : Reg.nr. 45 : Doopplaats: Apeldoorn
Gerrit is overleden op donderdag 16 november 1882 in Apeldoorn, 85 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 18 november 1882 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerrit: Aktenr. 329
Beroep:
Dagloner, landman, arbeider
Gerrit trouwde, 25 jaar oud, op dinsdag 20 mei 1823 in Apeldoorn [bron: Gelders Archief] met Hermina (Aalbers) Roeberts, 19 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Gerrit en Hermina: Aktenr. 30 : Reg.nr. 6601 : Akteplaats: Apeldoorn
Hermina is geboren op donderdag 20 oktober 1803 in Beekbergen (Apeldoorn), dochter van Aalbert Roeberts en Jantjen Aalberts. Zij is gedoopt op zondag 23 oktober 1803 in Beekbergen [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hermina: Kerkelijke gemeente: Beekbergen : Pagina: 99 volgnr. op pagina 10 : Reg.nr. 65 : Doopplaats: Beekbergen
Hermina is overleden op zaterdag 1 april 1871 in Beekbergen (Apeldoorn), 67 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 3 april 1871 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hermina: Aktenr. 104
Beroep:
Dienstmeid
116 Wouter van Halen, geboren in september 1742 in De Mijl. Hij is gedoopt op zondag 9 september 1742 in Dordrecht.
Hij trouwde, 27 jaar oud, op zondag 19 november 1769 in Dordrecht met de 26-jarige
117 Johanna de Visser, geboren in oktober 1743 in De Mijl. Zij is gedoopt op woensdag 2 oktober 1743 in Dordrecht.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Dirk van Halen, geboren in 1773 in Dordrecht. Dirk trouwde, 41 of 42 jaar oud, op woensdag 19 juli 1815 in Dordrecht [bron: Nationaal Archief (Rijksarchief Zuid-Holland)] met Adriana de Visser, 41 of 42 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Dirk en Adriana: Aktenr. 81 : Akteplaats: Dordrecht
Adriana is geboren in 1773 in Dordrecht.
II. Wouter van Haalen (Halen), geboren op zondag 7 december 1777 in Dordrecht (zie 58).
120 Arend Klaassen.
Notitie bij Arend: Opm.: ook Arend Claassen
Hij trouwde op zondag 19 december 1762 in Hall [bron: Gelders Archief] met de 25-jarige Wendelina Bello.
Notitie bij het huwelijk van Arend en Wendelina: Kerkelijke gemeente: Hall : Pagina: 29 volgnr. op pagina 2 : Reg.nr. 375 : Akteplaats: Hall
121 Wendelina Bello, geboren in mei 1737 in Loenen. Zij is gedoopt op zondag 12 mei 1737 in Loenen [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Wendelina: Kerkelijke gemeente: Loenen : Pagina: 11 volgnr. op pagina 25 : Reg.nr. 71 : Akteplaats: Loenen
Kind uit dit huwelijk:
I. Matthijs (Klaassen) Klumper(t), geboren omstreeks 1772 in Hall (Brummen) (zie 60).
122 Willem Vos.
Hij trouwde met
123 Grietjen van der Horst.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Aalbertjen (Alberta) Vos, geboren omstreeks 1784 in Rheden. Aalbertjen is overleden op dinsdag 8 april 1873 in Brummen, ongeveer 89 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op woensdag 9 april 1873 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Aalbertjen: Aktenr. 52 Reg.nr. 5975 : Akteplaats: Brummen
Beroep:
Dagloonster, arbeidster
Aalbertjen trouwde, ongeveer 23 jaar oud, op zondag 7 juni 1807 in Brummen [bron: Gelders Archief] met Samuel Takken, 23 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Aalbertjen en Samuel: Kerkelijke gemeente: Brummen : Pagina: 238 volgnr. op pagina 1 : Reg.nr. 371.1 : Akteplaats: Brummen
Samuel is geboren op zaterdag 6 december 1783 in Hall (Brummen), zoon van Peter Takken en Aletta van der Burg. Hij is gedoopt op zondag 7 december 1783 in Hall (Brummen) [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Samuel: Kerkelijke gemeente: Hall : Pagina: 123 volgnr. op pagina 3 : Reg.nr. 373 : Doopplaats: Hall
Samuel is overleden op maandag 18 februari 1861 in Eerbeek (Brummen), 77 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 19 februari 1861 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Samuel: Aktenr. 11 : Reg.nr. 5977 : Akteplaats: Brummen
Beroep:
Dagloner, daghuurder, arbeider, landbouwer
II. Wolterina Vos, geboren omstreeks 1788 in Spankeren (zie 61).
124 Willem Minkman, geboren in februari 1746 in Spankeren. Hij is gedoopt op woensdag 16 februari 1746 in Spankeren en Ellecom [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willem: Kerkelijke gemeente: Spankeren en Ellecom : Pagina: 15 volgnr. op pagina 5 : Reg.nr. 1366 : Doopplaats: Spankeren en Ellecom
Willem is overleden op donderdag 29 oktober 1801 in Rheden, 55 jaar oud.
Religie:
Ned. Ger.
Hij trouwde, 29 jaar oud, op zondag 2 april 1775 in Spankeren met
125 Jenneke van Diepen. Jenneke is overleden op zondag 11 januari 1795 in Worth (Rheden). Zij is begraven op vrijdag 16 januari 1795 in Rheden.
Notitie bij Jenneke: Ook Jenneke Deijsen
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hendrik Minkman, geboren op zondag 7 mei 1775 in Worth (Rheden). Hij is gedoopt op zondag 14 mei 1775 in Worth (Rheden). Hendrik is overleden op vrijdag 8 mei 1846 in Worth (Rheden), 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 9 mei 1846 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrik: Aktenr. 70
Beroep:
Boerenknecht, bouwman
Religie:
Ned. Ger.
Hendrik:
(1) trouwde, 31 jaar oud, op woensdag 14 januari 1807 in Velp (Rheden) [bron: Gelders Archief] met Gerritje de Winkel, 38 jaar oud, nadat zij op woensdag 24 december 1806 in Rheden in ondertrouw zijn gegaan. Gerritje is geboren op zondag 3 april 1768 in Velp (Rheden), dochter van Jan de Winkel en Aaltje Gamelkoorn. Zij is gedoopt op zondag 3 april 1768 in Velp (Rheden). Gerritje is overleden op zaterdag 3 juni 1809 in Velp (Rheden), 41 jaar oud. Zij is begraven op vrijdag 9 juni 1809 in Velp (Rheden) [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Gerritje: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina: 38 volgnr. op pagina 5 : Reg.nr. 1361 : Akteplaats: Rheden
(2) trouwde, 34 jaar oud, op zondag 18 februari 1810 in Velp (Rheden) met Everdina (Dina) Evers, 26 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hendrik en Dina: Opm.: Hendrik weduwnaar van Gerritje Winkel
Dina is geboren op dinsdag 13 mei 1783 in Velp (Rheden), dochter van Evert Evers en Nn Nn. Zij is gedoopt op zondag 18 mei 1783 in Velp (Rheden). Dina is overleden op maandag 22 september 1828 in Rheden, 45 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 23 september 1828 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Dina: Aktenr. 95
Notitie bij Dina: Ook Everdina Evertse
Religie:
Ned. Ger.
(3) trouwde, 54 jaar oud, op zaterdag 13 februari 1830 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Geertrui Bosveld, 51 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hendrik en Geertrui: Aktenr. 1
Hendrik weduwnaar van Gerritje de Winkel en Everdina Evers
Geertrui weduwe van Harmen van Meerdeek
Geertrui is geboren op zaterdag 6 februari 1779 in Brummen, dochter van Jan Harmen Bosveld en Elisabeth Burgers. Geertrui is overleden op zondag 19 september 1830 in Rheden, 51 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 20 september 1830 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Geertrui: Aktenr. 82
Geertrui is weduwe van Harme(n) van Meerbeek (1776-1828).
Beroep:
Werkvrouw
II. Hermina Minkman, geboren op dinsdag 12 december 1780 in Rheden. Zij is gedoopt op donderdag 14 december 1780 in Rheden [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Hermina: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina: 61 volgnr. op pagina 1 : Reg.nr. 1356 : Doopplaats: Rheden
Hermina is overleden op zaterdag 14 maart 1829 in Velp (Rheden), 48 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 16 maart 1829 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hermina: Aktenr. 36 : Reg.nr. 3169 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Hermina: Ook Minckman
Beroep:
Landbouwster
Hermina trouwde, 20 jaar oud, op vrijdag 17 april 1801 in Velp [bron: Gelders Archief] met David Hennij, ongeveer 43 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Hermina en David: Kerkelijke gemeente: Velp : Pagina: 4 volgnr. op pagina 1 : Reg.nr. 1386 : Akteplaats: Velp
David is geboren omstreeks 1758 in Thoen (Zwitserland), zoon van David Hennij en Magdalena Wingert. David is overleden op dinsdag 4 september 1827 in Velp (Rheden), ongeveer 69 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 4 september 1827 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van David: Aktenr. 68 : Reg.nr. 3170 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Bouwman
III. Johannes (Jan) Minkman, geboren op donderdag 12 april 1787 in Rheden. Hij is gedoopt op zondag 15 april 1787 in Rheden. Jan is overleden op zondag 22 maart 1868 in Frederiksoord (Vledder), 80 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 24 maart 1868 [bron: Drents Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 17
Beroep:
Particulier, arbeider, kolonist
Jan trouwde, 30 jaar oud, op zaterdag 22 november 1817 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met Hendrica Gerritsen, 34 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Hendrica: Aktenr. 50
Hendrica is geboren op zondag 3 augustus 1783 in Oosterbeek, dochter van Evert Gerritsen en Lijsebart Hendriksen. Zij is gedoopt op zondag 10 augustus 1783 in Oosterbeek. Hendrica is overleden op maandag 25 oktober 1858 in Frederiksoord (Vledder), 75 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 26 oktober 1858 [bron: Drents Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrica: Aktenr. 26
Beroep:
Dienstmeid
IV. Willem Minkman, geboren in 1789 in Rheden. Willem is overleden op donderdag 3 oktober 1867 in Arnhem, 77 of 78 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 4 oktober 1867 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 626
Beroep:
Eigenwerk doende, arbeider, daghuurder, landbouwer
Willem trouwde, 24 of 25 jaar oud, op zaterdag 10 december 1814 in Dieren [bron: Gelders Archief] met Hendrika Belder, 21 of 22 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Willem en Hendrika: Aktenr. 21 : Reg.nr. 8953 : Akteplaats: Dieren
Hendrika is geboren in 1792 in Rheden, dochter van Cornelis Belder en Clasina Wijlhuizen. Hendrika is overleden op woensdag 9 april 1879 in Arnhem, 86 of 87 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 10 april 1879 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Hendrika: Aktenr. 285
Beroep:
Dienstmeid
V. Evert Minkman, geboren op dinsdag 13 september 1791 in Worth (Rheden) (zie 62).
VI. Teunis Minkman, geboren op maandag 17 maart 1794 in Dieren (Rheden). Teunis is overleden op zondag 14 november 1847 in Almelo-Stad, 53 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 15 november 1847 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Teunis: Aktenr. 122
Beroep:
Sergeant, kramer
Teunis trouwde, 23 jaar oud, op zaterdag 31 mei 1817 in Deventer [bron: Historisch Centrum Overijssel] met Petronella Johanna Catharina Peeters, 25 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Teunis en Petronella: Aktenr. 31
Petronella Johanna Catharina weduwe van Hendrik Posthumus
Petronella is geboren op dinsdag 1 mei 1792 in Nijmegen, dochter van Antoni Peeters en Wilhelmina van Roij.
126 Jan Zweers.
Notitie bij Jan: Ook Jan den Ouden en Jan Zweerts
Hij trouwde met
127 Anneken Schreeuwen.
Notitie bij Anneken: ook Schrewen, Schreeuwer en Schreeuwers
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Jan Willem Zweers, geboren op woensdag 2 augustus 1775 in Rheden. Hij is gedoopt op zondag 6 augustus 1775 in Rheden [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Jan: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina: 16 volgnr. op pagina 2 : Doopplaats: Rheden
Jan is overleden op donderdag 2 april 1840 in Rheden, 64 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op vrijdag 3 april 1840 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Jan: Aktenr. 36 : Reg.nr. 3168 : Akteplaats: Rheden
Beroep:
Landbouwer, daghuurder
Jan:
(1) trouwde, 32 jaar oud, op zondag 3 januari 1808 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Margaritha Veenhuisen, ongeveer 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Margaritha: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina: 111 colgnr. op pagina 5 : Reg.nr. 1358 : Akteplaats: Rheden
Margaritha is geboren omstreeks 1784. Margaritha is overleden op woensdag 5 juni 1816 in Dieren, ongeveer 32 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op donderdag 6 juni 1816 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Margaritha: Aktenr. 38 : Reg.nr. 5747 : Akteplaats: Dieren
Notitie bij Margaritha: ook Veenhuizen
(2) trouwde, 41 jaar oud, op donderdag 10 oktober 1816 in Dieren (Rheden) [bron: Gelders Archief] met Petronella van Schaar, 43 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Jan en Petronella: Aktenr. 22 : Reg.nr. 8953 : Akteplaats: Dieren
Opm.: Jan Willem weduwnaar van Margaritha Veenhuisen
Petronella is geboren op maandag 31 mei 1773 in Dieren, dochter van Evert van Schaar en Anneke Woestenenk. Zij is gedoopt op maandag 31 mei 1773 in Spankeren en Ellecom [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Petronella: Kerkelijke gemeente: Spankeren en Ellecom : Pagina: 3 volgnr. op pagina 9 : Reg.nr. 1367 : Doopplaats: Spankeren en Ellecom
Petronella is overleden op zaterdag 6 november 1847 in Arnhem, 74 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 6 november 1847 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Petronella: Aktenr. 547 : Reg.nr. 388 : Akteplaats: Arnhem
II. Geesken Zweers, geboren op woensdag 27 mei 1778 in Rheden. Zij is gedoopt op donderdag 28 mei 1778 in Rheden [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Geesken: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina: 41 volgnr. op pagina 1 : Reg.nr. 1356 : Doopplaats: Rheden
Geesken trouwde, 21 jaar oud, op zondag 23 maart 1800 in Rheden [bron: Gelders Archief] met Hendrik Ruitenberg.
Notitie bij het huwelijk van Geesken en Hendrik: Kerkelijke gemeente: Rheden : Pagina 100 volgnr. op pagina 5 : Reg.nr. 1358 : Akteplaats: Rheden
Notitie bij Hendrik: ook Rutenberg en Roesenberg
Beroep:
Arbeider
III. Berendina Zweers, geboren op vrijdag 18 februari 1780 in Rheden (zie 63).

Generatie 8 (oudovergrootouders)

128 Nn Nn.
Hij begon een relatie met
129 Catharina Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks vrijdag 21 november 1732 in Giessen. Van de geboorte is aangifte gedaan [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel]. Zij is gedoopt op donderdag 27 november 1732 in Giessen [bron: Doop NG Giessen 1644-1799]. Catharina is overleden omstreeks zaterdag 14 februari 1795 in Giessen, ongeveer 62 jaar oud. Bij de overlijdensaangifte van Catharina was de volgende getuige aanwezig: Peter Holster. Zij is begraven op zaterdag 14 februari 1795 in Giessen.
Notitie bij Catharina: Waarschijnlijk n van een tweeling.
Catharina was waarschijnlijk niet getrouwd. Er zijn geen gegevens gevonden in de trouwregisters. Wel had zij vier kinderen. Van tweede kind (Gerrit) en derde kind (Geertrui) zijn aantekeningen terug gevonden. Van het eerste kind (Gijsbert) en het vierde kind (Peterke) zijn de vaders onbekend. Het is niet onwaarschijnlijk dat deze soldaat waren en naar een andere garnizoensstad zijn vertrokken. Er vinden in die tijd veel garnizoensverplaatsingen plaats. Omdat Catharina niet uit de gemeenschap van Giessen werd verstoten, kan worden aangenomen dat de vader(s) van Gijsbert en Peterke van buiten de regio afkomstig waren. Wanneer het kind was verwekt door een vader uit de regio, dan was het gebruikelijk dat het stel trouwde. Het kind kreeg dan de vadersnaam om te voorkomen dat het een bastaard zou worden. Als de vader dit weigerde, dan werd het pasgeboren kind bij de woning van de vader afgeleverd, of voor de deur gelegd; zgn. vaderschapactie. Als deze het weer terug bracht of liet brengen, volgde in de meeste gevallen een rechtzaak, waarbij de eis was dat de vader een bijdrage in het levensonderhoud van het kind en de kosten van het kraambed diende te betalen. Om te kunnen trouwen moest de soldaat aan zijn garnizoenscommandant toestemming vragen. Deze gaf dan een consent (briefje) aan de soldaat, die dit vervolgens aan de predikant overhandigde, waarna op drie zondagen achtereen in de kerk het huwelijk werd aangekondigd. Het kwam nogal eens voor dat er geen consent werd afgegeven, omdat de soldaat al elders getrouwd was. In dat geval kon niet worden getrouwd. Om te voorkomen, dat de soldaten te eigen werden met de bevolking, wisselde de garnizoenen om de drie jaar van plaats. Wanneer het garnizoen verhuisde, dan gingen de vrouwen, de kinderen en de schamele huisraad mee op platte boerenwagens die werden gehuurd van de boeren. De jonge ongetrouwde dames gingen niet mee. Deze trokken weer bij familie in, waar dan na enige tijd, een menig kind werd geboren en gedoopt zonder vermelding van de naam van de vader.
Kinderen uit deze relatie:
I. Gijsbert van Andel, geboren omstreeks zondag 19 december 1756 in Giessen (zie 64).
II. Gerrit van Andel, geboren op vrijdag 27 maart 1761 in Giessen. Hij is gedoopt op zondag 3 mei 1761 in Giessen.
Notitie bij de geboorte van Gerrit: Volgens een schriftelijk verklaring van Caatje van Andel, gegeven in tegenwoordigheid van predikant en twee ouderlingen, "is de vader des kints Cornelis van Turnhout wonende te Andel."
III. Geertruij van Andel, geboren op woensdag 11 mei 1763 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 10 juli 1763 in Giessen.
Notitie bij de geboorte van Geertruij: Voor het gerecht verklaarde Kaatje van Andel dat Arij de Heer wonende te Almkerk de vader van het kind is.

Arij de Heer is waarschijnlijk een familielid (een neef). Sijke Gijsbertse van Eijl (van Andel) trouwde in 1748 met Peter Lammertsz de Heer wonende in Emmikhoven. Deze Arij de Heer trouwde in eerste instantie op 9 mei 1751 te Almkerk met Cornelia Nanninge Ouwerkerk. Cornelia is overleden vr1762. Bij zijn tweede huwelijk op 15 april 1764 te Almkerk met Cornelia Vengels, een jaar na de geboorte van Geertruij van Andel, wordt het onderstaande vermeld.
"Dese huwelijks geboden nadat het tweede gebod gedaan was op gehouden op een schriftelijke insinuatie uit naam van Kaatje van Andel door den geregtsbode van Almkerck op den 2 de maart 1764 aan mij als predikant van Almkerck gedaan nog deze wederom opgeheven of ontslagen sijnde om met de trouw voort te gaan. Consent gegeven sijnde door eene schrift als predikant van Almkerck en Emmickhoven so sijnde bovengenoemde personen in huwelijksestaat bevestgt."
Instantie: Ned. Geref. Gemeente.
IV. Peterke van Andel, geboren op maandag 17 september 1770 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 4 november 1770 in Giessen. Peterke is overleden op maandag 19 augustus 1850 in Woudrichem, 79 jaar oud. Peterke trouwde, 23 jaar oud, op dinsdag 19 november 1793 in Woudrichem met Simon Klijn, 29 jaar oud, nadat zij op zondag 3 november 1793 in Woudrichem in ondertrouw zijn gegaan.
Notitie bij het huwelijk van Peterke en Simon: Voornaam bruidegom; Simon, achternaam: Klijn, geboorteplaats jm: Venloon (Loon op Zand), woonplaats: Woudrichem.
Voornaam bruid: Peterke, achternaam: van Andel, geboorteplaats jd: Giessen, woonplaats Woudrichem.
Simon is geboren op vrijdag 6 april 1764 in Loon op Zand. Simon is overleden op zondag 19 januari 1823 in Woudrichem, 58 jaar oud.
130 Jan Crijnse Vos.
Hij trouwde met
131 Neeltje Theunisse Groeneveld.
Kind uit dit huwelijk:
I. Maria Janse Vos, geboren omstreeks zondag 19 mei 1754 in Emmikhoven (zie 65).
132 Theunis Alblas, geboren op zondag 26 september 1728 in Oudendijk (Woudrichem). Hij is gedoopt op zondag 26 september 1728 in Woudrichem. Theunis is overleden op maandag 7 juli 1788 in Emmikhoven, 59 jaar oud.
Hij trouwde, 27 jaar oud, op zondag 25 april 1756 in Almkerk met de 17-jarige
133 Geertrui van Vendelo, geboren op zondag 1 maart 1739 in Almkerk. Geertrui is overleden op dinsdag 5 oktober 1779 in Emmikhoven, 40 jaar oud.
Notitie bij Geertrui: Geertruij van Venlo
Kind uit dit huwelijk:
I. Corstiaan Teunis (Christiaan) Alblas, geboren op zondag 3 december 1758 in Almkerk (zie 66).
134 Cornelis van Andel, geboren in 1740.
Hij trouwde met
135 Maria van Boxel, geboren in 1744.
Kind uit dit huwelijk:
I. Flora van Andel, geboren op zondag 5 februari 1764 in Almkerk (zie 67).
192 Hendrik Goethart, geboren in juli 1705 in Winssen. Hij is gedoopt op zondag 26 juli 1705 in Winssen. Bij de doop van Hendrik waren de volgende getuigen aanwezig: Mara Goedhart en H. Storm.
Notitie bij de geboorte van Hendrik: Kerkelijke gemeente: Winssen : Pagina: 187 volgnr. op pagina 18 : Reg.nr. 718.2 : Doopplaats: Winssen
Hendrik is overleden omstreeks dinsdag 16 september 1766 in Arnhem, ongeveer 61 jaar oud. Hij is begraven op dinsdag 16 september 1766 in Arnhem.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Hij trouwde, 31 of 32 jaar oud, op maandag 29 juli 1737 in Arnhem [bron: Gelders Archief] met de 21-jarige Reiniera van Hien. Hendrik en Reiniera gingen op vrijdag 5 juli 1737 in Hien (Dodewaard) in ondertrouw [bron: Gelders Archief].
Notitie bij het huwelijk van Hendrik en Reiniera: Trouwboek 1724-1739 NH kerk Arnhem, akte 1238.
Goethart Hendrik ondertrouw te Hien, attest van Dodewaard.
Hendrik Goethart j.m. van Winssen en Reiniera van Hien j.d. van Hien beiden gewoond, onlangs te A(rnhem)
Ondertrouw: Kerkelijke gemeente Hien en Dodewaard : Pagina: 59 volgnr. op pagina 1 : Reg.nr. 483
193 Reiniera van Hien, geboren in augustus 1715 in Hien. Zij is gedoopt op zondag 4 augustus 1715 in Hien.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Gerardt Goethart, geboren op maandag 7 juli 1738 in Arnhem. Hij is gedoopt op zondag 20 juli 1738 in Arnhem. Gerardt is overleden op maandag 29 april 1811 in Arnhem, 72 jaar oud. Hij is begraven op vrijdag 3 mei 1811 in Arnhem. Gerardt trouwde, 23 jaar oud, op donderdag 13 mei 1762 in Arnhem met Berendina Van Hulsteijn, 15 jaar oud. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op donderdag 13 mei 1762 in Arnhem [bron: Joop Goedhart].
Notitie bij het huwelijk van Gerardt en Berendina: In de Nederlands Hervormde Kerk
Berendina is geboren op woensdag 31 augustus 1746 in Nijmegen, dochter van Jan Van Hulsteijn en Meggelina Fijten. Zij is gedoopt op zondag 4 september 1746 in Nijmegen. Berendina is overleden op zaterdag 11 februari 1804 in Arnhem, 57 jaar oud. Zij is begraven op zaterdag 18 februari 1804 in Arnhem.
II. Arendt Goedhart, geboren op vrijdag 21 juli 1741 in Arnhem. Hij is gedoopt op vrijdag 21 juli 1741 in Arnhem. Arendt is overleden op woensdag 30 januari 1805 in Arnhem, 63 jaar oud. Arendt trouwde, 29 jaar oud, op zondag 19 mei 1771 in Oosterbeek met Maria Margarieta van Bronkhorst, 19 jaar oud. Maria is geboren op vrijdag 13 augustus 1751 in Arnhem. Maria is overleden op dinsdag 12 februari 1793 in Arnhem, 41 jaar oud.
III. Antonia Goedhart, geboren op donderdag 10 oktober 1743 in Arnhem. Antonia is overleden op dinsdag 6 december 1814 in Arnhem, 71 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 6 december 1814 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Antonia: Aktenr. 460
Antonia trouwde, 17 jaar oud, op dinsdag 9 juni 1761 in Arnhem met Jacob Didericus (ook Jacob Derk) Evers, 26 jaar oud, nadat zij op zaterdag 23 mei 1761 in Arnhem in ondertrouw zijn gegaan. Jacob is geboren op donderdag 5 mei 1735 in Arnhem, zoon van Henricus Wilhelmus Everts en Maria Anna de Ronde. Jacob is overleden in mei 1804 in Arnhem, 68 of 69 jaar oud.
Notitie bij Jacob: Op 22 augustus 1792 verkopen Jacob Derk Evers en Antonia Goedhart ondermeer het huis de "Drie Gekroonde"aan de St. Janspoort in Arnhem voor f 2.000,00 om de schulden (lening en erfpacht) van hun ouders Hendrik Goedhart en Reiniera van Hien te voldoen. Ook dient drie percelen land met opstal over gedragen te worden aan Abraham de Haas. Alle kinderen van Hendrik en Reiniera (Gerrit, Arendt, Antonia en Anthonij) dienen hier zorg voor te dragen.
Bron: GA 1791/92, 442/443
IV. Anthonij Goedhart, geboren op donderdag 22 maart 1753 in Arnhem (zie 96).
194 Herman van Bronkhorst, geboren in Zutphen. Herman is overleden in mei 1788 in Arnhem. Hij is begraven op dinsdag 20 mei 1788 in Arnhem.
Hij trouwde op zondag 30 maart 1749 in Arnhem met
195 Arnolda van Spankeren, geboren in Amsterdam. Arnolda is overleden in oktober 1809 in Arnhem. Zij is begraven op donderdag 26 oktober 1809 in Arnhem.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Hendrina van Bronkhorst, geboren in november 1752 in Arnhem (zie 97).
II. Steven van Bronkhorst, geboren omstreeks 1764. Steven is overleden op vrijdag 6 oktober 1826 in Arnhem, ongeveer 62 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op zaterdag 7 oktober 1826 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Steven: Aktenr. 213 : Reg.nr. 380 : Akteplaats: Arnhem
Beroep:
Commissaris policie
Steven trouwde met Anna Sophia van Riemsdijk. Anna is geboren omstreeks 1764 in Arnhem, dochter van Samuel van Riemsdijk en Helena Hagedoorn. Anna is overleden op zondag 27 augustus 1826 in Arnhem, ongeveer 62 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 28 augustus 1826 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Anna: Aktenr. 173 : Reg.nr. 380 : Akteplaats: Arnhem
216 Johannes Hoendervanger.
Hij trouwde met
217 Anna Alida Bunter.
Kind uit dit huwelijk:
I. Johannis Hermanus Hoendervanger (Hoenderfanger), geboren op donderdag 6 januari 1757 in Euvelen Pruisen Duitsland (zie 108).
218 Jan van Ommeren, geboren in 1729 in Leeuwen.
Hij trouwde, 24 of 25 jaar oud, op vrijdag 12 april 1754 in Leeuwen met de 20 of 21-jarige
219 Petronella Gerritse Soetekouw, geboren in 1733.
Kind uit dit huwelijk:
I. Adriana van Ommeren, geboren op zondag 25 november 1764 in Leeuwen (zie 109).
220 Peter Veenendaal.
Hij trouwde met
221 Johanna van Kouwen.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jan Veenendaal, geboren omstreeks 1770 (zie 110).
222 Jan Stam.
Hij trouwde met
223 Teuntje Krieger.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Teuntje Stam, geboren omstreeks 1770 (zie 111).
II. Willem Stam, geboren op zaterdag 27 juli 1776 in IJzendoorn. Willem is overleden op maandag 22 juni 1840 in IJzendoorn, 63 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op dinsdag 23 juni 1840 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Willem: Aktenr. 2
Beroep:
Arbeider
Willem trouwde met Johanna van Manen. Johanna is geboren op zaterdag 5 oktober 1776 in Echteld, dochter van Aart van Manen en Johanna Kempis. Johanna is overleden op zondag 30 juni 1839 in IJzendoorn, 62 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan op maandag 1 juli 1839 [bron: Gelders Archief].
Notitie bij overlijden van Johanna: Aktenr. 6
234 Jan de Visser, geboren in mei 1708 in Dordrecht. Hij is gedoopt op zondag 13 mei 1708 in Dordrecht.
Hij trouwde, 34 jaar oud, op donderdag 15 november 1742 in Dordrecht met de ongeveer 21-jarige
235 Johanna Ingenool, geboren omstreeks 1721 in Diemen.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Johanna de Visser, geboren in oktober 1743 in De Mijl (zie 117).
II. Dirk de Visser, geboren in januari 1746 in Dordrecht. Hij is gedoopt op zondag 23 januari 1746 in Dordrecht.
III. Sijmen de Visser, geboren in oktober 1748 in Dordrecht. Hij is gedoopt op woensdag 23 oktober 1748 in Dordrecht.
IV. Martinus de Visser, geboren in november 1750 in Dordrecht. Hij is gedoopt op zondag 8 november 1750 in Dordrecht.
248 Harmen Minkman, geboren op vrijdag 14 maart 1721 in Spankeren. Hij is gedoopt op vrijdag 14 maart 1721 in Spankeren. Harmen is overleden op donderdag 22 mei 1788 in Steenderen, 67 jaar oud. Hij is begraven op maandag 26 mei 1788 in Steenderen.
Notitie bij Harmen: Opm.: ook Hermen Meinkman
Religie:
Ned. Ger.
Harmen trouwde (2), 32 jaar oud, op donderdag 28 februari 1754 in Spankeren met Jannetje Eggingh (1734-1785), 20 jaar oud.
Hij trouwde (1), 24 jaar oud, op zondag 25 april 1745 in Spankeren met
249 Willemken Willems. Willemken is overleden vr 1754.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Willem Minkman, geboren in februari 1746 in Spankeren (zie 124).
II. Willemina Minkman, geboren in februari 1748 in Spankeren. Zij is gedoopt op zondag 18 februari 1748 in Spankeren en Ellecom [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Willemina: Kerkelijke gemeente: Spankeren en Ellecom : Pagina: 18 volgnr. op pagina 2 : Reg.nr. 1366 : Doopplaats: Spankeren en Ellecom
Willemina is overleden vr 1756, ten hoogste 8 jaar oud.
Religie:
Ned. Ger.
III. Arent Minkman, geboren in juli 1750 in Spankeren. Hij is gedoopt op zondag 19 juli 1750 in Spankeren en Ellecom [bron: Gelders Archief].
Notitie bij de geboorte van Arent: Kerkelijke gemeente: Spankeren en Ellekom : Pagina: 19 volgnr. op pagina 8 : Reg.nr. 1366 : Doopplaats: Spankeren en Ellecom
Religie:
Ned. Ger.
IV. Jan Stevens Minkman, geboren op zondag 27 augustus 1752 in Spankeren. Hij is gedoopt op zondag 27 augustus 1752 in Spankeren. Jan is overleden vr 1761, ten hoogste 9 jaar oud.
250 Hendrik van Diepen. Hendrik is overleden op donderdag 13 juli 1786 in Worth (Rheden).
Hij begon een relatie met
251 Nn Nn.
Kind uit deze relatie:
I. Jenneke van Diepen (zie 125).

Generatie 9 (oudbetovergrootouders)

258 Gijsbert Petersz van Andel, geboren omstreeks zondag 15 juni 1687 in Giessen. Hij is gedoopt op zondag 15 juni 1687 in Giessen. Gijsbert is overleden na 1750, minstens 63 jaar oud.
Getuige bij:
11-01-1750     doop Teuntje Gijsbertse van Andel (±1750-1819) [zie 258,X]    [vader]
Gijsbert is weduwnaar van Teuntje van Crimpen (1703-vr 1732), met wie hij trouwde (1), ongeveer 41 jaar oud, omstreeks 1728 in Giessen [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel].
Hij trouwde (2), ongeveer 44 jaar oud, op donderdag 17 april 1732 in Rijswijk (Noord-Brabant) met de 27-jarige Clara Itsweer (IJtsweer) (zie 259 hieronder). Het kerkelijk huwelijk tussen Clara en Gijsbert vond plaats op donderdag 17 april 1732 in Rijswijk (Noord-Brabant) [bron: SLHA DTB 8, fol.2].
Notitie bij het huwelijk van Gijsbert en Clara: Religie: NG
Voornaam bruidegom: Gijsbert, tweede naam bruidegom : Peterse. Achternaam bruidegom: van Andel. Woonplaats: Giessen
Voornaam bruid: Clara, Achternaam bruid: Itsweer c.q. IJtsweer. Woonplaats: Rijswijk
Gijsbert is weduwnaar van Teuntje van Crimpen
259 Clara Itsweer (IJtsweer), geboren op donderdag 16 april 1705 in Giessen. Clara is overleden op woensdag 19 maart 1783 in Emmikhoven, 77 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Jan Gijsbertsz van Andel, geboren in november 1732 in Giessen. Hij is gedoopt op vrijdag 21 november 1732 in Giessen [bron: Doop NG Giessen 1644-1799].
Notitie bij Jan: Waarschijnlijk n van een tweeling
Jan trouwde, 22 of 23 jaar oud, op dinsdag 25 november 1755 in Almkerk met Geertruij Oldenburg, ongeveer 22 jaar oud. Geertruij is geboren omstreeks 1733, dochter van Lauwerens Jans Oldenburg en Adriana Cornelisse de Bruijn.
II. Catharina Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks vrijdag 21 november 1732 in Giessen (zie 129).
III. Gijsbert Gijsbertz van Andel, geboren omstreeks zaterdag 21 augustus 1734 in Giessen. Hij is gedoopt op zaterdag 21 augustus 1734 in Giessen. Bij de doop van Gijsbert was de volgende getuige aanwezig: Peternella van der Anker.
IV. Sijken Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks zondag 11 maart 1736 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 11 maart 1736 in Giessen. Bij de doop van Sijken was de volgende getuige aanwezig: Dina Voorkerk.
V. Seijke Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks zondag 9 februari 1738 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 9 februari 1738 in Giessen. Bij de doop van Seijke was de volgende getuige aanwezig: Dina Voorkerk. Seijke trouwde, ongeveer 16 jaar oud, op zondag 21 juli 1754 in Giessen [bron: SLHA DTB 1 Giessen huwelijken 1648-1805] met Hendrik Rits (Reijts), ongeveer 24 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Seijke en Hendrik: In de marge staat: soldaat in de compagnie invalides van de kapitein Jan Stessel, woonachtig in Giessen.
Hendrik is geboren omstreeks 1730 in in het kanton Zurich (Zwitserland).
Beroep:
Soldaat in het Staatse Leger
Diversen:
Hendrik Rits was blijkbaar oorlogsinvalide en diende in de compagnie invalides van kapitein Jan Stessel, gelegerd in het garnizoen Heusden.
Soldaten met een verminking kwamen in deze compagnie en kregen lichte dienst. Ze behoorden tot het Staatse Leger. Dit leger ontstond na het besluit van 25 september 1575 door de Staten Generaal; vandaar de naam: Staatse Leger.
Het bestond voornamelijk uit buitenlandse huurlingen, veelal afkomstig uit Engeland, Schotland, Duitsland en Zwitserland. Het waren beroepssoldaten en vochten voor degen die het meest betaalde. Ze werden ingekwartierd bij de burgerij in het garnizoensstadje of in de directe omgeving. De burgers kregen daar een vergoeding voor, het serviesgeld. Men kon tekenen voor 2, 4, 6, of 8 jaar diensttijd. Na de diensttijd bleven de soldaten veelal wonen in of bij het garnizoensstadje en werden vaak vertaler of kleine ondernemer. Door hun soldatenleven, in de verschillende landen, spraken ze doorgaans meerdere talen, wat zeer nuttig was voor de notabele.
Getuige bij:
geboorteaangifte Adrianus Hendriksz Rits (±1759-vr 1760)    [vader]
VI. Cornelis Gijsbertsz van Andel, geboren omstreeks zondag 17 april 1740 in Giessen. Hij is gedoopt op zondag 17 april 1740 in Giessen.
VII. Geert Gijsbertsz van Andel, geboren omstreeks zondag 18 maart 1742 in Giessen. Hij is gedoopt op zondag 18 maart 1742 in Giessen. Bij de doop van Geert was de volgende getuige aanwezig: Peterke Peterse de Heer (geb. ±1721) [nicht vaderszijde].
VIII. Peterke Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks zondag 14 juli 1743 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 14 juli 1743 in Giessen. Bij de doop van Peterke was de volgende getuige aanwezig: Adriana Maria Koeck [zie 516,II] [aangetrouwde tante vaderszijde].
IX. Teunis Gijsbertsz van Andel, geboren omstreeks vrijdag 16 april 1745 in Giessen. Hij is gedoopt op vrijdag 16 april 1745 in Giessen. Bij de doop van Teunis was de volgende getuige aanwezig: Adriana Maria Koeck [zie 516,II] [aangetrouwde tante vaderszijde].
X. Teuntje Gijsbertse van Andel, geboren omstreeks zondag 11 januari 1750 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 11 januari 1750 in Giessen. Bij de doop van Teuntje was de volgende getuige aanwezig: Gijsbert Petersz van Andel (±1687-na 1750) [zie 258] [vader]. Teuntje is overleden op donderdag 24 juni 1819 in Almkerk en Uitwijk, ongeveer 69 jaar oud. Van het overlijden is aangifte gedaan [bron: Brabants Historisch Informatie Centrum].
Notitie bij overlijden van Teuntje: Registratienr. 137
Documentatienr. 18
264 Gijsbert Alblas, geboren in 1698 in Woudrichem. Gijsbert trouwde (2), 34 of 35 jaar oud, op zondag 10 mei 1733 in Woudrichem met Jannegie Kuijnders Nieuwenkuijk (1701-vr 1768), 31 jaar oud. Gijsbert trouwde (3), 69 of 70 jaar oud, in 1768 met Maria Ottevanger (1730-1800), 37 of 38 jaar oud.
Hij trouwde (1), 23 of 24 jaar oud, op woensdag 25 februari 1722 in Woudrichem met de 25-jarige
265 Cornelia Groeneveld, geboren op dinsdag 15 mei 1696 in Oudendijk (Woudrichem). Cornelia is overleden in 1731 in Woudrichem, 34 of 35 jaar oud.
Kind uit dit huwelijk:
I. Theunis Alblas, geboren op zondag 26 september 1728 in Oudendijk (Woudrichem) (zie 132).
266 Korstiaan Servase van Vendelo.
Hij trouwde op zaterdag 29 mei 1734 in Almkerk en Emmikhoven met de 20 of 21-jarige
267 Geertruij Lievaart, geboren in 1713.
Kind uit dit huwelijk:
I. Geertrui van Vendelo, geboren op zondag 1 maart 1739 in Almkerk (zie 133).
384 Gerrit Theunissen Goethart, geboren op donderdag 8 mei 1670 in Winssen. Hij is gedoopt op donderdag 8 mei 1670 in Winssen.
Religie:
Rooms Katholiek
Hij trouwde, 25 jaar oud, op dinsdag 17 januari 1696 in Winssen met de 17-jarige
385 Gerritje Fijten, geboren op donderdag 24 februari 1678 in Ewijk. Zij is gedoopt op donderdag 24 februari 1678 in Ewijk.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Geurt (Gerrit, Gerhardus of Gradus) Goethart, geboren omstreeks 1697.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Geurt trouwde, ongeveer 43 jaar oud, op zondag 8 mei 1740 in Bergharen met Cornelia van Beem, 20 jaar oud, nadat zij op vrijdag 15 april 1740 in Bergharen in ondertrouw zijn gegaan. Cornelia is geboren op zaterdag 12 augustus 1719 in Bergharen, dochter van Ludolf Peters Costen van Beem en Haeske de Haas. Zij is gedoopt op zaterdag 12 augustus 1719 in Bergharen. Cornelia is overleden op woensdag 6 april 1796 in Bergharen, 76 jaar oud.
Religie:
Rooms Katholiek
II. Theunis Goedhart, geboren op donderdag 2 oktober 1698 in Winssen. Hij is gedoopt op donderdag 2 oktober 1698 in Winssen.
III. Fijt Goedhart, geboren in juni 1702 in Winssen. Hij is gedoopt op maandag 5 juni 1702 in Winssen. Bij de doop van Fijt waren de volgende getuigen aanwezig: Hendrik Vijten en Marie Vijten.
Notitie bij de geboorte van Fijt: Kerkelijke gemeente: Winssen : Pagina: 187 volgnr. op pagina 7 : Reg.nr. 718.2 : Doopplaats: Winssen
Fijt is overleden op vrijdag 29 maart 1776 in Beuningen, 73 jaar oud.
Notitie bij Fijt: Opm.: ook Fijt Goethart
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Fijt trouwde, 35 jaar oud, op zaterdag 1 maart 1738 in Bergharen met Johanna van Beem, 20 jaar oud, nadat zij op zondag 9 februari 1738 in Bergharen in ondertrouw zijn gegaan. Johanna is geboren op donderdag 16 september 1717 in Bergharen, dochter van Ludolf Peters Costen van Beem en Haeske de Haas. Zij is gedoopt op donderdag 16 september 1717 in Bergharen. Johanna is overleden op zondag 26 april 1795 in Beuningen, 77 jaar oud. Zij is begraven op vrijdag 1 mei 1795 in Beuningen.
IV. Hendrik Goethart, geboren in juli 1705 in Winssen (zie 192).
V. Gertruda Goedhart, geboren op zaterdag 24 december 1707 in Winssen. Zij is gedoopt op zaterdag 24 december 1707 in Winssen.
VI. Margaretha Goethert, geboren op zondag 16 maart 1710 in Winssen. Margaretha is overleden op donderdag 11 februari 1790 in Winssen, 79 jaar oud. Margaretha trouwde, 22 jaar oud, op dinsdag 24 februari 1733 in Ewijk met Wilhelm Janssen, 32 of 33 jaar oud. Wilhelm is geboren in 1700 in Beuningen.
VII. Mattheus Goedhart, geboren op zondag 29 mei 1712 in Winssen. Hij is gedoopt op zondag 29 mei 1712 in Winssen.
VIII. Joannes Goedhart, geboren op dinsdag 5 maart 1715 in Winssen. Hij is gedoopt op dinsdag 5 maart 1715 in Winssen.
IX. Hermannus Goedhart, geboren in december 1717 in Winssen. Hij is gedoopt op zondag 12 december 1717 in Winssen [bron: Doopboek Winssen 1620-1771].
Notitie bij de geboorte van Hermannus: Aktenr. 975
Notitie bij Hermannus: Kerkregister van Beuningen en Ewijk.
Met pasen 1744 met attest binnegekomen van (onleesbaar) Hermannis Goedhard.
Hermannus heeft in 1744 belijdenis gedaan.
Hermannus trouwde, 30 jaar oud, in maart 1748 in Dodewaard met Johanna de Hoog, 32 jaar oud, nadat zij op vrijdag 15 maart 1748 in Dodewaard in ondertrouw zijn gegaan. Johanna is geboren in november 1715 in Wely (gem. Dodewaard), dochter van Pauwel (Paulus) de Hoog en Niesken Jansen. Zij is gedoopt op zondag 24 november 1715 in Hien (Dodewaard). Johanna trouwde later op vrijdag 16 juni 1769 in Dodewaard met Aldert van Alpen.
Notitie bij Johanna: Bij de doop van Gerhardus Goedhart op 19 oktober 1749, zoon van haar mans broer Gerhardus, heet ze Johanna Pauw. (Ze wordt dan vermeld als echtgenote van Hermanus Goedhart)
X. Marie Goedhart, geboren op zaterdag 6 juli 1720 in Winssen. Zij is gedoopt op zaterdag 6 juli 1720 in Winssen.
386 Arent van Hien.
Hij trouwde met
387 Teuntje Hendriksen Smidt.
Kind uit dit huwelijk:
I. Reiniera van Hien, geboren in augustus 1715 in Hien (zie 193).
468 Jan de Visser, geboren omstreeks 1680 in Dordrecht.
Hij trouwde, ongeveer 25 jaar oud, omstreeks 1705 met de ongeveer 21-jarige
469 Jannetje Kroonenburg, geboren omstreeks 1684 in Dordrecht.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jan de Visser, geboren in mei 1708 in Dordrecht (zie 234).
470 Dirk Ingenool.
Hij trouwde met
471 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Johanna Ingenool, geboren omstreeks 1721 in Diemen (zie 235).

Generatie 10 (stamouders)

516 Peter Gijsbertsz (Gijsbertsen) van Eijl, geboren omstreeks zondag 2 november 1659 in Heesbeen. Hij is gedoopt op zondag 2 november 1659 in Doeveren [bron: Dopen Doeveren 1639-1678 Pdf]. Peter is overleden vr woensdag 20 september 1724 in Giessen, ten hoogste 64 jaar oud.
Notitie bij Peter: Opm.: later Peter van Andel
Peter trouwde (2), ongeveer 36 jaar oud, in 1695 in Giessen [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel] met Geertruid Janse Beijl (geb. ±1658), ongeveer 37 jaar oud.
Hij trouwde (1), ongeveer 9 jaar oud, in 1668 in Rijswijk [bron: SLHA DTB X, fol. 2] met de ongeveer 17-jarige Sijke Huijberts Breugelmans (zie 517 hieronder). Het kerkelijk huwelijk tussen Sijke en Peter vond plaats in 1668 in Rijswijk.
Notitie bij het huwelijk van Peter en Sijke: Huwelijk kerk: NG
Huwelijk Peter en Sijke
Voornaam bruidegom: Peter - Achternaam bruidegom: van Andel
Voornaam bruid : Zijken - tweede naam bruid Huiberts - Aachternaam bruid: Breugelmans
517 Sijke Huijberts Breugelmans, geboren omstreeks zondag 16 april 1651 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 16 april 1651 in Giessen. Sijke is overleden vr 1695, ten hoogste 44 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Gijsbert Petersz van Andel, geboren omstreeks zondag 15 juni 1687 in Giessen (zie 258).
II. Cornelis Petersz van Andel, geboren omstreeks zondag 4 september 1689 in Giessen. Hij is gedoopt op zondag 4 september 1689 in Giessen. Cornelis trouwde, ongeveer 26 jaar oud, op zondag 10 mei 1716 in Giessen met Adriana Maria Koeck.
Getuige bij:
14-07-1743     doop Peterke Gijsbertse van Andel (geb. ±1743) [zie 258,VIII]    [aangetrouwde tante vaderszijde]
16-04-1745     doop Teunis Gijsbertsz van Andel (geb. ±1745) [zie 258,IX]    [aangetrouwde tante vaderszijde]
III. Maeijken Peterse van Andel, geboren omstreeks woensdag 30 september 1693 in Veen. Zij is gedoopt op woensdag 30 september 1693 in Veen.
Notitie bij de geboorte van Maeijken: Gedoopt op 30 september 1693 te Veen, vrouw. Vader Peter Gijsbertsen van Andel, woonplaats Rijswijk, moeder Sijken Huijberts Breugelmans.
IV. Jenneke Peterse van Andel, geboren omstreeks zondag 30 januari 1695 in Giessen. Zij is gedoopt op zondag 30 januari 1695 in Giessen.
528 Pieter Bastiaans Alblas, geboren omstreeks 1649 in Langerak. Pieter is overleden op maandag 27 februari 1719 in Langerak, ongeveer 70 jaar oud. Hij is begraven op donderdag 2 maart 1719 in Langerak.
Beroep:
Marktschipper op Schoonhoven
Pieter is weduwnaar van Grietje Bastiaans Nn (±1655-vr 1695).
Hij trouwde (2), ongeveer 46 jaar oud, op donderdag 29 september 1695 in Langerak met de 44 of 45-jarige Annigje Laurensdr van der Vloet (zie 529 hieronder).
Notitie bij het huwelijk van Pieter en Annigje: Opm.: Pieter Bastiaan weduwnaar van Grietje Bastiaans
529 Annigje Laurensdr van der Vloet, geboren in 1650.
Kind uit dit huwelijk:
I. Gijsbert Alblas, geboren in 1698 in Woudrichem (zie 264).
530 Theunis Cornelisz Groeneveld, geboren in 1670 in Almkerk en Emmikhoven.
Hij trouwde, 24 of 25 jaar oud, op zaterdag 10 december 1695 in Woudrichem met de 19 of 20-jarige
531 Anneken Hendrix Romeijn, geboren in 1675 in Sleeuwijk ( De Werken en Sleeuwijk).
Kind uit dit huwelijk:
I. Cornelia Groeneveld, geboren op dinsdag 15 mei 1696 in Oudendijk (Woudrichem) (zie 265).
534 Jacob Wouters Lievaart, geboren in 1675 in Almkerk en Emmikhoven. Jacob is overleden op woensdag 31 mei 1724 in Andel, 48 of 49 jaar oud.
Hij trouwde, 28 of 29 jaar oud, op zondag 30 maart 1704 in Andel met de 32-jarige
535 Geertken Lambertze van Ameijden, geboren op zondag 28 februari 1672 in Andel.
Kind uit dit huwelijk:
I. Geertruij Lievaart, geboren in 1713 (zie 267).
768 Teunis Tijssen (Matthijs) Goethart, geboren omstreeks 1630 in Gorinchem.
Notitie bij Teunis: Teunis Tijsse is Nederduits Gerformeerd lidmaat te Winssen sedert 01-06-1661.
Bij zijn ondertrouw op 01-02-1660 wordt hij genoemd als weduwnaar van Oudekercke. Het is niet geheel duidelijk welke Oudekercke wordt bedoeld. Gelet op het gegeven dat zijn broer Cornelis Tijsse als jonge man van Gorkum staat vermeld bij zijn huwelijk, zou het kunnen betekenen dat Oudekercke wel eens het Oudeker bij Giessen (Giessenburg) zou kunnen zijn. Deze plaats ligt slechts 10 km van Gorkum verwijderd.
Beroep:
Halve bouwman
Teunis is weduwnaar van Faecke Nn (ovl. 1659).
Hij trouwde (2), ongeveer 30 jaar oud, in februari 1660 in Winssen met de ongeveer 30-jarige Gertruijd van Ketten (zie 769 hieronder). Teunis en Gertruijd gingen op zondag 1 februari 1660 in Winssen in ondertrouw.
Notitie bij het huwelijk van Teunis en Gertruijd: DTB Winssen, inv.nr. 718.2, pagina 149
769 Gertruijd van Ketten, geboren omstreeks 1630 in Meurs (Duitsland).
Notitie bij Gertruijd: Geertruijd op 10-04-1658 lidmaat van de Gereformeerde kerk te Winssen
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Lijsbeth Theunissen Goethart, geboren omstreeks november 1660 in Winssen. Zij is gedoopt op zaterdag 6 november 1660 in Winssen.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Getuige bij:
15-01-1694     doop Antonius (Theunis) Goethert (geb. 1694)    [tante vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
II. Cornelis Theunissen Goethart, geboren op woensdag 10 oktober 1663 in Winssen. Hij is gedoopt op woensdag 10 oktober 1663 in Winssen. Cornelis is overleden vr 1744 in Winssen, ten hoogste 81 jaar oud.
Religie:
Nederduits Gereformeerd (Belijdenis gedaan op 18 februari 1688)
Getuige bij:
15-01-1694     doop Gerthrue Goethart (geb. 1694)    [oom vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
15-01-1694     doop Antonius (Theunis) Goethert (geb. 1694)    [oom vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
Cornelis trouwde, ongeveer 33 jaar oud, omstreeks 1696 met Maria (Marietie) van Ingen, ongeveer 26 jaar oud. Maria is geboren omstreeks 1670. Maria is overleden op dinsdag 18 februari 1744 in Winssen, ongeveer 74 jaar oud.
III. Marrijtje Theunissen Goethart, geboren op zondag 16 augustus 1665 in Winssen. Zij is gedoopt op zondag 16 augustus 1665 in Winssen.
Notitie bij de geboorte van Marrijtje: DTB Winssen RBS inv.nr. 718.2 - blz. 178
Marrijtje is overleden op donderdag 18 december 1749 in Beuningen - Ewijk, 84 jaar oud.
Notitie bij Marrijtje: Bij de doop Maria Teuniss (Marijtje, ook genaamd Marijke)
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Getuige bij:
03-04-1701     doop Antonius (Theunis) Goedhart (geb. 1701)    [tante vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
Marrijtje trouwde, 30 jaar oud, op dinsdag 17 januari 1696 in Winssen met Arien (Ariaen, Adrianus) Fijten (ook Vijten), ongeveer 36 jaar oud. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op dinsdag 17 januari 1696 in Winssen.
Notitie bij het huwelijk van Marrijtje en Arien: Trouwboek Winssen 1620-1771 aktnr. 415
Op deze datum vond ook het huwelijk plaats van Gerrit Theunissen Goethart en Gerritie Vijten, vermoedelijk de zuster van Ariaen.
Zie 770,I voor persoonsgegevens van Arien.
IV. Willem Theunissen Goethart, geboren op zondag 10 april 1667 in Winssen. Hij is gedoopt op zondag 10 april 1667 in Winssen. Willem is overleden vr 1756, ten hoogste 89 jaar oud.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Getuige bij:
03-04-1701     doop Antonius (Theunis) Goedhart (geb. 1701)    [oom vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
Willem trouwde, 25 jaar oud, op donderdag 15 januari 1693 in Winssen [bron: Joop Goedhart] met Margaretha (Grietien) Geurts van Wijck (Wijk), 22 of 23 jaar oud, nadat zij op maandag 15 december 1692 in Winssen in ondertrouw zijn gegaan.
Notitie bij het huwelijk van Willem en Margaretha: Aktenr. 403 (Ned. Geref.)
Margaretha is geboren in 1670 in Ewijk, dochter van Geurt van Wijck en Tineke Janssen. Margaretha is overleden op donderdag 23 december 1756 in Winssen, 85 of 86 jaar oud. Zij is begraven op dinsdag 28 december 1756 in Winssen.
V. Gerrit Theunissen Goethart, geboren op donderdag 8 mei 1670 in Winssen (zie 384).
VI. Catharijn Theunissen (Catharina) Goethart, geboren op woensdag 14 maart 1674 in Winssen. Catharijn is overleden vr 1721, ten hoogste 47 jaar oud.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Getuige bij:
15-01-1694     doop Gerthrue Goethart (geb. 1694)    [tante vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
02-06-1696     doop Gertruda (Geetruij) Goedhart (geb. 1696)    [tante vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
12-12-1697     doop Hendrik Goethert (1697-1781)    [tante vaderszijde]
Catharijn trouwde, 25 of 26 jaar oud, in 1700 in Winssen met Petrus Jaspers, 29 of 30 jaar oud. Petrus is geboren in 1670. Petrus trouwde later op zaterdag 23 augustus 1721 in Winssen met Cornelia Jansen.
VII. Mattheus Theunissen Goethart, geboren omstreeks januari 1678 in Winssen. Hij is gedoopt op zondag 23 januari 1678 in Winssen.
Religie:
Nederduits Gereformeerd
Getuige bij:
02-06-1696     doop Gertruda (Geetruij) Goedhart (geb. 1696)    [oom vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
VIII. Hendrikus (Hendrik) Theunissen Goethart, geboren op maandag 1 januari 1680 in Winssen. Hendrikus begon een relatie met Nn Nn.
770 Feijt (Vijt) Jansen Deriks, geboren op donderdag 14 april 1633 in Winssen.
Hij trouwde, 29 jaar oud, op donderdag 8 juni 1662 in Beuningen - Ewijk met
771 Grietgen Hendricksen, geboren in Beuningen - Ewijk.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Arien (Ariaen, Adrianus) Fijten (ook Vijten), geboren omstreeks 1660 in Ewijk. Arien is overleden in 1720 in Ewijk, ongeveer 60 jaar oud. Arien trouwde, ongeveer 36 jaar oud, op dinsdag 17 januari 1696 in Winssen met Marrijtje Theunissen Goethart, 30 jaar oud. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op dinsdag 17 januari 1696 in Winssen.
Notitie bij het huwelijk van Arien en Marrijtje: Trouwboek Winssen 1620-1771 aktnr. 415
Op deze datum vond ook het huwelijk plaats van Gerrit Theunissen Goethart en Gerritie Vijten, vermoedelijk de zuster van Ariaen.
Zie 768,III voor persoonsgegevens van Marrijtje.
II. Gerritje Fijten, geboren op donderdag 24 februari 1678 in Ewijk (zie 385).

Generatie 11 (stamgrootouders)

1032 Gijsbert Teunisz (Teunissen) van Eijl, geboren omstreeks 1627 in Doeveren. Gijsbert is overleden op donderdag 16 mei 1697 in Vlijmen, ongeveer 70 jaar oud.
Notitie bij Gijsbert: Opm.: ook van Andel
Notitie bij publiceren van Gijsbert: Later veranderd de naam van Eijl in van Andel.
De ouders van Gijsbert zijn niet met zekerheid vast te stellen.
Het is vrijwel zeker dat de familie woonachtig was in de directe omgeving van Heesbeen en Doeveren.
Bij de dopen van de kinderen laat hij vermelden: Gijsbert Teunissen van Eijl.
Beroep:
vanaf 1664     Ouderling van de Nederduits Gereformeerde Gemeente te Doeveren
Gijsbert trouwde (2), ongeveer 48 jaar oud, op zondag 24 maart 1675 in Drunen met Agneesken Ariens.
Hij trouwde (1), ongeveer 32 jaar oud, op zondag 3 augustus 1659 in Aalburg [bron: VAN DOEVEREN TOT ARNHEM van Hans van Andel] met de ongeveer 24-jarige Jenneke Adriaense Philiberts (Tillibaerts) (zie 1033 hieronder). Het kerkelijk huwelijk tussen Jenneke en Gijsbert vond plaats op zondag 3 augustus 1659 in Aalburg [bron: SLHA DTB 10 fol. 30].
Notitie bij het huwelijk van Gijsbert en Jenneke: Bij het huwelijk van Gijsbert en Jenneke:
Huwelijk op zondag 3 augustus 1659 Aalburg
Huwelijk kerk: NG
1033 Jenneke Adriaense Philiberts (Tillibaerts), geboren omstreeks 1635 in Heesbeen. Jenneke is overleden vr 1675, ten hoogste 40 jaar oud.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Peter Gijsbertsz (Gijsbertsen) van Eijl, geboren omstreeks zondag 2 november 1659 in Heesbeen (zie 516).
II. Antoni (Tonij) Gijbertsz van Eijl, geboren omstreeks zondag 3 april 1661 in Heesbeen. Hij is gedoopt op zondag 3 april 1661 in Doeveren [bron: Dopen Doeveren 1639-1678 Pdf].
Notitie bij de geboorte van Antoni: Gedoopt het kind van Gijsbert van Eijl en Jenneke Philiberts, meeter: Maijken Teunis van Eijl en ’t is genaamd Tonij.
Antoni trouwde, ongeveer 28 jaar oud, op zondag 1 mei 1689 in Giessen met Cornelia Rijers van Dijck, ongeveer 45 jaar oud. Het kerkelijk huwelijk vond plaats op zondag 1 mei 1689 in Giessen [bron: Huwelijk NG 1648-1795 SLHA DTB 1].
Notitie bij het huwelijk van Antoni en Cornelia: Huwelijk(kerk) op zondag 1 mei 1689 te Giesen, man afkomstig van Heesbeen, Antoni Gijsbertse van der Andel met Cornelia Reijers van Dijck.
Jan Spranger met Cornelia Rijers van Dijck
Cornelia is geboren omstreeks vrijdag 2 oktober 1643 in Opheusden. Zij is gedoopt op vrijdag 2 oktober 1643 in Opheusden. Cornelia is weduwe van Jan Spranger (ovl. vr 1689).
III. Adriaantje Gijsbertse van Eijl, geboren omstreeks zondag 30 maart 1664 in Heesbeen. Zij is gedoopt op zondag 30 maart 1664 in Doeveren [bron: Dopen Doeveren 1639-1678 Pdf]. Adriaantje is overleden na 1708, minstens 44 jaar oud.
Notitie bij Adriaantje: Over beide mannen van Adriaantje is verder niets bekend
Adriaantje:
(1) trouwde, ongeveer 38 jaar oud, op zondag 6 augustus 1702 in Uitwijk met Eijmert Teunisse van Dijck.
Notitie bij het huwelijk van Adriaantje en Eijmert: Huwelijk op 6 augustus 1702 in Uitwijk, man afkomstig uit Waardhuizen.
Impost betaald op 22 juli 1702, 2 x f 3,00
Eijmert is overleden vr zondag 2 januari 1707 in Uitwijk.
(2) trouwde, ongeveer 42 jaar oud, op zondag 2 januari 1707 in Uitwijk met Jan Borger Hof.
Notitie bij het huwelijk van Adriaantje en Jan: Adriaantje weduwe van Eijmert Teunisse van Dijck
IV. Hendrijn Gijsbertse van Eijl, geboren omstreeks zondag 25 maart 1668 in Heesbeen. Zij is gedoopt op zondag 25 maart 1668 in Doeveren [bron: Dopen Doeveren 1639-1678 Pdf].
V. Ariaentie Gijsbertse van Eijl, geboren omstreeks zondag 14 februari 1672 in Heesbeen. Zij is gedoopt op zondag 14 februari 1672 in Doeveren [bron: Dopen Doeveren 1639-1678 Pdf].
1034 Huibert Breugelmans.
Notitie bij Huibert: Huibert en Pleuntje zijn afkomstig uit Besoijen, thans een wijk in Waalwijk
Hij trouwde met
1035 Pleuntje Cornelis Kenniphaes.
Kind uit dit huwelijk:
I. Sijke Huijberts Breugelmans, geboren omstreeks zondag 16 april 1651 in Giessen (zie 517).
1056 Bastiaan Adriaansz Alblas, geboren omstreeks 1625 in Langerak. Bastiaan is overleden op maandag 12 januari 1665 in Langerak, ongeveer 40 jaar oud. Hij is begraven op donderdag 15 januari 1665 in Langerak.
Beroep:
Aannemer vn dijk- en baggerwerken
Hij trouwde, ongeveer 22 jaar oud, in 1647 in Langerak met de ongeveer 22-jarige
1057 Marrigje Cornelisdr Rietveld, geboren omstreeks 1625. Marrigje is overleden op dinsdag 17 december 1652 in Langerak, ongeveer 27 jaar oud. Zij is begraven op zaterdag 21 december 1652 in Langerak.
Kind uit dit huwelijk:
I. Pieter Bastiaans Alblas, geboren omstreeks 1649 in Langerak (zie 528).
1060 Cornelis Anthonisz Groeneveld.
Hij trouwde met
1061 Cornelia Abrahamsdr Brieving, geboren in 1645.
Kind uit dit huwelijk:
I. Theunis Cornelisz Groeneveld, geboren in 1670 in Almkerk en Emmikhoven (zie 530).
1062 Hendrick Pieterse Romeijn.
Hij trouwde met
1063 Huijbertje Cornelis Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Anneken Hendrix Romeijn, geboren in 1675 in Sleeuwijk ( De Werken en Sleeuwijk) (zie 531).
1068 Wouter Jacobs Lievaart, geboren in 1650.
Beroep:
Herbergier te Almkerk in 1677, Heemraad in 1685
Hij trouwde met
1069 Beliken Pieters Dekker.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jacob Wouters Lievaart, geboren in 1675 in Almkerk en Emmikhoven (zie 534).
1070 Lambert Bastiaans van Ameijden, geboren in 1645.
Hij trouwde met
1071 Eva Jansen Bijl, geboren in 1648. Eva is overleden op donderdag 6 september 1703 in Andel, 54 of 55 jaar oud.
Kind uit dit huwelijk:
I. Geertken Lambertze van Ameijden, geboren op zondag 28 februari 1672 in Andel (zie 535).
1536 Matthijs Theunissen Goethart, geboren omstreeks 1600.
Notitie bij Matthijs: Van Matthijs is verder (nog) niets bekend. Matthijs Theunissen Goethart was op 27 april 1650 doopgetuige bij een kind van zijn zoon Cornelis Tijssen Goethart en Jenneke Bertntse.
Hij trouwde met
1537 Nn Nn.
Kinderen uit dit huwelijk:
I. Cornelis Tijssen Goethart, geboren in Gorinchem. Cornelis:
(1) trouwde op woensdag 24 februari 1649 in Winssen met Jenneke Berntse, ongeveer 30 jaar oud.
Notitie bij het huwelijk van Cornelis en Jenneke: Trouwakte Winssen (Ger) 24-02-1649
Jenneke is geboren omstreeks 1619, dochter van Albert Berntse. Zij is gedoopt op dinsdag 22 februari 1639 in Winssen. Bij de doop van Jenneke waren de volgende getuigen aanwezig: Metge Geurde, Derriske Tecklenborch en Geurt Vervoort.
Notitie bij de geboorte van Jenneke: RBS 718.2 - blz. 165/3
Jenneke is overleden vr 1654 in Winssen, ten hoogste 35 jaar oud.
(2) trouwde op donderdag 11 juni 1654 in Winssen met Derriske Bernts. Derriske is geboren in Weurt.
Getuige bij:
27-01-1654     doop Claeske Goethart (geb. ±1654)
II. Peter Tijssen Goethart.
Notitie bij Peter: Peter was op 24-04-1660 doopgetuige bij een kind van zijn broer Cornelis Tijssen Goethart en Derriske Bernts
III. Teunis Tijssen (Matthijs) Goethart, geboren omstreeks 1630 in Gorinchem (zie 768).
1538 Willem van Ketten, geboren omstreeks 1600. Willem is overleden na 1654, minstens 54 jaar oud.
Getuige bij:
27-01-1654     doop Claeske Goethart (geb. ±1654)
Hij begon een relatie met
1539 Nn Nn.
Kinderen uit deze relatie:
I. Hendrik van Ketten.
II. Gertruijd van Ketten, geboren omstreeks 1630 in Meurs (Duitsland) (zie 769).
III. Agnes van Ketten, geboren in mei 1636 in Winssen. Zij is gedoopt op zondag 1 juni 1636 in Winssen.
Religie:
Gereformeerd
Getuige bij:
02-06-1696     doop Gertruda (Geetruij) Goedhart (geb. 1696)    [oudtante vaderszijde]   [bron: Doopboek Winssen 1620-1771]
Agnes trouwde, 38 jaar oud, op vrijdag 7 september 1674 in Winssen met Johannes Urmond, ongeveer 24 jaar oud. Johannes is geboren omstreeks 1650.

Generatie 12 (stamovergrootouders)

2064 Antonius van Andel, geboren in 1610.
Kind van Antonius uit onbekende relatie:
I. Gijsbert Teunisz (Teunissen) van Eijl, geboren omstreeks 1627 in Doeveren (zie 1032).
2066 Adriaen Philiberts, geboren in april 1606 in Oisterwijk. Hij is gedoopt op donderdag 15 juni 1606 in Oisterwijk.
Notitie bij de geboorte van Adriaen: Opm. Adriaen is een buitenechtelijk kind van Philibert en Jenneke.
Adriaen is overleden op donderdag 16 april 1665 in Tilburg, 58 of 59 jaar oud.
Beroep:
Molenaar op de "Akkermolen" in Alphen (NB) en de "Korvel"in Tilburg
Hij trouwde met
2067 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jenneke Adriaense Philiberts (Tillibaerts), geboren omstreeks 1635 in Heesbeen (zie 1033).
2068 Cornelis Peters Breugelmans, geboren in Heel (Limburg).
Beroepen:
tot 1637     Schoolmeester te Besoijen
vanaf 1637     Schoolmeester te Babylonienbroek / Den Hill
Hij trouwde met
2069 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Huibert Breugelmans (zie 1034).
2112 Adriaan Bastiaansz (Arien) Alblas, geboren omstreeks 1582 in Langerak. Arien is overleden in december 1662 in Langerak, ongeveer 80 jaar oud. Hij is begraven op dinsdag 2 januari 1663 in Langerak.
Beroep:
Aannemer van dijk- en baggerwerken, schepen, achtman van Langerak 1626,
Hij trouwde met
2113 Marrigje Theunisdr de Heer, geboren omstreeks 1590. Marrigje is overleden omstreeks 1663 in Langerak, ongeveer 73 jaar oud.
Kind uit dit huwelijk:
I. Bastiaan Adriaansz Alblas, geboren omstreeks 1625 in Langerak (zie 1056).
2120 Antonie Barentsz Groeneveld, geboren in 1605 in Almkerk en Emmikhoven. Antonie is overleden in 1652, 46 of 47 jaar oud.
Hij trouwde met
2121 Jenneke Waels, geboren in 1610.
Kind uit dit huwelijk:
I. Cornelis Anthonisz Groeneveld (zie 1060).
2122 Abraham Brieving.
Hij trouwde met
2123 Maijke Cornelisdr Poppel, geboren in 1611.
Kind uit dit huwelijk:
I. Cornelia Abrahamsdr Brieving, geboren in 1645 (zie 1061).
2136 Jacob Marcusse Lievaart, geboren in 1620.
Beroep:
Hoge waarsman van de Zeven Bannen
Hij trouwde met
2137 Eltgen Jansdr van Dijk.
Kind uit dit huwelijk:
I. Wouter Jacobs Lievaart, geboren in 1650 (zie 1068).
2142 Jan Cornelisse Bijl.
Hij trouwde met
2143 Adriaantje Servaasse Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Eva Jansen Bijl, geboren in 1648 (zie 1071).
3072 Antonius Goethart, geboren omstreeks 1570.
Hij trouwde met
3073 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Matthijs Theunissen Goethart, geboren omstreeks 1600 (zie 1536).

Generatie 13 (stambetovergrootouders)

4132 [waarschijnlijk] Philibert Adriaens, geboren omstreeks 1575 in Venloon (Loon op Zand).
Beroep:
Molenaar op de standaardmolen de "Kerckhoven"
Hij is de biologische vader van het kind van
4133 Jenneke Peter Willemse. Jenneke trouwde (2) met Jan Gijsberts Jan Goyaerts.
Kind van Philibert en Jenneke:
I. [vader:waarschijnlijk] Adriaen Philiberts, geboren in april 1606 in Oisterwijk (zie 2066).
4224 Sebastiaan Cornelisz Alblas, geboren omstreeks 1540 in Langerak. Sebastiaan is overleden in 1602 in Langerak, ongeveer 62 jaar oud.
Beroep:
Schepen 1596-1597, waarsman Langerak 1598,
Hij trouwde met
4225 Maritgen (Maria) Nn, geboren omstreeks 1545 in Langerak. Maritgen is overleden na 1617 in Langerak, minstens 72 jaar oud.
Kind uit dit huwelijk:
I. Adriaan Bastiaansz (Arien) Alblas, geboren omstreeks 1582 in Langerak (zie 2112).
4240 Barend Groeneveld, geboren in 1570.
Hij trouwde met
4241 Maijke Gerrits van den Vrijhoeve, geboren in 1585.
Kind uit dit huwelijk:
I. Antonie Barentsz Groeneveld, geboren in 1605 in Almkerk en Emmikhoven (zie 2120).
4244 Commer Brieving, geboren in 1552.
Hij trouwde met
4245 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Abraham Brieving (zie 2122).
4272 Marcus Lievaart, geboren in 1588.
Hij trouwde met
4273 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Jacob Marcusse Lievaart, geboren in 1620 (zie 2136).

Generatie 14 (stamoudouders)

8266 Peter Willemsz van Riel.
Kind van Peter uit onbekende relatie:
I. Jenneke Peter Willemse (zie 4133).
8448 Cornelis Bastiaanszn Alblas, geboren omstreeks 1525 in Langerak.
Hij trouwde met
8449 Nn Nn.
Kind uit dit huwelijk:
I. Sebastiaan Cornelisz Alblas, geboren omstreeks 1540 in Langerak (zie 4224).

Index (867 personen)

Aalbers, Hendrik (*±1781) [Schoonvader van dochter van 62 en 63]  62,I
Aalbers, Hendrik Jan (*12-07-1816, †26-04-1847) [Schoonzoon van 62 en 63]  62,I
Aalberts, Jantjen [Schoonmoeder van zoon van 114 en 115]  114,III
Adriaens, Philibert (*±1575) [Nummer 4132]  4132
Alblas, Adriaan Bastiaansz (Arien) (*±1582, †?-12-1662) [Nummer 2112]  2112
Alblas, Ariaantje (*26-05-1800) [Dochter van 66 en 67]  66,V
Alblas, Bastiaan Adriaansz (*±1625, †12-01-1665) [Nummer 1056]  1056
Alblas, Cornelis Bastiaanszn (*±1525) [Nummer 8448]  8448
Alblas, Corstiaan Teunis (Christiaan) (*03-12-1758, †18-09-1828) [Nummer 66]  66
Alblas, Geertruij (*06-03-1792, †<1798) [Dochter van 66 en 67]  66,I
Alblas, Geertruij (*11-11-1798, †01-12-1831) [Dochter van 66 en 67]  66,IV
Alblas, Gijsbert (*1698) [Nummer 264]  264
Alblas, Maria Corstiaans (*30-01-1796, †07-09-1859) [Nummer 33]  33
Alblas, Pieter Bastiaans (*±1649, †27-02-1719) [Nummer 528]  528
Alblas, Sebastiaan Cornelisz (*±1540, †1602) [Nummer 4224]  4224
Alblas, Teunis (*11-08-1793, †02-08-1858) [Zoon van 66 en 67]  66,II
Alblas, Theunis (*26-09-1728, †07-07-1788) [Nummer 132]  132
Allblas, Pietronella (*24-10-1808, †18-08-1872) [Dochter van 66 en 67]  66,VI
Alot, Simon (*1799, †10-05-1830) [Schoonzoon van 46 en 47]  46,I; 46,II
Alpen, Aldert van  384,IX
Alplas, Geertruij [Getuige bij doop van dochter van 66 en 67]  66,IV
Alplas, Pieternella [Getuige bij doop van zoon van 66 en 67]  66,II; 66,V
Altena, Berendina (*01-02-1824, †03-01-1907) [Schoondochter van 60 en 61]  60,III
Altena, Hermanus (*13-05-1785, †28-05-1864) [Schoonvader van zoon van 60 en 61]  60,III
Ameijden, Geertken Lambertze van (*28-02-1672) [Nummer 535]  535
Ameijden, Lambert Bastiaans van (*1645) [Nummer 1070]  1070
Andel, van (levenloos *22-10-1872) [Dochter van 8 en 9]  8,III
Andel, van (levenloos *12-01-1903) [Dochter van 4 en 5]  4,I
Andel, Aaltje van (*18-05-1863, †10-10-1893) [Dochter van 16 en 17]  16,IX
Andel, Adriana Christina van (*±1849, †25-05-1886) [Dochter van 16 en 17]  16,II
Andel, Alida van (*31-12-1868, †08-01-1883) [Dochter van 8 en 9]  8,I
Andel, Alida Cornelia van (*17-12-1887) [Dochter van 8 en 9]  8,IX
Andel, Antoinetta Geertruida van (*22-06-1908, †01-08-1908) [Dochter van 4 en 5]  4,V
Andel, Antonius van (*1610) [Nummer 2064]  2064
Andel, Catharina Gijsbertse van (*±21-11-1732, †±14-02-1795) [Nummer 129]  129
Andel, Christiaan van (†21-12-1846) [Zoon van 32 en 33]  32,I
Andel, Christiaan van (*25-10-1858, †<1936) [Zoon van 16 en 17]  16,VII
Andel, Christiaan Jacob van (*21-07-1884) [Zoon van 8 en 9]  8,VIII
Andel, Cornelia Huiberdina van (*±1852, †30-11-1880) [Dochter van 16 en 17]  16,IV; 16,VI
Andel, Cornelia Huiberdina van (*28-04-1882, †24-08-1883) [Dochter van 8 en 9]  8,VII
Andel, Cornelis van (*1740) [Nummer 134]  134
Andel, Cornelis Gijsbertsz van (*±17-04-1740) [Zoon van 258 en 259]  258,VI
Andel, Cornelis Petersz van (*±04-09-1689) [Zoon van 516 en 517]  516,II
Andel, Elisabeth van (*20-04-1873, †18-07-1944) [Dochter van 16 en 17]  16,XII
Andel, Elly van (*30-06-1948, †15-08-2013) [Nummer 1]  1
Andel, Flora van (*05-02-1764, †27-04-1827) [Nummer 67]  67
Andel, Flora van (*08-06-1822, †09-07-1878) [Dochter van 32 en 33]  32,IV
Andel, Geert Gijsbertsz van (*±18-03-1742) [Zoon van 258 en 259]  258,VII
Andel, Geertruida Antoinetta van (*12-01-1903, †20-01-1903) [Dochter van 4 en 5]  4,II
Andel, Geertruida Antoinetta (Truus) van (*02-01-1904, †23-03-1982) [Zoon van 4 en 5]  4,III
Andel, Geertruij van (*11-05-1763) [Dochter van 128 en 129]  128,III
Andel, Gerrit van (*27-03-1761) [Zoon van 128 en 129]  128,II
Andel, Gijsberdina van (*20-03-1866) [Dochter van 16 en 17]  16,XI
Andel, Gijsbert van (*±19-12-1756, †05-01-1833) [Nummer 64]  32; 64; 64,I; 64,III; 64,V
Andel, Gijsbert van (*05-10-1787) [Zoon van 64 en 65]  64; 64,I
Andel, Gijsbert van (*03-07-1817, †24-02-1902) [Nummer 16]  16
Andel, Gijsbert van (*22-07-1861, †12-12-1861) [Zoon van 16 en 17]  16,VIII
Andel, Gijsbert van (*27-12-1873, †26-09-1947) [Zoon van 8 en 9]  8,IV
Andel, Gijsbert Gijsbertz van (*±21-08-1734) [Zoon van 258 en 259]  258,III
Andel, Gijsbert Petersz van (*±15-06-1687, †>1750) [Nummer 258]  258; 258,X
Andel, Herbert van (*07-11-1965, †25-08-1971) [Zoon van 1]  1,I
Andel, Jacob Christiaan van (*30-11-1890) [Zoon van 8 en 9]  8,X
Andel, Jan van (*11-04-1871, †07-06-1871) [Zoon van 8 en 9]  8,II
Andel, Jan van (*29-01-1877, †27-01-1945) [Nummer 4]  4
Andel, Jan Gijsbertsz van (*?-11-1732) [Zoon van 258 en 259]  258,I
Andel, Jan Willem Nicolaas (Jan) van (*01-07-1912, †02-01-2004) [Nummer 2]  2
Andel, Jenneke Peterse van (*±30-01-1695) [Dochter van 516 en 517]  516,IV
Andel, Johanna van (*23-07-1819, †03-12-1897) [Dochter van 32 en 33]  32,III
Andel, Johanna van (*22-05-1857, †16-09-1885) [Dochter van 16 en 17]  16,IV; 16,VI
Andel, Johannes van (*12-12-1789) [Zoon van 64 en 65]  64; 64,III
Andel, Johannes (Johannis) van (*06-08-1831, †21-09-1890) [Zoon van 32 en 33]  32,VII
Andel, Maeijken Peterse van (*±30-09-1693) [Dochter van 516 en 517]  516,III
Andel, Maria van (*±1851, †05-01-1894) [Dochter van 16 en 17]  16,III
Andel, Marinus van (*27-04-1825, †07-11-1865) [Zoon van 32 en 33]  32,V
Andel, Neeltje van (*09-01-1789, †±17-01-1789) [Dochter van 64 en 65]  64,II
Andel, Neeltje van (*29-01-1794, †24-04-1794) [Dochter van 64 en 65]  64; 64,V
Andel, Nicolaas van (*20-02-1847, †08-02-1930) [Nummer 8]  8; 16,III
Andel, Nicolaas Gijsbertsz (Klaas) van (*08-10-1791, †29-01-1833) [Nummer 32]  32; 64
Andel, Nicolaas Willem (Niek) van (*03-03-1905, †31-05-1981) [Zoon van 4 en 5]  4,IV
Andel, Peterke van (*17-09-1770, †19-08-1850) [Dochter van 128 en 129]  128,IV
Andel, Peterke Gijsbertse van (*±14-07-1743) [Dochter van 258 en 259]  258,VIII; 516,II
Andel, Petronella van (*09-03-1855) [Dochter van 16 en 17]  16,V
Andel, Pieter Johannes (Hans) van [Zoon van 2 en 3]  2,I
Andel, Pieternella van (*14-04-1879, †14-03-1916) [Dochter van 8 en 9]  8,VI
Andel, Pieternella (ook Pieteronella) van (*13-11-1827, †12-02-1876) [Dochter van 32 en 33]  32,VI
Andel, Ren van [Zoon van 2 en 3]  2,IV
Andel, Robert (Rob) van (*30-11-1944, †27-03-2008) [Zoon van 2 en 3]  2,II
Andel, Seijke Gijsbertse van (*±09-02-1738) [Dochter van 258 en 259]  258,V
Andel, Sijken Gijsbertse van (*±11-03-1736) [Dochter van 258 en 259]  258,IV
Andel, Teunis Gijsbertsz van (*±16-04-1745) [Zoon van 258 en 259]  258,IX; 516,II
Andel, Teuntje Gijsbertse van (*±11-01-1750, †24-06-1819) [Dochter van 258 en 259]  258; 258,X
Andel, Wilhelmina Gijsberdina van (*25-04-1864, †26-01-1890) [Dochter van 16 en 17]  16,X
Andel, Willem Nicolaas van (*16-04-1911, †22-08-1911) [Zoon van 4 en 5]  4,VI
Anker, Peternella van der [Getuige bij doop van zoon van 258 en 259]  258,III
Arends, Theodorus Hendricus [Schoonvader van zoon van 2 en 3]  2,I
Arends, Willemina Clasina (Wil) [Schoondochter van 2 en 3]  2,I
Ariens, Agneesken [Partner van 1032]  1032
Bakker, Hendrik (*01-04-1811) [Schoonvader van dochter van 24 en 25]  24,II
Bakker, Weijert Jan (*04-10-1844, †02-10-1882) [Schoonzoon van 24 en 25]  24,II
Barmentloo, Gerrit Jan (*04-02-1819, †14-08-1852)  60,III
Beem, Cornelia van (*12-08-1719, †06-04-1796) [Schoondochter van 384 en 385]  384,I
Beem, Johanna van (*16-09-1717, †26-04-1795) [Schoondochter van 384 en 385]  384,III
Beem, Ludolf Peters Costen van (*1681) [Schoonvader van zoon van 384 en 385]  384,I; 384,III
Beijl, Geertruid Janse (*±24-03-1658) [Partner van 516]  516
Belder, Cornelis (*1762, †25-08-1832) [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,IV
Belder, Hendrika (*1792, †09-04-1879) [Schoondochter van 124 en 125]  124,IV
Bello, Wendelina (*?-05-1737) [Nummer 121]  121
Berends, Roelof (*29-09-1815, †09-12-1896) [Schoonvader van zoon van 24 en 25]  24,I
Berendsen, Catharina Wilhelmina (*02-09-1844, †12-04-1897) [Schoondochter van 24 en 25]  24,I
Berg, Teuntje van den (*1768) [Getuige bij geboorteaangifte van 24]  24
Berghege, Coenraad Stephanus (*±1815) [Getuige bij geboorteaangifte van 14]  14; 28,II; 28,III; 28,III
Berghuis, Berendina (*04-04-1866, †06-12-1906) [Schoonmoeder van zoon van 14 en 15]  14,IV
Bernts, Derriske [Schoondochter van 1536 en 1537]  1536,I
Berntse, Albert [Schoonvader van zoon van 1536 en 1537]  1536,I
Berntse, Jenneke (*±1619, †<1654) [Schoondochter van 1536 en 1537]  1536,I
Bijkerke (Beijkerken), Adriana (*28-11-1779, †24-05-1858) [Nummer 59]  59
Bijl, Eva Jansen (*1648, †06-09-1703) [Nummer 1071]  1071
Bijl, Jan Cornelisse [Nummer 2142]  2142
Blokdijk, Antje (*±1828, †07-04-1838) [Dochter van 22 en 23]  22,V
Blokdijk, Cornelis (*25-11-1810) [Zoon van 44 en 45]  44,V
Blokdijk, Cornelis (*?-01-1842, †14-03-1842) [Zoon van 22 en 23]  22,XII
Blokdijk, Dirk [Nummer 44]  44
Blokdijk, Dirk (*28-07-1819, †11-08-1819) [Zoon van 22 en 23]  22,I
Blokdijk, Dirk (*1820, †07-05-1891) [Zoon van 22 en 23]  22,II
Blokdijk, Geertruida (*±1839, †25-10-1904) [Nummer 11]  11
Blokdijk, Hedde (*11-04-1830, †27-12-1902) [Zoon van 22 en 23]  22,VI
Blokdijk, Jacob (*11-07-1804) [Zoon van 44 en 45]  44,III
Blokdijk, Jacob (*1833, †03-09-1858) [Zoon van 22 en 23]  22,VII
Blokdijk, Jan (*07-02-1802) [Zoon van 44 en 45]  44,II
Blokdijk, Jan (*1825, †16-01-1840) [Zoon van 22 en 23]  22,IV
Blokdijk, Jan (*±1839, †19-12-1860) [Zoon van 22 en 23]  22,XI
Blokdijk, Maartje (*27-09-1807) [Dochter van 44 en 45]  44,IV
Blokdijk, Maartje (*?-01-1835, †05-11-1835) [Dochter van 22 en 23]  22,VIII
Blokdijk, Maartje (*1837, †15-09-1858) [Dochter van 22 en 23]  22,IX
Blokdijk, Nicolaas (*1822, †05-03-1858) [Zoon van 22 en 23]  22,III
Blokdijk, Pieter (*14-04-1800, †16-04-1848) [Nummer 22]  22
Blom, Anna Christina [Schoonmoeder van zoon van 96 en 97]  96,V
Blomhof, Johannes [Schoonvader van zoon van 96 en 97]  96,V
Blomhof, Maria Gijsberdina (*27-08-1797, †18-05-1875) [Schoondochter van 96 en 97]  96,V
Boer, Maria de [Schoonmoeder van dochter van 66 en 67]  66,VI
Bohij, Anna [Schoonmoeder van zoon van 58 en 59]  58,V
Bosch, Derk [Schoonvader van zoon van 48 en 49]  48,III
Bosch, Gerritje (*16-01-1814, †13-02-1858) [Schoondochter van 48 en 49]  48,III
Bosveld, Geertrui (*06-02-1779, †19-09-1830) [Schoondochter van 124 en 125]  124,I
Bosveld, Jan Harmen [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,I
Bouwman, Antonetta (*04-01-1790) [Nummer 39]  39
Bouwman, Teunis [Nummer 78]  78
Boxel, Maria van (*1744) [Nummer 135]  135
Boxel, Willemke van [Getuige bij doop van 33]  33
Breugelmans, Cornelis Peters [Nummer 2068]  2068
Breugelmans, Huibert [Nummer 1034]  1034
Breugelmans, Sijke Huijberts (*±16-04-1651, †<1695) [Nummer 517]  517
Brieving, Abraham [Nummer 2122]  2122
Brieving, Commer (*1552) [Nummer 4244]  4244
Brieving, Cornelia Abrahamsdr (*1645) [Nummer 1061]  1061
Brinkhoff, Barta [Nummer 101]  101
Brinkhuis, Geertruida (Truus) (*11-12-1917, †25-12-1991) [Schoonmoeder van 1]  1
Bronkhorst, Hendrina van (*?-11-1752, †03-01-1833) [Nummer 97]  97
Bronkhorst, Herman van (†?-05-1788) [Nummer 194]  194
Bronkhorst, Maria Margarieta van (*13-08-1751, †12-02-1793) [Schoondochter van 192 en 193]  192,II
Bronkhorst, Steven van (*±1764, †06-10-1826) [Zoon van 194 en 195]  194,II
Bruens, Willem (*06-09-1841) [Getuige bij geboorteaangifte van 7]  7
Bruggink, Hendrikjen (*25-05-1816, †17-01-1900) [Schoondochter van 48 en 49]  48,III
Bruggink, Nicolaas [Schoonvader van zoon van 48 en 49]  48,III
Bruijn, Adriana Cornelisse de (*±1696, †05-03-1727) [Schoonmoeder van zoon van 258 en 259]  258,I
Buijink, Wilhelmus Johannes Franciscus (*±1860) [Getuige bij geboorteaangifte van 6]  6
Buijten, Hendrik Marinus van (*±1822) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,VI; 16,VIII
Bulsink (Bulsing), Wesselina (*±1784, †22-04-1822) [Schoonmoeder van dochter van 62 en 63]  62,I
Bunter, Anna Alida [Nummer 217]  217
Burg, Aletta van der [Schoonmoeder van dochter van 122 en 123]  122,I
Burg, Hendrik Michiel van der (*±1875) [Getuige bij overlijdensaangifte van dochter van 24 en 25]  24,IV
Burgers, Elisabeth [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,I
Burgers, Michael Henricus Jacobus (*1808) [Partner van 51]  51
Bus(se), Niesje Pieters van der [Nummer 81]  81
Busselaar, Sophia (Fijtje) [Nummer 105]  105
Candel, Neeltje (*1883) [Schoonmoeder van zoon van 6 en 7]  6,I
Cappetti, Peter (*±1783) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 24 en 25]  24,I
Coeleman, Gerardus (*±1802) [Getuige bij geboorteaangifte van 12]  12
Cornelisse, Hendrika Hermina (*30-12-1910, †1994) [Schoondochter van 6 en 7]  6,III
Cornelisse, Nicolaas Jan (*20-02-1879, †08-12-1951) [Schoonvader van zoon van 6 en 7]  6,III
Coster, Aagje [Schoonmoeder van zoon van 40 en 41]  40,V
Coster, Helena Clasina (*±1816) [Schoondochter van 40 en 41]  40,V
Craats, Antonij van der (*1772) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 48 en 49]  48,V
Crimpen, Teuntje van (*11-07-1703, †<17-04-1732) [Partner van 258]  258
Dam, Johanna Wilhelmina van [Schoonmoeder van zoon van 16 en 17]  16,VII
Danens, Hendrik Godefridus (*±1823) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,X
Dekker, Beertjen (*12-01-1828, †31-08-1866) [Schoonmoeder van dochter van 28 en 29]  28,VIII
Dekker, Beliken Pieters [Nummer 1069]  1069
Dekker, Pieternella (*04-12-1807, †22-04-1841)  32,IV
Delsen, Janna van [Schoonmoeder van dochter van 62 en 63]  62,I
Derksen, Jacobus (*1768) [Getuige bij burgerlijk huwelijk van 56 en 57]  56
Dethmar, Frederica Johanna Maria (*±1777, †09-06-1845) [Schoondochter van 96 en 97]  96,I
Diepen, Hendrik van (†13-07-1786) [Nummer 250]  250
Diepen, Jenneke van (†11-01-1795) [Nummer 125]  125
Dijck, Cornelia Rijers van (*±02-10-1643) [Schoondochter van 1032 en 1033]  1032,II
Dijck, Eijmert Teunisse van (†<02-01-1707) [Schoonzoon van 1032 en 1033]  1032,III
Dijk, Eltgen Jansdr van [Nummer 2137]  2137
Dijk, Machiel van (*25-09-1817, †26-11-1842)  48,III
Diks, Hendrikus Johannes (*±1856) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 14 en 15]  14,I
Diks, Johannes Arnoldus (*±1857) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 14 en 15]  14,I
Ditewig, Gijsbert (*04-12-1822) [Schoonzoon van 54 en 55]  54,IV
Ditewig, Johan Peter [Schoonvader van dochter van 54 en 55]  54,IV
Doorn, Johannes Cornelis van [Schoonvader van dochter van 20 en 21]  20,II
Doorn, Johannes Cornelis van (*±1839) [Schoonzoon van 20 en 21]  20,II
Dort, Johannes van (*01-04-1825, †27-09-1875) [Schoonzoon van 62 en 63]  62,III
Dort, Roelof van (*±1797) [Schoonvader van dochter van 62 en 63]  62,III
Dulk, Everdina [Schoonmoeder van dochter van 62 en 63]  62,III
Eersel, Albert [Nummer 70]  70
Eggingh, Jannetje (*07-02-1734, †04-02-1785) [Partner van 248]  248
Eggink, Jan (*±1844) [Getuige bij geboorteaangifte van 4]  4; 8,VI; 8,VIII; 8,IX; 16,XII
Eijl, Adriaantje Gijsbertse van (*±30-03-1664, †>1708) [Dochter van 1032 en 1033]  1032,III
Eijl, Antoni (Tonij) Gijbertsz van (*±03-04-1661) [Zoon van 1032 en 1033]  1032,II
Eijl, Ariaentie Gijsbertse van (*±14-02-1672) [Dochter van 1032 en 1033]  1032,V
Eijl, Gijsbert Teunisz (Teunissen) van (*±1627, †16-05-1697) [Nummer 1032]  1032
Eijl, Hendrijn Gijsbertse van (*±25-03-1668) [Dochter van 1032 en 1033]  1032,IV
Eijl, Peter Gijsbertsz (Gijsbertsen) van (*±02-11-1659, †<20-09-1724) [Nummer 516]  516
Emmerik, Hendrika van [Schoonmoeder van dochter van 54 en 55]  54,VII
Eppes, Berend [Schoonvader van dochter van 40 en 41]  40,IV
Eppes, Joseph (*01-05-1812) [Schoonzoon van 40 en 41]  40,IV
Erp, Roetert van (*1771) [Getuige bij burgerlijk huwelijk van 56 en 57]  56
Evers, Everdina (Dina) (*13-05-1783, †22-09-1828) [Schoondochter van 124 en 125]  124,I
Evers, Evert [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,I
Evers, Jacob Didericus (ook Jacob Derk) (*05-05-1735, †?-05-1804) [Schoonzoon van 192 en 193]  192,III
Everts, Henricus Wilhelmus (*04-05-1710) [Schoonvader van dochter van 192 en 193]  192,III
Fijten, Gerritje (*24-02-1678) [Nummer 385]  385
Fijten, Meggelina (*±1719, †±17-05-1790) [Schoonmoeder van zoon van 192 en 193]  192,I
Fijten (ook Vijten), Arien (Ariaen, Adrianus) (*±1660, †1720) [Zoon van 770 en 771]  768,III; 770,I
Flipse, Jacobus Carolus (*±1833) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 28 en 29]  28,VI
Flipsen, Pieter (*±1827) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 8 en 9]  8,VI
Fok, Jannetje [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,XII
Freek, Cornelis (*±1829) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 8 en 9]  8,I
Gaasbeek, Aaltje [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,V
Gamelkoorn, Aaltje [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,I
Geerhof, Arie (*±1878) [Getuige bij geboorteaangifte van partner van zoon van 6 en 7]  6,III
Geisselbrecht, Johann Friedrich (*1787) [Schoonzoon van 98 en 99]  98,II
Gerrits, Cornelia [Schoonmoeder van zoon van 48 en 49]  48,III
Gerritsen, Albertje (*±1828, †23-08-1900)  56,I
Gerritsen, Anna (*28-05-1844) [Schoonmoeder van zoon van 12 en 13]  12,I
Gerritsen, Cornelis Jacobus (*01-10-1854) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,V
Gerritsen, Elsje (*±1807, †15-02-1867) [Schoondochter van 48 en 49]  48,I
Gerritsen, Evert [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,III
Gerritsen, Geertjen [Schoonmoeder van zoon van 48 en 49]  48,I
Gerritsen, Hendrica (*03-08-1783, †25-10-1858) [Schoondochter van 124 en 125]  124,III
Gerritsen, Willem [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,V
Geurde, Metge [Getuige bij doop van partner van zoon van 1536 en 1537]  1536,I
Ginkel, Jacobus van (*1780) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 48 en 49]  48,IV
Goedhart, Alida Cornelia (*23-06-1881, †04-08-1948) [Dochter van 12 en 13]  12,III
Goedhart, Anthonij (*22-03-1753, †21-12-1805) [Nummer 96]  96
Goedhart, Anthonij Herman Reinier Everhard (*01-12-1807, †18-07-1878) [Zoon van 48 en 49]  48,II
Goedhart, Antonia (*10-10-1743, †06-12-1814) [Dochter van 192 en 193]  192,III
Goedhart, Antonius (Theunis) (*03-04-1701)  768,III; 768,IV
Goedhart, Arend (*±11-08-1771, †14-06-1830) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 48 en 49]  48,VI
Goedhart, Arend Willem (*06-10-1818, †11-03-1878) [Nummer 24]  24; 49; 48,V
Goedhart, Arend Willem (*22-01-1844, †30-05-1919) [Zoon van 24 en 25]  24,I; 48,I
Goedhart, Arend Willem (*06-04-1887) [Zoon van 12 en 13]  12,VI
Goedhart, Arendt (*21-07-1741, †30-01-1805) [Zoon van 192 en 193]  192,II
Goedhart, Berendina Johanna (Dien) (*20-09-1912, †28-03-1994) [Nummer 3]  3
Goedhart, Catharina Wilhelmina (*01-06-1895) [Dochter van 12 en 13]  2,IV; 12,VIII
Goedhart, Cornelia Alida (*30-06-1852, †10-06-1911) [Dochter van 24 en 25]  24,IV; 48,I
Goedhart, Diederik Hendrik (*22-07-1814, †24-11-1847) [Zoon van 48 en 49]  24; 48,I; 48,V
Goedhart, Diederik Hendrik (*26-07-1877, †06-05-1927) [Zoon van 12 en 13]  12,I
Goedhart, Elisabeth Aleida (*08-02-1879, †18-02-1944)  24,II
Goedhart, Fijt (*?-06-1702, †29-03-1776) [Zoon van 384 en 385]  384,III
Goedhart, George (*24-03-1919, †18-07-1968) [Zoon van 6 en 7]  6,IV
Goedhart, Gerrit Jan Diederik Christiaan (*10-12-1805, †04-02-1873) [Zoon van 48 en 49]  12; 24,I; 24,IV; 48; 49; 48,I; 48,V
Goedhart, Gertruda (*24-12-1707) [Dochter van 384 en 385]  384,V
Goedhart, Gertruda (Geetruij) (*02-06-1696)  768,VI; 768,VII; 1538,III
Goedhart, Hendrik (*02-07-1778, †14-05-1851) [Zoon van 96 en 97]  96,I
Goedhart, Hendrina (*±07-04-1782) [Dochter van 96 en 97]  96,III
Goedhart, Herman (*25-04-1831, †21-03-1911) [Getuige bij overlijdensaangifte van 48]  48; 48,I
Goedhart, Hermannus (*?-12-1717) [Zoon van 384 en 385]  384,IX
Goedhart, Hermen (*?-01-1780, †14-06-1856) [Nummer 48]  48; 48,I
Goedhart, Jacobus Johannes (*13-06-1879, †14-05-1947) [Zoon van 12 en 13]  12,II
Goedhart, Janna Antonia Maria (*25-08-1884, †27-11-1937) [Dochter van 12 en 13]  12,V
Goedhart, Joannes (*05-03-1715) [Zoon van 384 en 385]  384,VIII
Goedhart, Johannes Jacobus (*28-12-1809, †08-06-1862) [Zoon van 48 en 49]  48,III
Goedhart, Johannes Jacobus (*19-08-1889, †11-03-1941) [Zoon van 12 en 13]  12,VII
Goedhart, Lucia Maria (*08-05-1846, †09-03-1907) [Dochter van 24 en 25]  24,II
Goedhart, Mara [Getuige bij doop van 192]  192
Goedhart, Maria Johanna Jacoba (*12-03-1812) [Dochter van 48 en 49]  48,IV
Goedhart, Marie (*06-07-1720) [Dochter van 384 en 385]  384,X
Goedhart, Mattheus (*29-05-1712) [Zoon van 384 en 385]  384,VII
Goedhart, Pieter Johannes (*27-11-1849, †19-12-1927) [Nummer 12]  12; 48,I
Goedhart, Pieter Johannes (Piet) (*08-02-1883, †15-04-1940) [Nummer 6]  6
Goedhart, Pieter Johannes (Piet) (*09-07-1911, †17-03-1992) [Zoon van 6 en 7]  6,I
Goedhart, Reiniera Everharda (*?-05-1784) [Dochter van 96 en 97]  96,IV
Goedhart, Steven Johannes (*30-05-1793, †05-08-1829) [Zoon van 96 en 97]  96,V
Goedhart, Theunis (*02-10-1698) [Zoon van 384 en 385]  384,II
Goedhart, Wouter Derk (Wout) (*19-05-1916, †2000) [Zoon van 6 en 7]  6,III
Goethart, Antonius (*±1570) [Nummer 3072]  3072
Goethart, Catharijn Theunissen (Catharina) (*14-03-1674, †<1721) [Dochter van 768 en 769]  768,VI
Goethart, Claeske (*±?-01-1654)  1536,I; 1538
Goethart, Cornelis Theunissen (*10-10-1663, †<1744) [Zoon van 768 en 769]  768,II
Goethart, Cornelis Tijssen [Zoon van 1536 en 1537]  1536,I
Goethart, Gerardt (*07-07-1738, †29-04-1811) [Zoon van 192 en 193]  192,I
Goethart, Gerrit Theunissen (*08-05-1670) [Nummer 384]  384
Goethart, Gerthrue (*15-01-1694)  768,II; 768,VI
Goethart, Geurt (Gerrit, Gerhardus of Gradus) (*±1697) [Zoon van 384 en 385]  384,I
Goethart, Hendrik (*?-07-1705, †±16-09-1766) [Nummer 192]  192
Goethart, Hendrikus (Hendrik) Theunissen (*01-01-1680) [Zoon van 768 en 769]  768,VIII
Goethart, Hendrina Fredrica Johanna (*02-09-1816, †08-03-1818) [Dochter van 48 en 49]  48,VI
Goethart, Lijsbeth Theunissen (*±?-11-1660) [Dochter van 768 en 769]  768,I
Goethart, Marrijtje Theunissen (*16-08-1665, †18-12-1749) [Dochter van 768 en 769]  768,III; 770,I
Goethart, Mattheus Theunissen (*±?-01-1678) [Zoon van 768 en 769]  768,VII
Goethart, Matthijs Theunissen (*±1600) [Nummer 1536]  1536
Goethart, Peter Tijssen [Zoon van 1536 en 1537]  1536,II
Goethart, Teunis Tijssen (Matthijs) (*±1630) [Nummer 768]  768
Goethart, Willem Theunissen (*10-04-1667, †<1756) [Zoon van 768 en 769]  768,IV
Goethert, Antonius (Theunis) (*15-01-1694)  768,I; 768,II
Goethert, Hendrik (*?-12-1697, †11-01-1781)  768,VI
Goethert, Margaretha (*16-03-1710, †11-02-1790) [Dochter van 384 en 385]  384,VI
Goossen, Jan Francies (†<1861)  32,V
Goudriaan, Hendrik (*±1822) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 16 en 17]  16,VII
Gouw, Aaltje (*?-12-1785) [Dochter van 104 en 105]  104,III
Gouw, Aleida Geertruida (*27-04-1830, †13-02-1835) [Dochter van 52 en 53]  52,VII
Gouw, Catharina (*25-11-1818, †28-08-1819) [Dochter van 52 en 53]  52,I
Gouw, Catharina (*21-05-1822) [Dochter van 52 en 53]  52,III
Gouw, Geertruy (*?-11-1788) [Dochter van 104 en 105]  104,V
Gouw, Hermannus (*?-10-1781) [Zoon van 104 en 105]  104,I
Gouw, Hermannus (*?-10-1783) [Zoon van 104 en 105]  104,II
Gouw, Jacob [Nummer 104]  104
Gouw, Jacobus (*24-07-1825, †24-01-1908) [Nummer 26]  26
Gouw, Jan (*?-09-1792, †11-08-1864) [Nummer 52]  52
Gouw, Jan (*29-05-1857, †08-04-1861) [Zoon van 26 en 27]  26,III
Gouw, Janna Antonia (*11-08-1864, †22-02-1935) [Dochter van 26 en 27]  26,IV
Gouw, Johannes Jacobus (*12-11-1853, †13-12-1879) [Zoon van 26 en 27]  26,II
Gouw, Johannes Petrus (*18-12-1826, †02-10-1883) [Zoon van 52 en 53]  52,V
Gouw, Lubertus (*20-09-1828, †21-09-1828) [Zoon van 52 en 53]  52,VI
Gouw, Maria Anthonia (*14-01-1851, †05-12-1927) [Nummer 13]  13
Gouw, Maria Sophia (*21-06-1820, †25-12-1900) [Dochter van 52 en 53]  52,II
Gouw, Peter (*?-08-1787) [Zoon van 104 en 105]  104,IV
Goyaerts, Jan Gijsberts Jan [Partner van 4133]  4133
Graaf, Willem de (*±1832) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 8 en 9]  8,II
Groenbos, Johan Hendrik Jacob (*23-08-1846, †31-10-1936) [Schoonzoon van 28 en 29]  28,II
Groenbos, Johan Peter (*04-03-1824, †23-12-1902) [Schoonvader van dochter van 28 en 29]  28,II
Groeneveld, Antonie Barentsz (*1605, †1652) [Nummer 2120]  2120
Groeneveld, Barend (*1570) [Nummer 4240]  4240
Groeneveld, Cornelia (*15-05-1696, †1731) [Nummer 265]  265
Groeneveld, Cornelis Anthonisz [Nummer 1060]  1060
Groeneveld, Neeltje Theunisse [Nummer 131]  131
Groeneveld, Theunis Cornelisz (*1670) [Nummer 530]  530
Groot, Dirkje (*±1888, †31-05-1941) [Schoondochter van 14 en 15]  14,III
Groot, Jan [Schoonvader van zoon van 14 en 15]  14,III
Grooteman, Gerrit (*±1831) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 8 en 9]  8,II
Grundlehner, Johannes Frederik (*±1823) [Getuige bij geboorteaangifte van 14]  14; 28,II; 28,III; 28,VI
Haalen, Adrianus van (*20-01-1815) [Zoon van 58 en 59]  58,IV
Haalen, Jan van (*20-07-1813, †08-03-1891) [Zoon van 58 en 59]  58,III
Haalen, Leendert van (*27-02-1820) [Zoon van 58 en 59]  58,VII
Haalen, Petronella van (*13-02-1818) [Dochter van 58 en 59]  58,VI
Haalen, Pieter van (*23-05-1801) [Zoon van 58 en 59]  58,I
Haalen, Wilhelmina Helena van (*19-08-1821, †13-10-1893) [Nummer 29]  29
Haalen, Willem van (*18-03-1816) [Zoon van 58 en 59]  58,V
Haalen, Wouter van (*1803, †24-02-1832) [Zoon van 58 en 59]  58,II
Haalen (Halen), Wouter van (*07-12-1777, †21-12-1866) [Nummer 58]  58
Haan, Trijntjen Jansen de (*±1760) [Nummer 115]  115
Haar, Hendrik Willem ter (*28-09-1817) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 24 en 25]  24,II
Haas, Haeske de [Schoonmoeder van zoon van 384 en 385]  384,I; 384,III
Hagedoorn, Helena [Schoonmoeder van zoon van 194 en 195]  194,II
Hagelen, Hendricus Cornelis Theodorus (*14-07-1837, †09-02-1920) [Getuige bij geboorteaangifte van 6]  6
Halen, Dirk van (*1773) [Zoon van 116 en 117]  116,I
Halen, Wouter van (*?-09-1742) [Nummer 116]  116
Hane, Johannnes Baptist D’ (*±1825) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,X
Hartog, Johanna den (*±1823, †03-02-1856) [Schoonmoeder van zoon van 28 en 29]  28,V
Heelsum, Elisabeth Gerrits van (*08-01-1821, †29-04-1867) [Schoonmoeder van zoon van 24 en 25]  24,I
Heer, Marrigje Theunisdr de (*±1590, †±1663) [Nummer 2113]  2113
Heer, Peterke Peterse de (*±21-09-1721) [Getuige bij doop van zoon van 258 en 259]  258,VII
Heeris, Jan [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,XII
Heeris, Tames (*±1873, †25-11-1930) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,XII
Helden, Jacob van (*25-12-1790) [Nummer 38]  38
Helden, Pieter van [Nummer 76]  76
Helden, Pieternella van (*±1820, †28-12-1897) [Nummer 19]  19
Hendricksen, Grietgen [Nummer 771]  771
Hendriksen, Lijsebart [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,III
Hennij, David [Schoonvader van dochter van 124 en 125]  124,II
Hennij, David (*±1758, †04-09-1827) [Schoonzoon van 124 en 125]  124,II
Henskes, Adriana (*±1817, †12-08-1820) [Dochter van 42 en 43]  42,V
Henskes, Ariaantje (*±1821, †17-04-1830) [Dochter van 42 en 43]  42,VI
Henskes, Evert (*?-10-1809) [Zoon van 42 en 43]  42,III
Henskes, Jan (†18-05-1796) [Nummer 84]  84
Henskes, Jan (*?-05-1804) [Zoon van 42 en 43]  42,I
Henskes, Jan Harmen (*?-08-1774, †03-04-1854) [Nummer 42]  42
Henskes, Lena (Leentje) (*17-11-1811, †02-10-1882) [Nummer 21]  21; 40,VII
Henskes, Pieter (*?-09-1806) [Zoon van 42 en 43]  42,II
Heres, Nieske [Schoondochter van 2 en 3]  2,IV
Hering, Jan Christoffel [Nummer 102]  102
Hering, Lucia Maria (*06-11-1791, †31-03-1834) [Nummer 51]  51
Hien, Arent van [Nummer 386]  386
Hien, Reiniera van (*?-08-1715) [Nummer 193]  193
Hoendervanger, Adriana (*24-11-1828) [Dochter van 54 en 55]  54,IV
Hoendervanger, Anna Alida (*30-10-1804, †24-02-1811) [Dochter van 108 en 109]  108,IV
Hoendervanger, Anna Alida (*28-04-1835) [Dochter van 54 en 55]  54,VII
Hoendervanger, Anthoon (*21-02-1831) [Zoon van 54 en 55]  54,V
Hoendervanger, Coenraad Jan (*17-10-1832) [Zoon van 54 en 55]  54,VI
Hoendervanger, Cornelia (*10-04-1843) [Dochter van 54 en 55]  54,X
Hoendervanger, Herman Anthoon (*08-09-1837) [Zoon van 54 en 55]  54,VIII
Hoendervanger, Jan (*19-07-1825, †06-03-1826) [Zoon van 54 en 55]  54,II
Hoendervanger, Janna (*17-12-1826, †24-05-1907) [Nummer 27]  27
Hoendervanger, Johannes [Nummer 216]  216
Hoendervanger, Johannes Hermanus (*08-10-1792, †01-07-1854) [Nummer 54]  54
Hoendervanger, Johannes Hermanus (*18-01-1824) [Zoon van 54 en 55]  54,I
Hoendervanger, Susanna Christina (*14-03-1841) [Dochter van 54 en 55]  54,IX
Hoendervanger, Tonia (*13-01-1846, †28-02-1931) [Dochter van 54 en 55]  54,XI
Hoendervanger (Hoenderfanger), Cornelia (*31-10-1794) [Dochter van 108 en 109]  108,II; 110,I
Hoendervanger (Hoenderfanger), Jan (*24-01-1798) [Zoon van 108 en 109]  108,III
Hoendervanger (Hoenderfanger), Johannis Hermanus (*06-01-1757, †27-12-1821) [Nummer 108]  108
Hof, Jan Borger [Schoonzoon van 1032 en 1033]  1032,III
Holster, Peter [Getuige bij overlijdensaangifte van 129]  129
Hommes, Wilhelmus Johannes (*±1831) [Getuige bij overlijdensaangifte van dochter van 4 en 5]  4,II
Honingveld, Trijntje [Nummer 47]  47
Hoog, Johanna de (*?-11-1715) [Schoondochter van 384 en 385]  384,IX
Hoog, Pauwel (Paulus) de [Schoonvader van zoon van 384 en 385]  384,IX
Horst, Grietjen van der [Nummer 123]  123
Houten, Catharina van [Nummer 107]  107
Hoven, Everhardus Catrinus van (*15-08-1798) [Schoonzoon van 66 en 67]  66,V
Huetink, Johanna Maria (*±1801, †06-09-1859)  62,I
Huizert, Cornelia [Nummer 75]  75
Iersel, Wilhelmina van [Nummer 71]  71
Iersel (Eersel), Adriana (*18-05-1794) [Nummer 35]  35
IJsenberg, Hermanus [Schoonvader van dochter van 62 en 63]  62,I
IJsenberg, Nicolaas (*26-12-1806, †05-09-1858) [Schoonzoon van 62 en 63]  62,I
Immer, Dirk Philip (*±1853) [Getuige bij overlijdensaangifte van dochter van 4 en 5]  4,II
Ingen, Maria (Marietie) van (*±1670, †18-02-1744) [Schoondochter van 768 en 769]  768,II
Ingenool, Dirk [Nummer 470]  470
Ingenool, Johanna (*±1721) [Nummer 235]  235
Inklaar, Evert (*11-12-1888) [Schoonzoon van 12 en 13]  12,V
Inklaar, Willem Marie (*±1847, †11-03-1916) [Schoonvader van dochter van 12 en 13]  12,V
Itsweer (IJtsweer), Clara (*16-04-1705, †19-03-1783) [Nummer 259]  259
Janse, Helena (†14-01-1780) [Nummer 85]  85
Jansen, Cornelia  768,VI
Jansen, Everdina Alberta (*±1859, †26-03-1937) [Schoondochter van 28 en 29]  28,VII
Jansen, Gijsbertje (*27-02-1780, †29-12-1844) [Schoonmoeder van dochter van 56 en 57]  56,III
Jansen, Hendrik (*1896) [Getuige bij overlijdensaangifte van 8]  8; 9
Jansen, Jan (*±1887) [Getuige bij geboorteaangifte van partner van zoon van 6 en 7]  6,III
Jansen, Lammert (*1828, †14-10-1888) [Schoonvader van zoon van 28 en 29]  28,VII
Jansen, Niesken [Schoonmoeder van zoon van 384 en 385]  384,IX
Jansen Deriks, Feijt (Vijt) (*14-04-1633) [Nummer 770]  770
Jansen van Gaalen, Pieter (*07-02-1822, †08-07-1913) [Schoonvader van dochter van 54 en 55]  54,XI
Jansen van Galen, Jan Willem (*03-12-1847, †13-02-1915) [Schoonzoon van 54 en 55]  54,XI
Janssen, Tineke [Schoonmoeder van zoon van 768 en 769]  768,IV
Janssen, Wilhelm (*1700) [Schoonzoon van 384 en 385]  384,VI
Jaspers, Petrus (*1670) [Schoonzoon van 768 en 769]  768,VI
Jong, Cornelis de (*±1824) [Schoonvader van zoon van 28 en 29]  28,V
Jong, Geertruida de [Schoonmoeder van zoon van 2 en 3]  2,I
Jong, Jannigje de (*11-05-1854, †14-02-1915) [Schoondochter van 28 en 29]  28,V
Kamerling, Joost (*±1825) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 8 en 9]  8,I
Kamphuijsen, Pieter [Nummer 86]  86
Kamphuisen, Adriana (*01-06-1777, †31-07-1856) [Nummer 43]  43
Kardol, Johanna (*24-12-1847, †22-05-1898) [Schoondochter van 32 en 33]  32,VII
Kardol, Teunis [Schoonvader van zoon van 32 en 33]  32,VII
Kats, Geerit (Gerrit) (*±1833, †02-06-1883) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,II
Kats, Jacob [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,II
Keijser, Nicolaas de (*±1835) [Getuige bij overlijdensaangifte van zoon van 48 en 49]  48,I
Kemp, Margaretha (*±1853, †16-12-1880) [Schoonmoeder van zoon van 8 en 9]  8,IV
Kempis, Johanna [Schoonmoeder van zoon van 222 en 223]  222,II
Kenniphaes, Pleuntje Cornelis [Nummer 1035]  1035
Ketten, Agnes van (*?-05-1636) [Dochter van 1538 en 1539]  1538,III
Ketten, Gertruijd van (*±1630) [Nummer 769]  769
Ketten, Hendrik van [Zoon van 1538 en 1539]  1538,I
Ketten, Willem van (*±1600, †>1654) [Nummer 1538]  1538
Kilwinger, Peter [Schoonvader van dochter van 32 en 33]  32,IV
Kilwinger, Willem (*04-09-1805, †08-06-1884) [Schoonzoon van 32 en 33]  32,IV
Klaassen, Arend [Nummer 120]  120
Kleijn, Catharina Jacoba [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,IV; 16,VI
Klijn, Simon (*06-04-1764, †19-01-1823) [Schoonzoon van 128 en 129]  128,IV
Kling, Gesina Elisabeth Christina (*26-08-1887, †08-03-1949) [Schoondochter van 12 en 13]  12,VII
Kling, Theodorus Johannes (*21-09-1865) [Schoonvader van zoon van 12 en 13]  12,VII
Kluft (eigenlijk genaamd Klugt), Cornelis (*1823) [Zoon van 40 en 41]  21; 40,VII
Klugt, Agniet (*03-02-1813) [Dochter van 40 en 41]  40,IV
Klugt, Alida Geertruida (*±1873, †05-05-1878) [Dochter van 10 en 11]  10,II
Klugt, Antje (*±1847, †19-11-1871) [Dochter van 20 en 21]  20,III
Klugt, Doortje (*±1844) [Dochter van 20 en 21]  20,II
Klugt, Geertruida (*08-01-1881, †01-06-1954) [Nummer 5]  5
Klugt, Jaantje (*±1849, †07-06-1853) [Dochter van 20 en 21]  20,IV
Klugt, Klaas (*07-12-1807) [Zoon van 40 en 41]  40,II
Klugt, Klaas (*29-05-1810, †25-07-1849) [Nummer 20]  20
Klugt, Klaas Pietersz (*1741, †07-05-1784) [Nummer 80]  80
Klugt, Maartje (*±1820) [Dochter van 40 en 41]  40,VI
Klugt, Niesje (*±06-07-1806) [Dochter van 40 en 41]  40,I
Klugt, Pieter (*17-06-1781) [Zoon van 80 en 81]  80,I
Klugt, Pieter (*±1817, †02-12-1869) [Zoon van 40 en 41]  40,V
Klugt, Pieter Nicolaas (*±1871, †04-01-1872) [Zoon van 10 en 11]  10,I
Klugt, Trijntje (*±1877, †04-02-1878) [Dochter van 10 en 11]  10,III
Klugt, Willem (*28-08-1783) [Nummer 40]  40
Klugt, Willem (*±1840, †27-01-1921) [Nummer 10]  10
Klumper(t), Matthijs (Klaassen) (*±1772, †28-11-1846) [Nummer 60]  60
Klumpert, Anna Wendelina (*24-06-1863, †02-01-1866) [Dochter van 30 en 31]  30,VI
Klumpert, Berendina Johanna (*06-08-1852, †07-02-1927) [Nummer 15]  15
Klumpert, Gerrit Hendrik (*14-03-1827, †12-06-1898) [Zoon van 60 en 61]  60,III
Klumpert, Johanna Engelina (*08-02-1859, †27-09-1859) [Dochter van 30 en 31]  30,IV
Klumpert, Wilhelmina Woltrina (*27-03-1851, †05-01-1927) [Dochter van 30 en 31]  30,I
Klumpert, Willem (*02-08-1824, †12-10-1903) [Nummer 30]  30
Klumpert, Willem Matthijs (*20-12-1856, †06-10-1857) [Zoon van 30 en 31]  30,III
Klumpert, Willem Matthijs (*30-09-1860) [Zoon van 30 en 31]  30,V
Klumpert, Willemina Hendrika (*±1821) [Dochter van 60 en 61]  60,I
Koeck, Adriana Maria [Schoondochter van 516 en 517]  258,VIII; 258,IX; 516,II
Koekkoek, Alida (Aaltje) (*08-02-1824, †10-01-1893) [Nummer 17]  17
Koekkoek, Cornelia (*24-04-1828) [Dochter van 34 en 35]  34,III
Koekkoek, Huijbert (†20-12-1846) [Nummer 68]  68
Koekkoek, Pieter Huiberts (*12-07-1795) [Nummer 34]  34
Koekkoek, Wilhelmina (*12-10-1820) [Dochter van 34 en 35]  34,I
Kolfschoten, Jacob van (*1764) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 48 en 49]  48,IV
Konings, Manderiske [Schoonmoeder van dochter van 32 en 33]  32,III
Kooijman, Dirk (*±1851) [Schoonvader van dochter van 8 en 9]  8,IX
Kooijman, Jan (*±1850) [Schoonvader van zoon van 8 en 9]  8,IV
Kooijman, Leendert (*03-09-1883) [Schoonzoon van 8 en 9]  8,IX
Kooijman, Maartje (*21-02-1879) [Schoondochter van 8 en 9]  8,IV
Koopman, Frederik Jan (*1883) [Getuige bij overlijdensaangifte van 8]  8
Kort, Elisabeth (*±1858, †12-03-1936) [Schoondochter van 16 en 17]  16,VII
Kort, Jan [Schoonvader van zoon van 16 en 17]  16,VII
Kouwen, Johanna van [Nummer 221]  221
Kramer, Willem (*±1885) [Getuige bij overlijdensaangifte van dochter van 24 en 25]  24,IV
Kreckmann (Kreekmann), Maria Louisa (*±1852, †14-02-1916) [Schoonmoeder van dochter van 12 en 13]  12,V
Krieger, Teuntje [Nummer 223]  223
Kroonenburg, Jannetje (*±1684) [Nummer 469]  469
Kruijsen, Mieke (†±1996) [Schoondochter van 2 en 3]  2,II
Kuiper, Jannetje (*12-08-1824, †02-05-1867) [Schoondochter van 22 en 23]  22,VI
Kuipers, Gerrit (*10-02-1834, †30-12-1885) [Schoonzoon van 32 en 33]  32,VI
Kuipers, Jan Melles [Schoonvader van dochter van 32 en 33]  32,VI
Laar, Everdina van (*14-11-1824, †24-12-1906) [Schoonmoeder van dochter van 54 en 55]  54,XI
Lacet, Hendrik (*±1822, †31-03-1895) [Schoonvader van zoon van 30 en 31]  30,V
Lacet, Jacoba Johanna (*14-10-1862) [Schoondochter van 30 en 31]  30,V
Lamberts, Aartjen [Nummer 103]  103
Landman, Johannes Carolus [Schoonzoon van 110 en 111]  110,II
Langenbach, Derk (*±1760) [Nummer 114]  114
Langenbach, Gerrit Jan (*30-07-1797, †16-11-1882) [Zoon van 114 en 115]  114,III
Langenbach, Hendrika (*21-10-1783, †19-08-1850) [Nummer 57]  57
Langenbach, Jan (*19-09-1785) [Zoon van 114 en 115]  114,II
Lansing, Gerarda (*24-10-1850, †13-05-1928) [Schoonmoeder van zoon van 14 en 15]  14,I
Leeuwen, Jacob van (*±1872, †26-04-1947) [Schoonzoon van 8 en 9]  8,VI
Leeuwen, Pieternella van [Schoonmoeder van dochter van 8 en 9]  8,VI
Legel, Johannes Godfried (*±1822) [Getuige bij geboorteaangifte van 4]  4; 8,IV; 8,VII; 8,VIII; 8,IX; 16,III; 16,XII
Leijs, Haltje [Schoonmoeder van dochter van 20 en 21]  20,II
Lenglet, Christina Louisa (*03-11-1893, †28-05-1963) [Schoonmoeder van 1]  1
Lentinck (Lentink), Hendrica (*±1795, †29-03-1868) [Schoonmoeder van zoon van 60 en 61]  60,III
Leuven, Dorothea Aletta (Doortje) van (*1793, †25-06-1833)  46,II
Lievaart, Geertruij (*1713) [Nummer 267]  267
Lievaart, Jacob Marcusse (*1620) [Nummer 2136]  2136
Lievaart, Jacob Wouters (*1675, †31-05-1724) [Nummer 534]  534
Lievaart, Marcus (*1588) [Nummer 4272]  4272
Lievaart, Wouter Jacobs (*1650) [Nummer 1068]  1068
Ligthart, Ida (*±1860, †20-02-1915) [Schoonmoeder van zoon van 8 en 9]  8,VIII
Lindeloo, Susanna (*16-06-1814) [Schoonmoeder van dochter van 24 en 25]  24,II
Losser, Geesjen van (†21-09-1789) [Nummer 113]  113
Maasdam, Geertrui van (*28-11-1885)  8,VI
Manen, Aart van [Schoonvader van zoon van 222 en 223]  222,II
Manen, Johanna van (*05-10-1776, †30-06-1839) [Schoondochter van 222 en 223]  222,II
Matser, Jan (*21-03-1793, †07-03-1868) [Schoonvader van dochter van 60 en 61]  60,I
Matser, Willem (*23-02-1819) [Schoonzoon van 60 en 61]  60,I
Meerbeek, Harme(n) van (*1776, †22-07-1828)  124,I
Meerbeek, Johanna van (*?-12-1766, †24-01-1848) [Partner van 112]  112
Meij, Elisabeth van der (*±1866, †19-12-1892) [Schoonmoeder van zoon van 12 en 13]  12,VI
Meijer, Gerrit (*20-05-1864, †20-06-1948) [Schoonzoon van 26 en 27]  26,IV
Meijer, Herman Karel (*1860, †30-01-1952) [Schoonvader van dochter van 12 en 13]  12,VIII
Meijer, Herman Karel (*11-07-1896) [Schoonzoon van 12 en 13]  2,IV; 12,VIII
Meijer, Hilde [Schoondochter van 2 en 3]  2,IV
Meijer, Jan Willem (*±1837, †20-04-1876) [Schoonvader van dochter van 26 en 27]  26,IV
Meijerink, Gerrit (*15-09-1807, †02-05-1895) [Schoonzoon van 62 en 63]  62,I
Meijrink, Petrus Johannes (*?-11-1760, †14-01-1835) [Schoonvader van dochter van 62 en 63]  62,I
Minkman, Arent (*?-07-1750) [Zoon van 248 en 249]  248,III
Minkman, Evert (*13-09-1791, †29-11-1864) [Nummer 62]  62
Minkman, Hanneke (*03-10-1822, †14-04-1903) [Nummer 31]  31
Minkman, Harmen (*14-03-1721, †22-05-1788) [Nummer 248]  248
Minkman, Hendrik (*07-05-1775, †08-05-1846) [Zoon van 124 en 125]  124,I
Minkman, Hermina (*12-12-1780, †14-03-1829) [Dochter van 124 en 125]  124,II
Minkman, Jan (*26-04-1816, †10-07-1883) [Zoon van 62 en 63]  62,II
Minkman, Jan Stevens (*27-08-1752, †<1761) [Zoon van 248 en 249]  248,IV
Minkman, Jenneke(n) (*01-08-1813, †22-02-1883) [Dochter van 62 en 63]  62,I
Minkman, Johannes (Jan) (*12-04-1787, †22-03-1868) [Zoon van 124 en 125]  124,III
Minkman, Teunis (*17-03-1794, †14-11-1847) [Zoon van 124 en 125]  124,VI
Minkman, Willem (*?-02-1746, †29-10-1801) [Nummer 124]  124
Minkman, Willem (*1789, †03-10-1867) [Zoon van 124 en 125]  124,IV
Minkman, Willemina (*?-02-1748, †<1756) [Dochter van 248 en 249]  248,II
Minkman, Willemina (*19-02-1819, †28-10-1869) [Dochter van 62 en 63]  62,III
Monteban, Johannes (*04-02-1881) [Schoonvader van zoon van 6 en 7]  6,I
Monteban, Neeltje (Nel) (*13-01-1913, †06-06-1980) [Schoondochter van 6 en 7]  6,I
Mooren, Maria van der [Schoonmoeder van zoon van 32 en 33]  32,VII
Mulder, Arnoldus Cornelis (*±1790) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 48 en 49]  48,V
Mulders, Anthonie [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,XI
Mulders, Arend Cornelis (*±1868) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,XI
Nedervelt, Barbera [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,III
Neijenesch, Adriana (*27-09-1852, †12-04-1940) [Dochter van 28 en 29]  28,II
Neijenesch, Derk Jan (*09-04-1822, †21-09-1907) [Nummer 28]  14,III; 14,IV; 14,V; 28
Neijenesch, Derk Willem (*14-08-1881, †08-11-1942) [Zoon van 14 en 15]  14,I
Neijenesch, Gesina (*30-11-1819, †06-11-1876) [Dochter van 56 en 57]  56,I
Neijenesch, Gesina Geertruida (*08-11-1853, †24-07-1857) [Dochter van 28 en 29]  28,III
Neijenesch, Gesina Geertruida (*30-07-1858, †18-07-1930) [Dochter van 28 en 29]  28,VI
Neijenesch, Hendrik Adriaan (*12-09-1886) [Zoon van 14 en 15]  14,III; 28
Neijenesch, Hendrika (*22-08-1851) [Dochter van 28 en 29]  28,I
Neijenesch, Hendrikus (*26-02-1860, †11-09-1924) [Zoon van 28 en 29]  7; 28,VII
Neijenesch, Jeannette Catharina (*10-04-1825, †02-07-1904) [Dochter van 56 en 57]  56,III
Neijenesch, Johan Hendrikus (*16-04-1856, †17-02-1916) [Zoon van 28 en 29]  28,V
Neijenesch, Johanna Wilhelmina (*05-10-1883, †13-10-1953) [Nummer 7]  7; 28,VII
Neijenesch, Wilhelmina Johanna (*08-02-1862, †23-04-1938) [Dochter van 28 en 29]  28,VIII
Neijenesch, Willem Johan (*16-03-1894, †13-11-1945) [Zoon van 14 en 15]  14,V; 28
Neijenesch, Wouter Johan (*17-02-1855, †09-11-1930) [Nummer 14]  14
Neijenesch, Wouter Johan (*13-01-1889) [Zoon van 14 en 15]  14,IV; 28
Nieuwbakker, Hendrik [Schoonvader van zoon van 58 en 59]  58,I
Nieuwbakker, Johanna Hendrika (*03-12-1797) [Schoondochter van 58 en 59]  58,I
Nieuwenkuijk, Jannegie Kuijnders (*06-11-1701, †<1768) [Partner van 264]  264
Nijendijk, Aaltje (*1847, †01-05-1923)  62,III
Nijenesch, Jan (*±1756, †12-01-1820) [Nummer 112]  112
Nijenesch, Johan (*18-09-1789, †22-11-1854) [Nummer 56]  56
Nijhof, Johannes Josephus (*28-02-1798) [Schoonzoon van 66 en 67]  66,IV
Nn, Adriaantje Servaasse [Nummer 2143]  2143
Nn, Faecke (†1659) [Partner van 768]  768
Nn, Grietje Bastiaans (*±1655, †<1695) [Partner van 528]  528
Nn, Huijbertje Cornelis [Nummer 1063]  1063
Nn, Maritgen (Maria) (*±1545, †>1617) [Nummer 4225]  4225
Nn, Nn [Nummer 1537]  1537
Nn, Nn [Nummer 251]  251
Nn, Nn [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,I
Nn, Nn [Nummer 1539]  1539
Nn, Nn [Schoondochter van 768 en 769]  768,VIII
Nn, Nn [Nummer 471]  471
Nn, Nn [Nummer 4273]  4273
Nn, Nn [Nummer 4245]  4245
Nn, Nn [Nummer 2067]  2067
Nn, Nn [Nummer 2069]  2069
Nn, Nn [Nummer 3073]  3073
Nn, Nn [Nummer 128]  128
Nn, Nn [Nummer 8449]  8449
Noordam, Jan (*1800, †30-12-1852) [Schoonzoon van 46 en 47]  46,II
Noordwest(e), Antje Pietersdr (*±1782) [Nummer 41]  41
Oijkaas, Anna Margaretha (*1819) [Schoondochter van 22 en 23]  22,III
Okhuijsen, Dirk (*04-03-1839, †13-02-1914) [Schoonvader van zoon van 14 en 15]  14,I
Okhuijsen, Gerarda Aleida (*04-03-1880, †06-07-1937) [Schoondochter van 14 en 15]  14,I
Oldenburg, Geertruij (*±1733) [Schoondochter van 258 en 259]  258,I
Oldenburg, Lauwerens Jans (*15-05-1692, †19-01-1741) [Schoonvader van zoon van 258 en 259]  258,I
Ommeren, Adriana van (*25-11-1764, †16-09-1854) [Nummer 109]  109
Ommeren, Jan van (*1729) [Nummer 218]  218
Onck, Derkje Everdina (*12-01-1840, †25-09-1877) [Schoonmoeder van dochter van 26 en 27]  26,IV
Onck, Evert (*14-11-1813) [Schoonvader van dochter van 54 en 55]  54,IX
Onck, Johannes Cornelis (*01-11-1842, †22-09-1877) [Schoonzoon van 54 en 55]  54,IX
Onderstal, Aart Harmsen (ook Aart Hermsen) (*?-01-1782, †15-12-1848) [Schoonvader van zoon van 52 en 53]  52,V
Onderstal, Janna Maria (*23-12-1824, †24-01-1899) [Schoondochter van 52 en 53]  52,V
Onos, Gerretje (*±1830)  32,VI
Oosterom, Dirk Jan van [Partner van 1]  1
Otterlo, Jan Bertus (Jan) van (*07-11-1913, †05-01-2000) [Schoonvader van 1]  1
Otterlo, Johan Michiel (Hans) van [Partner van 1]  1
Ottevanger, Maria (*1730, †1800) [Partner van 264]  264
Paddenburg, Sara van [Schoonmoeder van dochter van 30 en 31]  30,I
Pannebakkers, Gebijnna [Schoonmoeder van dochter van 40 en 41]  40,IV
Pannekoek, Abraham (*15-02-1778, †22-10-1843) [Schoonvader van dochter van 56 en 57]  56,I
Pannekoek, Cornelis (*12-08-1828, †07-01-1881) [Schoonzoon van 56 en 57]  56,I
Peeters, Antoni [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,VI
Peeters, Petronella Johanna Catharina (*01-05-1792) [Schoondochter van 124 en 125]  124,VI
Peperkamp, Alberta [Schoonmoeder van dochter van 52 en 53]  52,II
Peters, Cornelis (*±1832) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,IX
Peters, Cornelis Antonie (*13-03-1930, †12-05-1999) [Partner van 1]  1
Peters, Heidi [Dochter van 1]  1,II
Peters, Wilhelmus Evert Gerardus (*11-12-1891, †23-04-1964) [Schoonvader van 1]  1
Philiberts, Adriaen (*?-04-1606, †16-04-1665) [Nummer 2066]  2066
Philiberts (Tillibaerts), Jenneke Adriaense (*±1635, †<1675) [Nummer 1033]  1033
Pietersen, Janny [Schoondochter van 2 en 3]  2,IV
Pijpers, Judith [Schoonmoeder van zoon van 58 en 59]  58,I
Pik, Johanna Anna (*24-02-1819, †28-11-1852) [Schoonmoeder van dochter van 28 en 29]  28,II
Pligt, Hendrik van der (*25-02-1859) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,IX
Pligt, Pieter van der [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,IX
Pol, Geurtje van der (*±1823, †03-11-1870) [Schoonmoeder van zoon van 30 en 31]  30,V
Poll, Jacomina Geertruid (*±1771, †04-06-1841) [Schoonmoeder van dochter van 62 en 63]  62,I
Polman, Johanna (*15-08-1792, †29-08-1842) [Schoonmoeder van dochter van 60 en 61]  60,I
Poppel, Maijke Cornelisdr (*1611) [Nummer 2123]  2123
Pork, Anna Catharina [Schoonmoeder van zoon van 22 en 23]  22,II
Prijers, Louisa Charlotta Christina (*23-05-1820) [Schoondochter van 58 en 59]  58,V
Prijers, Willem [Schoonvader van zoon van 58 en 59]  58,V
Prijs, Jacob (*±1817) [Schoonzoon van 40 en 41]  40,VI
Pruissen, Willemke [Schoonmoeder van dochter van 32 en 33]  32,IV
Pulle, Adriana Augusta Ernestina (*01-01-1848, †30-01-1926)  28,II
Raat, Arie de [Schoonvader van zoon van 22 en 23]  22,II
Raat, Metje de (*1816) [Schoondochter van 22 en 23]  22,II
Radt, Tineke (*10-03-1937, †15-03-1993) [Schoondochter van 2 en 3]  2,II
Reep, Antoinetta (*23-02-1848, †03-02-1941) [Nummer 9]  9
Reep, Boudewijn (*1796) [Nummer 36]  36
Reep, Jan [Nummer 72]  72
Reep, Jan (*11-03-1821) [Nummer 18]  18
Rheenen, Johanna Aleida van (*25-01-1882, †22-05-1939) [Schoonmoeder van zoon van 6 en 7]  6,III
Riel, Peter Willemsz van [Nummer 8266]  8266
Riemsdijk, Anna Sophia van (*±1764, †27-08-1826) [Schoondochter van 194 en 195]  194,II
Riemsdijk, Samuel van [Schoonvader van zoon van 194 en 195]  194,II
Rietveld, Marrigje Cornelisdr (*±1625, †17-12-1652) [Nummer 1057]  1057
Rietvink, Aaltje (*10-11-1799, †19-11-1871) [Nummer 23]  23
Rietvink, Cornelis (*16-12-1802) [Zoon van 46 en 47]  46,IV
Rietvink, Geertje (*31-03-1805) [Dochter van 46 en 47]  46,V
Rietvink, Hedde [Nummer 46]  46
Rietvink, Maartje (*27-02-1796, †10-01-1824) [Dochter van 46 en 47]  46,I; 46,II
Rietvink, Nicolaas (*26-09-1810) [Zoon van 46 en 47]  46,VII
Rietvink, Pietertje (*08-04-1807) [Dochter van 46 en 47]  46,VI
Rietvink, Trijntje (*29-11-1797, †11-03-1865) [Dochter van 46 en 47]  46,I; 46,II
Rijksen, Evertje (Edith) (*08-08-1946, †11-05-2011)  1
Rijn, Alida van (*31-10-1821, †10-02-1896) [Nummer 25]  25
Rijn, Cornelis van (*28-01-1794, †27-09-1828) [Nummer 50]  50
Rijn, Jan Cornelis Christoffel van (*23-07-1828, †26-06-1872) [Zoon van 50 en 51]  50,III
Rijn, Machiel van [Nummer 100]  100
Rijn, Willem Cornelis van (*?-04-1824, †14-01-1825) [Zoon van 50 en 51]  50,II
Rijsewijk, Derk Jan (*±1820) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 24 en 25]  24,II
Rits, Adrianus Hendriksz (*±11-03-1759, †<?-11-1760)  258,V
Rits (Reijts), Hendrik (*±1730) [Schoonzoon van 258 en 259]  258,V
Robbers, Johanna Willemina (*±1809, †21-08-1849) [Schoonmoeder van dochter van 54 en 55]  54,IX
Roeberts, Aalbert [Schoonvader van zoon van 114 en 115]  114,III
Roeberts, Hermina (Aalbers) (*20-10-1803, †01-04-1871) [Schoondochter van 114 en 115]  114,III
Roij, Wilhelmina van [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,VI
Romeijn, Anneken Hendrix (*1675) [Nummer 531]  531
Romeijn, Hendrick Pieterse [Nummer 1062]  1062
Ronde, Maria Anna de (*±1714) [Schoonmoeder van dochter van 192 en 193]  192,III
Roubosch, Anna (†11-07-1829) [Nummer 69]  69
Ruijter, Abraham de [Schoonvader van dochter van 30 en 31]  30,I
Ruijter, Johannes de (*±1851, †14-02-1925) [Schoonzoon van 30 en 31]  30,I
Ruisink, Geziena Aleida (*26-12-1875, †31-10-1936) [Schoondochter van 12 en 13]  12,I
Ruisink, Jacob (*06-06-1846) [Schoonvader van zoon van 12 en 13]  12,I
Ruitenberg, Hendrik [Schoonzoon van 126 en 127]  126,II
Salemink, Derk Jan (*1782) [Getuige bij burgerlijk huwelijk van 56 en 57]  56
Sande, Peter van de (*22-09-1815, †09-08-1836) [Schoonzoon van 62 en 63]  62,I
Sande, Reinder van de [Schoonvader van dochter van 62 en 63]  62,I
Sanders, Jan (*±1796) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 24 en 25]  24,IV
Schaaff, Bordijna [Nummer 73]  73
Schaar, Evert van (†<1825) [Schoonvader van zoon van 126 en 127]  126,I
Schaar, Petronella van (*31-05-1773, †06-11-1847) [Schoondochter van 126 en 127]  126,I
Schaijk, Johanna van [Schoonmoeder van dochter van 54 en 55]  54,IV
Schaik, Hendrika Wilhelmina van (*22-11-1888) [Schoondochter van 12 en 13]  12,VI
Schaik, Lambert van (*20-07-1866, †04-11-1943) [Schoonvader van zoon van 12 en 13]  12,VI
Scheidt, Johanna Frederika Willemina (*±1859, †24-10-1908)  28,VIII
Schepers, Johannes Hubertus Henricus (*±1847) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 14 en 15]  14,V
Schouten, Diewertje [Nummer 99]  99
Schouten, Maria [Nummer 79]  79
Schreeuwen, Anneken [Nummer 127]  127
Schreuders, Dirk [Schoonvader van dochter van 66 en 67]  66,VI
Schreuders, Gijsbert (*23-01-1805, †30-11-1846) [Schoonzoon van 66 en 67]  66,VI
Schut, Christina (*31-03-1839, †06-10-1915) [Schoonmoeder van dochter van 12 en 13]  12,III
Slegt, Bastiaantje [Schoonmoeder van zoon van 4 en 5]  4,IV
Slikker, Trijntje (*±1849) [Schoonmoeder van dochter van 8 en 9]  8,IX
Slooten, Jan van (*1770) [Getuige bij geboorteaangifte van 24]  24
Sluijter, Arie (*±1816) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 16 en 17]  16,VII
Smidt, Teuntje Hendriksen [Nummer 387]  387
Smies, Harmina (*±1793) [Schoonmoeder van zoon van 62 en 63]  62,II
Snijder, Annetje [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,II
Soetekouw, Petronella Gerritse (*1733) [Nummer 219]  219
Sombeek, Hermanus (*±1813) [Getuige bij geboorteaangifte van partner van dochter van 16 en 17]  16,II
Sombeek, Hermanus (*22-03-1858) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,II
Sombeek, Nicolaas (Klaas) [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,II
Spankeren, Arnolda van (†?-10-1809) [Nummer 195]  195
Spranger, Jan (†<01-05-1689)  1032,II
Sprangers, Pieternella (*1761, †1798) [Schoonmoeder van zoon van 66 en 67]  66,II
Spronk, Johannes Fredricus (Johannes Fredericus) (*14-10-1815, †07-12-1898) [Schoonzoon van 52 en 53]  52,II
Spronk, Peter (Petrus) [Schoonvader van dochter van 52 en 53]  52,II
Sratewerth (genaamd Freihoff), Johann Albert (*1807, †11-05-1854)  96,V
Stam, Jan [Nummer 222]  222
Stam, Teuntje (*±1770, †15-10-1843) [Nummer 111]  111
Stam, Willem (*27-07-1776, †22-06-1840) [Zoon van 222 en 223]  222,II
Steemers, Meerten (*±1835) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 14 en 15]  14,III; 14,IV
Steunland, Jan (*±1814) [Getuige bij geboorteaangifte van partner van dochter van 16 en 17]  16,II
Storm, H. [Getuige bij doop van 192]  192
Takken, Peter [Schoonvader van dochter van 122 en 123]  122,I
Takken, Samuel (*06-12-1783, †18-02-1861) [Schoonzoon van 122 en 123]  122,I
Tecklenborch, Derriske [Getuige bij doop van partner van zoon van 1536 en 1537]  1536,I
Temme, Alida (*±1862)  16,II
Thomas, Roelof (*±1835) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 8 en 9]  8,IV
Thuijl, Paulus van [Schoonvader van dochter van 54 en 55]  54,VII
Tielemans, Jansie [Schoonmoeder van dochter van 62 en 63]  62,I
Tilborg, Arie van [Schoonvader van dochter van 32 en 33]  32,III
Tilborg, Peter Burghout van (*23-08-1819, †10-02-1872) [Schoonzoon van 32 en 33]  32,III
Tricht, Albertus van (*±1878) [Getuige bij overlijdensaangifte van dochter van 28 en 29]  28,VI
Tuil, Johannes Hendricus van (*13-06-1834) [Schoonzoon van 54 en 55]  54,VII
Urmond, Johannes (*±1650) [Schoonzoon van 1538 en 1539]  1538,III
Van Hulsteijn, Berendina (*31-08-1746, †11-02-1804) [Schoondochter van 192 en 193]  192,I
Van Hulsteijn, Jan (*±22-09-1715, †<1772) [Schoonvader van zoon van 192 en 193]  192,I
Veen, Elisabeth van [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,II
Veenbrink, Derk (*18-05-1820, †21-12-1904) [Schoonzoon van 56 en 57]  56,III
Veenbrink, Hermen Berendsen (*22-07-1781, †23-12-1858) [Schoonvader van dochter van 56 en 57]  56,III
Veenendaal, Jan (*±1770, †22-02-1827) [Nummer 110]  110
Veenendaal, Jan (*±1796, †30-09-1875) [Zoon van 110 en 111]  108,II; 110,I
Veenendaal, Peter [Nummer 220]  220
Veenendaal, Pieternella (*±1798, †03-02-1873) [Dochter van 110 en 111]  110,II
Veenendaal, Teuntje (*05-07-1801, †07-02-1890) [Nummer 55]  55
Veenhuisen, Margaritha (*±1784, †05-06-1816) [Schoondochter van 126 en 127]  126,I
Veenhuizen, Hendrik (*±1840, †13-02-1917) [Schoonvader van dochter van 12 en 13]  12,III
Veenhuizen, Wessel (*02-12-1880) [Schoonzoon van 12 en 13]  12,III
Veer, Gijseberta Wilhelmina de [Schoonmoeder van zoon van 48 en 49]  48,II
Vendelo, Geertrui van (*01-03-1739, †05-10-1779) [Nummer 133]  133
Vendelo, Korstiaan Servase van [Nummer 266]  266
Verhulst, Antje Lena (*11-02-1893, †16-12-1954) [Schoondochter van 8 en 9]  8,VIII
Verhulst, Leendert (*22-07-1857) [Schoonvader van zoon van 8 en 9]  8,VIII
Vervoort, Geurt [Getuige bij doop van partner van zoon van 1536 en 1537]  1536,I
Vette, Adriana de (*05-02-1797, †18-04-1875) [Schoondochter van 66 en 67]  66,II
Vette, Baltus de (*1753, †1798) [Schoonvader van zoon van 66 en 67]  66,II
Vijten, Hendrik [Getuige bij doop van zoon van 384 en 385]  384,III
Vijten, Marie [Getuige bij doop van zoon van 384 en 385]  384,III
Visser, Adriana de (*1773) [Schoondochter van 116 en 117]  116,I
Visser, Dirk de (*?-01-1746) [Zoon van 234 en 235]  234,II
Visser, Jan de (*±1680) [Nummer 468]  468
Visser, Jan de (*?-05-1708) [Nummer 234]  234
Visser, Johanna de (*?-10-1743) [Nummer 117]  117
Visser, Maria Johanna de [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,XI
Visser, Martinus de (*?-11-1750) [Zoon van 234 en 235]  234,IV
Visser, Sijmen de (*?-10-1748) [Zoon van 234 en 235]  234,III
Vlaardingen, Christina (Stien) van (*17-02-1906) [Schoondochter van 4 en 5]  4,IV
Vlaardingen, Cornelis Marinus van [Schoonvader van zoon van 4 en 5]  4,IV
Vliem, Rende (*01-11-1806, †29-09-1869) [Schoonvader van dochter van 28 en 29]  28,VIII
Vliem, Willem (*05-12-1859, †13-03-1939) [Schoonzoon van 28 en 29]  28,VIII
Vloet, Annigje Laurensdr van der (*1650) [Nummer 529]  529
Vlothuizen, Gerritdina [Schoonmoeder van zoon van 48 en 49]  48,III
Vlugt, Izak van der [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,IV; 16,VI
Vlugt, Leendert van der (*24-10-1833, †05-11-1909) [Schoonzoon van 16 en 17]  16,IV; 16,VI
Voorkerk, Dina [Getuige bij doop van dochter van 258 en 259]  258,IV; 258,V
Voorst, Petronella van (*±1783, †03-01-1829) [Schoonmoeder van zoon van 52 en 53]  52,V
Vos, Aalbertjen (Alberta) (*±1784, †08-04-1873) [Dochter van 122 en 123]  122,I
Vos, Jacobus de (*±1858) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 8 en 9]  8,VII
Vos, Jan Crijnse [Nummer 130]  130
Vos, Maria (*?-12-1790, †29-06-1871) [Nummer 53]  53
Vos, Maria Janse (*±19-05-1754, †23-11-1833) [Nummer 65]  65
Vos, Paulus de (*±1816) [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 16 en 17]  16,VIII; 16,IX
Vos, Petrus [Nummer 106]  106
Vos, Willem [Nummer 122]  122
Vos, Wolterina (*±1788, †26-10-1839) [Nummer 61]  61
Vreeken, Trijntje [Schoonmoeder van dochter van 16 en 17]  16,IX
Vries, Jan de (*±1830) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,XI
Vrijhoeve, Maijke Gerrits van den (*1585) [Nummer 4241]  4241
Vrugt, Hendrik (*±1871, †26-08-1902)  16,XII
Waal, Pieternella de [Nummer 77]  77
Waels, Jenneke (*1610) [Nummer 2121]  2121
Wal, Teuntje Berends van de (*±1789, †07-07-1855) [Schoonmoeder van dochter van 56 en 57]  56,I
Walraven, Lena [Getuige bij doop van dochter van 64 en 65]  64,II
Wart, Petrus Johannes van der [Schoonvader van zoon van 48 en 49]  48,II
Wart, Tonia van der (*09-01-1817, †25-08-1876) [Schoondochter van 48 en 49]  48,II
Wassenaar, Alida (*19-12-1871, †01-04-1946)  16,XII
Wassenaar, Barbera (*27-06-1870)  16,XII
Wassenaar, Jacob [Schoonvader van dochter van 16 en 17]  16,III
Wassenaar, Jan (*±1840, †11-07-1876) [Schoonzoon van 16 en 17]  8; 16,III
Weidenbach, Marie Christine (Christien) (*04-07-1915, †13-10-1999) [Schoondochter van 6 en 7]  6,IV
Welage, Marianne (Marian)  1
Westbroek, Jan (*±1830) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,XI
Wiedo, Dorthea [Nummer 87]  87
Wielheesen, Everdina (*17-10-1861, †29-10-1931) [Schoonmoeder van zoon van 12 en 13]  12,VII
Wielheesen, Maria (*1835, †01-11-1911) [Schoonmoeder van zoon van 28 en 29]  28,VII
Wierda, Berendina Margje (*±1890) [Schoondochter van 14 en 15]  14,IV
Wierda, Hielke (*28-01-1858, †09-11-1936) [Schoonvader van zoon van 14 en 15]  14,IV
Wij, Gerrit Jan van [Nummer 98]  98
Wij, Johanna Jacoba van (*1796) [Dochter van 98 en 99]  98,II
Wij, Petronella Johanna van (*09-08-1779, †23-01-1848) [Nummer 49]  24; 49; 48,I
Wijck, Geurt van [Schoonvader van zoon van 768 en 769]  768,IV
Wijck (Wijk), Margaretha (Grietien) Geurts van (*1670, †23-12-1756) [Schoondochter van 768 en 769]  768,IV
Wijlhuizen, Clasina (†<1808) [Schoonmoeder van zoon van 124 en 125]  124,IV
Wijngaarden, Reimke Gerrits [Schoonmoeder van dochter van 32 en 33]  32,VI
Willems, Willemken (†<1754) [Nummer 249]  249
Willemse, Jenneke Peter [Nummer 4133]  4133
Wingert, Magdalena [Schoonmoeder van dochter van 124 en 125]  124,II
Winkel, Geertruida de (*26-11-1865, †11-03-1930) [Schoonmoeder van dochter van 12 en 13]  12,VIII
Winkel, Gerritje de (*03-04-1768, †03-06-1809) [Schoondochter van 124 en 125]  124,I
Winkel, Jan de [Schoonvader van zoon van 124 en 125]  124,I
Woestenenk, Anneke (*1751, †21-10-1825) [Schoonmoeder van zoon van 126 en 127]  126,I
Wolde, Antje ten (*±1840, †21-06-1869) [Partner van 10]  10
Wouters, Antje (*11-04-1826, †15-03-1865) [Schoondochter van 32 en 33]  32,V
Wouters, Trijntje [Schoonmoeder van zoon van 32 en 33]  32,V
Zanten, Gerardus Hermanus van (*±1869, †21-12-1935)  16,XII
Zee, Hendrica van (*±1769, †09-11-1816) [Partner van 60]  60
Zeijts, Tonia Johanna van [Getuige bij geboorteaangifte van zoon van 1]  1,I
Zelm, Peter van (*1753) [Getuige bij burgerlijk huwelijk van 56 en 57]  48,VI; 56
Zijl, Dirk van (*±1804) [Getuige bij geboorteaangifte van dochter van 16 en 17]  16,VI
Zon, Helena (*1796) [Nummer 37]  37
Zon, Willem [Nummer 74]  74
Zuiderberg, Aafje [Schoonmoeder van zoon van 14 en 15]  14,III
Zwan, Antje Jans [Nummer 45]  45
Zweers, Berendina (*18-02-1780, †12-01-1861) [Nummer 63]  63
Zweers, Geesken (*27-05-1778) [Dochter van 126 en 127]  126,II
Zweers, Jan [Nummer 126]  126
Zweers, Jan Willem (*02-08-1775, †02-04-1840) [Zoon van 126 en 127]  126,I
Zwern, Arendina Johanna (*08-11-1819, †06-03-1900) [Schoondochter van 62 en 63]  62,II
Zwern, Hendrik (*±1790) [Schoonvader van zoon van 62 en 63]  62,II
Gegenereerd met Aldfaer versie 6.2 op 13-03-2018 12:28:43 door Hans van Otterlo